De ultieme 2023 tentoonstellingsgids

Het nieuwe jaar is aangebroken. Waar moet je beginnen met het promoten van je bedrijf in 2023? Beurzen en Tentoonstellingen speciale ruimtes bieden waar een specifiek, gestimuleerd publiek je merk kan leren kennen.

Deze definitieve 2023 beursgids is een geweldige plek om te ontdekken welke beurzen voor jou de beste kansen bieden om te exposeren of bij te wonen. Om uw sector te vinden, klikt u op de gemarkeerde categorieën en u ziet tal van spannende evenementen waar u uw bedrijf kunt uitdragen.

Als je drukwerk of promotionele producten mee te nemen, staan we klaar om je bij elke stap te helpen.

Tentoonstelling Categorieën

 

Automotive

Internationale autosportbeurs

Datum: 12-15 januari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.autosportinternational.com/
Beschrijving: Het grootste motorsport evenement van Europa is de perfecte plek om het motorsportseizoen en kalenderjaar af te trappen.

 

Camperbeurs 2023

Datum: 5 februari
Locatie: Telford International
Website: https://www.campermart.co.uk/
Beschrijving: De plek waar je moet zijn voor alles wat met VW Campers te maken heeft. Koop accessoires en diensten voor je trots en vreugde, of benodigdheden voor dat langverwachte project in de garage! Vraag advies en hulp aan mensen met kennis van zaken en ontmoet vrienden om je bus en je toekomstplannen persoonlijk te bespreken.

 

De internationale MG & Triumph onderdelendag

Datum: 16-19 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: http://www.mgandtriumphsparesday.co.uk/
Beschrijving: Liefhebbers van klassieke auto's kunnen een schat aan handelaars, jumblers en dienstverleners ontdekken die hun waren tentoonstellen. Het is de perfecte plek om gelijkgestemde hobbyisten te ontmoeten en advies, hints en tips te krijgen van mensen die alles weten over deze prachtige merken.

 

Klassieke autoshow Londen

Datum: 24-26 februari
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.theclassiccarshowuk.com/
Beschrijving: De London Classic Car Show, nu al voor het negende jaar, is hét evenement voor alle veeleisende kopers, verzamelaars en liefhebbers van klassieke automobielen. Na het succes van onze show in Syon Park zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we terugkeren naar Olympia Londen, de historische thuishaven van de auto.

 

Race Retro 2023

Datum: 24-26 februari
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://www.raceretro.com/
Beschrijving: Europa's grootste show voor historische motorsport. Race Retro brengt meer dan 24.000 fans, coureurs, preparateurs, handelaars en liefhebbers samen om een weekend lang te genieten van alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het komende motorsportseizoen.

Het evenement beslaat elke discipline, inclusief formule- en circuitraces, rallyrijden, heuvelklimmen, toerwagens, series met één merk, GT-auto's en nog veel meer. Het evenement biedt een fantastische showcase van iconische auto's in de verschillende hallen, naast handelaren die al je autosportbenodigdheden kunnen leveren, van kleding tot onderdelen, kunst en medicijnen, en een podium met legendes van het circuit.

 

Klassieke auto- en restauratieshow

Datum: 24-26 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.necrestorationshow.com/
Beschrijving: Dit is de show om bij te wonen, of je nu je passie voor auto's opnieuw wilt aanwakkeren, een restauratieproject wilt afronden of gewoon herinneringen wilt ophalen met familie en vrienden bij de prachtige voltooide klassieke auto's die worden tentoongesteld.

 

Show bedrijfswagens

Datum: 18-20 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://cvshow.com/
Beschrijving: 232 bedrijven en organisaties exposeerden op de 2022 Show met de nieuwste producten, diensten en technologische oplossingen om bestuurders van commerciële voertuigen te helpen zich te ontwikkelen in een concurrerende sector.

 

Automechanika Birmingham

Datum: 6-8 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.automechanika-birmingham.com/
Beschrijving: Automechanika Birmingham is de toonaangevende vakbeurs voor de aftermarket en toeleveringsketen met bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk. Het evenement in 2023 wordt het eerste evenement in het Verenigd Koninkrijk sinds 2019 en het is nu al de bedoeling dat het een uitverkochte beurs wordt vol met nieuwe merken, functies en opleidingscentra voor schadeherstel, EV, ADAS en meer.

 

De ultieme show

Datum: 13 augustus
Locatie: Tentoonstellingscentrum Liverpool
Website: https://www.ultimate-show.co.uk/
Beschrijving: The Ultimate Show is een van de grootste overdekte autoshows in het Verenigd Koninkrijk! Hier worden de beste gemodificeerde, performance, retro en supercars uit heel Europa tentoongesteld.

 

Bedrijf & detailhandel

Voorjaarsbeurs Birmingham

Datum: 5-8 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.springfair.com/
Beschrijving: Spring Fair is de ultieme winkel voor winkels in het Verenigd Koninkrijk, met duizenden producten van hoge kwaliteit, nieuwe trends en exclusieve nieuwe merken op het gebied van wonen, cadeaus en mode.

 

Werkruimte ontwerpshow

Datum: 27-28 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://workspaceshow.co.uk/
Beschrijving: De Workspace Design Show brengt de gemeenschap van werkplekinterieurs uit het Verenigd Koninkrijk samen om de ervaring van de werkplekken van morgen te verkennen. Mis de kans niet om deel uit te maken van het grootste werkplek evenement in het Verenigd Koninkrijk, waar u kunt netwerken, thought leadership en de nieuwste producten om de kantoren van ons land te transformeren.

 

Detailhandel zonder grenzen

Datum: 7-8 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://rwb.global/
Beschrijving: Met een speciale 2-daagse conferentie met meer dan 30 sessies en meer dan 60 sprekers die de belangrijkste onderwerpen in de Online Marktplaats industrie behandelen, zullen er discussies van onschatbare waarde zijn over hoe u uw Marktplaats verkoop kunt versnellen naar een echt wereldwijde schaal.

 

Meester Belegger Show

Datum: 18 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://events.masterinvestor.co.uk/master-investor-show/about-the-show/
Beschrijving: Master Investor Show is het toonaangevende Britse evenement voor particuliere beleggers.

 • Leer van deskundige sprekers hoe je het meeste uit je spaargeld kunt halen.
 • Praat rechtstreeks met CEO's van bedrijven waarin je kunt investeren.
 • Luister naar toonaangevende ondernemers, investeerders en fondsmanagers uit het Verenigd Koninkrijk over toekomstige trends.
 • Netwerk met andere investeerders.

 

VM en beeldscherm

Datum: 18-19 april
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.vmanddisplayshow.com/
Beschrijving: De VM and Display Show is de langstlopende beurs in de branche. De beurs omvat alles op het gebied van visual merchandising en displays, van mannequins, drukwerk, kerstdecoraties, displayservices, rekwisieten, ontwerp, grafische vormgeving, bustes, turnkey-diensten, POP, verlichting, stoffen en alles daartussenin.

 

De werkplek

Datum: 25-27 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.theworkplaceevent.com/
Beschrijving: The Workplace Event, een primeur in zijn soort, brengt een breder bereik en een scherpere focus op de ervaring van werknemers en prestaties op de werkplek.

 

Internet detailhandel EXPO & eDelivery EXPO

Datum: 24-25 mei
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://internetretailingexpo.com/
Beschrijving: Of u nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers, nieuwe technologie of gewoon inspiratie nodig hebt van retailers en merken, een dag op IRX biedt u alles wat u nodig hebt - en meer.

 

Carrières en werving

Step Up Expo

Datum: 3-4 februari
Locatie: Olympia Londen
Website: https://stepupexpo.co.uk/
Beschrijving: Step Up Expo brengt een unieke mix van scholen, hogescholen, universiteiten en werkgevers samen om Londense tieners toegang te geven tot een heel spectrum aan opleidingen, trainingen en carrièremogelijkheden.

 

De RTS Futures Carrièrebeurs 2023

Datum: 7 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://rts.org.uk/event/rts-futures-careers-fair-2023
Beschrijving: Krijg de laatste tips, trucs en praktisch advies om je te helpen die o zo belangrijke eerste tv-baan te vinden, leer over de verschillende banen en programma's die er zijn en netwerk met de meest invloedrijke creatieven in het vak!

 

Carrière Forum Londen

Datum: 8-9 april
Locatie: Olympia Londen
Website: https://careerforum.net/en/event/ldn/
Beschrijving: Europa's grootste banenbeurs voor Japans-Engels tweetaligen biedt je de kans om bedrijven te ontmoeten! Het evenement biedt zowel fulltime functies als stagemogelijkheden en kan ook worden gebruikt om bedrijven te onderzoeken en je voor te bereiden op je toekomstige zoektocht naar een baan.

 

Welke universiteit? & Welke carrière? Live

Datum: 3-4 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.whatcareerlive.co.uk/what-university-what-career-live
Beschrijving: Kom bij ons om meer te leren over je mogelijkheden als je de school of hogeschool hebt verlaten.

 

Informatica en technologie

Kanaal Live

Datum: 29-30 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.channel-live.co.uk/
Beschrijving: Channel Live brengt IT-resellers, MSP's en channelpartners in contact met verkopers, distributeurs en deskundige sprekers uit de hele sector. Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portfolio en integratie van nieuwe technologieën of op zoek bent naar nieuwe partners en zakelijke kansen, Channel Live is de bestemming voor u.

 

Cyberweek VK

Datum: 4-5 april
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.ukcyberweek.co.uk/
Beschrijving: We brengen cyber- en bedrijfsgemeenschappen samen om te leren van experts van wereldklasse en vertrekken met de kennis, tools en vaardigheden om teams, bedrijven, toeleveringsketens en infrastructuur te beschermen tegen toekomstige aanvallen. 95% van de cyberbeveiligingsproblemen is te wijten aan menselijke fouten. Zijn uw beleid, procedures en verdedigingsmechanismen up-to-date?

 

Nationale Cyber Security Show

Datum: 25-27 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.nationalcybersecurityshow.com/
Beschrijving: Er is nog nooit een belangrijker moment geweest om cyberveiligheid hoog op de agenda van elk Brits bedrijf te zetten. Onze show helpt bedrijven in het Verenigd Koninkrijk om beter te begrijpen hoe ze de huidige bedreigingen kunnen beperken, hun veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging kunnen vergroten, hun personeel kunnen opleiden en de producten kunnen laten zien die uw toeleveringsketen beter zullen beschermen.

 

De conferentie voor ontwikkelaars

Datum: 10-12 mei
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.devoxx.co.uk/
Beschrijving: Devoxx UK is een plek voor ontwikkelaars om te leren, hun vaardigheden aan te scherpen en hands-on ervaring op te doen met de nieuwste technologie. Op deze 3-daagse conferentie brengen we een gevarieerde groep inspirerende sprekers van over de hele wereld samen om de belangrijkste ontwikkelaargerichte onderwerpen en de nieuwste technologische ontwikkelingen te bespreken en om fascinerende ideeën uit te diepen.

 

Cromwell Live

Datum: 14-15 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.cromwell.co.uk/info/cromwell-live-23
Beschrijving: Cromwell Live toont de nieuwste producten, technologie en innovatie van zowel Cromwell als onze leveranciers. Samen streven we ernaar om gevestigde en potentiële nieuwe klanten te ondersteunen in hun streven naar besparingen en productiviteitswinst.

 

Onderwijs

Kwekerij Wereld Show 2023

Datum: 3-4 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.nurseryworldshow.com/
Beschrijving: Ontdek de magie van de vroege jaren. Een verbazingwekkend 28 CPD-gecertificeerd seminarie over 2 dagen, gericht op de behoeften van de vroegschoolse sector, gegeven door enkele van de allerbeste mensen uit de praktijk en leiders van de vroegschoolse sector.

 

Muziek- en drama-educatie Expo

Datum: 23-24 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://musicanddramaeducationexpo.co.uk/
Beschrijving: Europa's grootste conferentie en tentoonstelling voor iedereen die betrokken is bij muziek- en dramaonderwijs.

 

De Baby Show

Datum: 3-5 maart/ 14-16 april/ 12-14 mei/ 20-22 oktober
Locatie: Excel Londen/Manchester Centraal/NEC Birmingham/Olympia Londen
Website: https://www.thebabyshow.co.uk/
Beschrijving: Grootste en meest geliefde zwangerschaps-, baby- en ouderschapsevenementen in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn de one-stop-shop voor ouder- en babyproducten, diensten en advies, de grootste winkelbestemming in het Verenigd Koninkrijk voor alles wat met baby's te maken heeft en helpen sinds 2002 aanstaande en nieuwe ouders om alles wat ze nodig hebben voor hun gezin onder één dak te vinden.

 

Dyslexiebeurs 2023

Datum: 24-25 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://dyslexiashow.co.uk/
Beschrijving: De nationale tentoonstelling van het Verenigd Koninkrijk is gewijd aan dyslexie en neurodiversiteit. Ondersteunt onderwijs, ouders, de werkplek en individuen.

 

Tes SEND Show

Datum: 13-14 oktober
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.tessendshow.co.uk/
Beschrijving: Bezoek het enige speciale evenement in het Verenigd Koninkrijk voor de hele SEND-gemeenschap (Special Needs and Disabilities)! De beurs biedt de ideale omgeving voor SEND-professionals op alle onderwijsniveaus om te profiteren van directe toegang tot professionele ontwikkelingsmogelijkheden en de nieuwste producten, middelen en diensten die beschikbaar zijn voor de sector.

 

Amusement

De speelgoedbeurs

Datum: 24-26 januari
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.toyfair.co.uk/
Beschrijving: De Toy Fair is de grootste speelgoed-, game- en hobbybeurs in het Verenigd Koninkrijk die jaarlijks eind januari plaatsvindt in Olympia in Londen. Het uitstalraam van de speelgoedindustrie verwelkomt meer dan 260 bedrijven die duizenden producten tentoonstellen voor bezoekers, waaronder detailhandelaren, inkopers, media en de bredere industrie.

 

Modelspoor Schotland

Datum: 24-26 februari
Locatie: SEC
Website: https://modelrail-scotland.co.uk/
Beschrijving: Model Rail Scotland keert terug naar Hall 3 op de Scottish Event Campus, Exhibition Way, Glasgow G3 8YW op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.

 

De Gitaarshow

Datum: 25-26 februari
Locatie: Cranmore Park
Website: https://www.theguitarshow.co.uk/ 

 

Gitaarshow Noordoosten

Datum: 12 maart
Locatie: Rainton Arena
Website: http://www.guitarshows.co.uk/ARPages/NorthEast.html
Beschrijving: De North East Guitar Show is in de eerste plaats een evenement voor de detailhandel. Nieuwe, vintage en tweedehands gitaren, versterkers en pedalen zullen beschikbaar zijn om te kopen, ruilen en verkopen van een groot aantal detailhandelaren, distributeurs, fabrikanten, gitaarbouwers, boetiekmakers en privéverzamelaars - en niet te vergeten een volledig assortiment snaren en accessoires.

 

Comic Con Liverpool 2023

Datum: 1-2 april
Locatie: Tentoonstellingscentrum Liverpool
Website: https://www.comicconventionliverpool.co.uk/
Beschrijving: Comic Con Liverpool is, net als vele andere comic cons, een plek waar fans van popcultuur, films, tv, stripboeken en meer, hun favoriete acteurs en actrices kunnen ontmoeten en begroeten, met hen op de foto kunnen en handtekeningen kunnen krijgen. Onze speciale gasten nemen ook altijd deel aan vraag- en antwoordpanels, zodat fans met hen kunnen communiceren op een minder druk niveau en zonder de drukte van de hoofdconventie achter zich.

 

Gitaarshow Noordwest

Datum: 21 mei
Locatie: Haydock Park renbaan
Website: http://www.guitarshows.co.uk/ARPages/NorthWest.html
Beschrijving: De langst bestaande gitaarshow in het Verenigd Koninkrijk. Het evenement brengt grote detailhandelaren, distributeurs, fabrikanten, gitaarbouwers, boetiekspecialisten en zelfs privéverzamelaars samen, allemaal met koopjes in alles wat met gitaar te maken heeft.

 

De podcastshow 2023

Datum: 24-25 mei
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.thepodcastshowlondon.com/
Beschrijving: Doe in 2023 weer met ons mee in het Londense Islington's Business Design Centre, voor Europa's baanbrekende evenement voor de podcastinggemeenschap: 350+ sprekers van wereldklasse, 150+ panels en sessies, internationale merken uit de industrie, netwerken, mentoring en nog veel meer gedurende 2 dagen.

 

Spellenbeurs UK

Datum: 2-4 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.ukgamesexpo.co.uk/
Beschrijving: UK Games Expo (UKGE) is de grootste Hobby Games Conventie in het Verenigd Koninkrijk. Nu in zijn 16e jaar, in 2023 keert het evenement terug naar 3 hallen van het NEC en het Hilton Hotel.

 

AnimeCon

Datum: 17-18 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://animeconuk.com/
Beschrijving: AnimeCon UK is een enorm internationaal Anime, Manga en K-pop Festival! Een showcase van het beste van de Aziatische popcultuur in de grootste expositieruimte van het Verenigd Koninkrijk, voor drie dagen van unieke tentoonstellingen, geweldige winkels, feesten, exclusieve screenings, uitgebreide panels en optredens van enkele van 's werelds grootste makers.

 

PLASA tentoonstelling

Datum: 3-5 september
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.plasashow.com/
Beschrijving: Het toonaangevende evenement voor entertainmenttechnologie toont technologische vooruitgang uit de wereld van audio, AV, verlichting, rigging en staging.

 

De Britse trommelshow

Datum: 30 september - 1 oktober
Locatie: Tentoonstellingscentrum Liverpool
Website: https://theukdrumshow.com/
Beschrijving: Dit tweedaagse evenement is een speciale show om de fantastische gemeenschap van drummers te promoten en te ondersteunen! Alle vaardigheden zijn welkom op dit familie- en gemeenschapsgerichte evenement. Er is niets vergelijkbaars!

 

Leeds Bradford Gitaarbeurs

Datum: 1 oktober
Locatie: Pudsey Burgerzaal
Website: http://www.guitarshows.co.uk/ARPages/LeedsBradford.html
Beschrijving: De show, die nu voor het 14e jaar plaatsvindt, is de enige grootschalige gitaarshow in West Yorkshire en wordt zeer gewaardeerd door zowel bezoekers als exposanten.

 

Internationale gitaarshow Londen

Datum: 29 oktober
Locatie: Kempton Park renbaan
Website: http://www.guitarshows.co.uk/ARPages/London.html
Beschrijving: De London International Guitar Show, nu voor het vijfde jaar, is in de eerste plaats een evenement voor de detailhandel. Nieuwe, vintage en tweedehands gitaren, versterkers en pedalen zullen beschikbaar zijn om te kopen, ruilen en verkopen van een groot aantal detailhandelaren, distributeurs, fabrikanten, gitaarbouwers, boetiekmakers en privéverzamelaars - om nog maar te zwijgen van een heel scala aan snaren en accessoires.

 

Gitaarshow van Merseyside

Datum: 26 november
Locatie: Aintree renbaan
Website: http://www.guitarshows.co.uk/ARPages/Merseyside.html
Beschrijving: Deze lang gevestigde gitaarshow in Liverpool viert dit jaar 20 jaar op dezelfde ruime en prestigieuze locatie en dit wordt de 90e gitaarshow die Northern Guitar Shows organiseert sinds we 24 jaar geleden begonnen in Manchester.

 

Landbouw

LAMMA

Datum: 10-11 januari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.lammashow.com/
Beschrijving: LAMMA is de belangrijkste beurs voor landbouwmachines in het Verenigd Koninkrijk en brengt boeren uit alle sectoren in contact met bedrijven die geavanceerde machines, technologie en apparatuur voor de landbouwsector leveren.

 

Zuivel-Tech 2023

Datum: 1 februari
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://dairy-tech.uk/
Beschrijving: Het evenement blijft gericht op vooruitstrevende zuivelprofessionals, ongeacht de grootte van hun veestapel of hun systeemtype. Dit weerspiegelt de transformatie van de sector in de afgelopen jaren, waarin is erkend dat boeren concurrerend moeten zijn en zowel hun grootte als hun systeem moeten kunnen afstemmen op hun beschikbare middelen en melkcontract.

 

De Britse bijenteeltbeurs 2023 (voorheen BeeTradex)

Datum: 4 februari
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://www.britishbeekeepingshow.com/
Beschrijving: Zoals altijd vormt de bijenteelt de kern van ons werk en we zijn vastbesloten om van deze show een groot succes te maken voor zowel commerciële als hobbymatige bijentelers. We willen ook diegenen die erover denken om met bijenteelt te beginnen aanmoedigen om langs te komen en meer te leren over deze fascinerende wereld.

 

Koolstofarme landbouw 2023

Datum: 7-8 februari
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://lowcarbonagricultureshow.co.uk/
Beschrijving: Welkom op Low Carbon Agriculture Show, waar duizenden boeren en landeigenaren komen die op zoek zijn naar emissiearme, duurzame en hernieuwbare diversificatieprojecten om hun bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

 

De Wereldbiogasexpo

Datum: 29-30 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.biogastradeshow.com/
Beschrijving: De World Biogas Expo, 29-30 maart 2023, georganiseerd door ADBA en WBA, is de grootste vakbeurs uitsluitend gewijd aan anaerobe vergisting en biogas.

 

De Expo voor overstromingen en waterbeheer

Datum: 13-14 september
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.thefloodexpo.co.uk/
Beschrijving: Maak deel uit van de honderden gesprekken, ontmoetingen en inspirerende lezingen die in de loop van de twee dagen plaatsvinden. Ontmoet nieuwe klanten, leveranciers en partners die uw vooruitzichten zullen veranderen en nieuwe kansen zullen bieden.

 

Mode, kleding & textiel

De textielbeurs in Londen

Datum: 10-11 januari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Websitehttps://www.thelondontextilefair.co.uk/
Beschrijving: Met 500 exposanten is TLTF het belangrijkste platform in het Verenigd Koninkrijk voor modestoffen, kledingaccessoires, printstudio's en vintage kleding. Het wordt twee keer per jaar gehouden in het Business Design Centre en is een niet te missen evenement voor alle professionals uit de branche.

 

MODA - Nationale modebeurs

Datum: 5-8 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.moda-uk.co.uk/
Beschrijving: Moda, gelegen op T Spring Fair en Autumn Fair, is dé plek om de laatste trends, nieuwste ontwerpers en must-have looks te ontdekken die het seizoen zullen sieren.

 

Pue Londen

Datum: 12-14 februari
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.purelondon.com/
Beschrijving: Van felle blazers tot goudkleurige oorbellen, er komt geen einde aan de creativiteit die je op de beursvloer zult zien. Bezoek ons in 2023 en ontdek de nieuwste looks en begeerde ontwerpen op één plek.

 

Bron Mode

Datum: 12-14 februari
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.source-fashion.com/
Beschrijving: Wij verbinden wereldwijde fabrikanten en leveranciers met inkopers die zeker willen weten dat elk gesprek kan leiden tot het creëren van een nieuw assortiment. Source Fashion is de toegangspoort tot de detailhandel voor fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld.

 

Het Stitch Festival 2023

Datum: 23-26 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.thestitchfestival.co.uk/
Beschrijving: Het Stitch Festival is het beste evenement in Londen voor eigentijds naaien, naaien en borduren. Deze show brengt je Instagram-feed tot leven en biedt toegang tot een aantal van je favoriete onafhankelijke merken en kleine bedrijven, een reeks inspirerende displays van toonaangevende ontwerpers, plus catwalkshows, demo's en Q&A's van je favoriete naai-beroemdheden EN honderden workshops!

 

Interplas

Datum: 26-28 september
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://interplasuk.com/
Beschrijving: Interplas, de toonaangevende kunststofbeurs en -conferentie in het Verenigd Koninkrijk, viert 75 jaar innovatie op 26-28 september 2023!

 

Eten, drinken en horeca

BeerX UK 2023

Datum: 15-16 maart
Locatie: Tentoonstellingscentrum Liverpool
Website: https://www.beerx.org/
Beschrijving: BeerX UK is het grootste bier- en brouwersevenement in het Verenigd Koninkrijk en 2023 wordt ons beste evenement ooit, met een enorme vakbeurs voor de industrie, regionale bierbars en een bierfestival voor alleen handelaren, de SIBA AGM en ledenconferentie, de uitreikingen van de onafhankelijke bier- en bedrijfsprijzen, plus een vol programma met seminars, lezingen en paneldebatten van de belangrijkste sprekers uit de bierindustrie.

 

De kroegententoonstelling

Datum: 20-22 maart
Locatie: Excel Londen
Website: https://thepubshow.co.uk/
Beschrijving: Leer van inzichtelijke lezingen en paneldiscussies. Kom in contact met duizenden bezoekers uit de café- en horecabranche.

 

Hotel, restaurant & catering

Datum: 20-22 maart
Locatie: Excel Londen
Website: https://www.hrc.co.uk/
Beschrijving: Al meer dan 87 jaar staat Hotel, Restaurant & Catering (HRC) in de voorhoede van horeca-innovatie en verwelkomt het elk jaar duizenden bezoekers om de nieuwste producten van de beste leveranciers op de markt te testen, te proeven en te ontdekken.

 

Internationaal evenement voor eten en drinken

Datum: 20-22 maart
Locatie: Excel Londen
Websitehttps://www.ife.co.uk/
Beschrijving: The International Food and Drink Event, verwelkomt 25.000 professionals op het gebied van eten en drinken om samen te komen om nieuwe producten te proeven, duurzame zakelijke contacten te leggen en leveranciers te vinden die jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie geven.

 

Boerderij & Deli Show

Datum: 24-26 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.farmshopanddelishow.co.uk/
Beschrijving: Ervaar de beste kwaliteit lokale en regionale producten, plus de nieuwste apparatuur, etikettering en verpakkingsoplossingen van vele uitstekende leveranciers. Gedurende 3 dagen zal de Farm Shop & Deli Show bol staan van nieuwe lanceringen, spannende live evenementen en sessies, en trendsettend eten en drinken om je inzicht te geven in de branche en de mensen die de markt in 2023 vooruit helpen.

 

Tentoonstelling eten en drinken

Datum: 24-26 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.foodanddrinkexpo.co.uk/
Beschrijving: Food & Drink Expo is de belangrijkste route naar de Britse voedsel- en drankenmarkt en helpt honderden bedrijven om hun uitzonderlijke producten te presenteren. Inkopers en besluitvormers uit de hele sector, van kruideniers, groothandel en speciaalzaken tot foodservice en productie, worden uitgenodigd om de populairste trends, de nieuwste productlanceringen en de visie van de sector voor de toekomst te ontdekken.

 

Nationale Gemaksshow

Datum: 24-26 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.nationalconvenienceshow.co.uk/
Beschrijving: De National Convenience Show is het grootste evenement voor de convenience-retailingsector en biedt één platform waar de hele markt samenkomt: leveranciers, groothandelaren en detailhandelaren.

 

Foodex productie-oplossingen

Datum: 24-26 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.foodex.co.uk/contact-us
Beschrijving: Fooddex Manufacturing Solutions zal deel uitmaken van The UK Food & Drink Shows, waar voedselontwikkeling, kruidenierswaren, productie, gespecialiseerde detailhandel, groothandel en foodservice samenkomen.

 

De ingrediënten show

Datum: 24-26 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.theingredientsshow.co.uk/
Beschrijving: De Ingredients Show maakt deel uit van The UK Food & Drink Shows, waar voedselontwikkeling, kruidenierswaren, productie, gespecialiseerde detailhandel, groothandel en foodservice samenkomen.

 

Laithwaites Wijnfeest

Datum: 11-12 mei
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.laithwaites.co.uk/jsp/offer/cm/common/offer.jsp?name=winefestival23-tickets&_requestid=379765
Beschrijving:

 • Ontmoet je gastheer, bestsellerauteur en Mr Wine van tv - Oz Clarke
 • Proef meer dan 350 wijnen - allemaal inbegrepen in de ticketprijs
 • Chat met meer dan 100 producenten uit 17 landen
 • Ontdek ambachtelijke eetkraampjes, Engelse fizz, luxe gedistilleerde dranken en meer
 • Doe mee aan proeverijen onder leiding van experts en neem deel aan unieke zintuiglijke ervaringen
 • Haal het meeste uit je dag met GRATIS proefgids en gratis proefglas

 

De Restaurantshow

Datum: 2-4 oktober
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.therestaurantshow.co.uk/
Beschrijving:

 • Bespaar tijd door op één dag in contact te komen met 100 leveranciers en industrieleiders
 • Doe waardevolle inzichten op en laat je inspireren door onze reeks live evenementen
 • Ontdek nieuwe producten van een groot aantal leveranciers
 • Ontmoet collega's, klanten en vrienden, nieuw en oud

 

Gezondheid, medisch & zorg

Festival van Genomics 2023

Datum: 25-26 januari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.genomicseducation.hee.nhs.uk/events/festival-of-genomics-2021-2-3/
Beschrijving: Het 8e jaarlijkse Festival of Genomics wordt het grootste genomics-evenement in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Dit jaar zal de hele genomics-workflow van begin tot eind aan bod komen, evenals de manier waarop genomics-gegevens worden geïntegreerd met vormen van biodata om u te helpen zinvolle onderzoeks- en klinische beslissingen te nemen.

 

Voet- en Enkelshow 2023

Datum: 2-3 februari
Locatie: Tentoonstellingscentrum Liverpool
Website: https://fashow.co.uk/tickets-2023/
Beschrijving: Garandeer nu je plaats op het belangrijkste evenement op de kalender dat zal leiden tot echte veranderingen in je toekomstige praktijk.

 

Verpleegkundige Carrière Banenbeurs

Datum: 8 februari/ 21 februari/ 8 maart/ 27 april/ 13 juni/ 8 september/ 4 oktober
Locatie: Manchester/Glasgow/NEC Birmingham/Londen West/Bristol/Londen Noord/Leeds
Website: https://www.careersandjobsfair.com/
Beschrijving: Het grootste evenement voor verpleegkundige carrières in het Verenigd Koninkrijk. Door deel te nemen aan de RCNi Nursing and Careers Jobs Fair krijg je de kans om vooraanstaande werkgevers en bureaus met directe vacatures te ontmoeten.

 

De Alzheimer Dementie & Zorg Show

Datum: 3-4 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://alzheimersshow.co.uk/
Beschrijving: De Alzheimer's Dementia & Care Show (voorheen The Alzheimer's Show), nu al voor het 10e jaar, is de speciale tentoonstelling en conferentie voor dementie en zorg in het Verenigd Koninkrijk en wordt 2 dagen lang gehouden in het Business Design Centre, Islington, Londen op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023.

 

Best Practice Londen

Datum: 8-9 maart
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.bestpracticelondon.co.uk/
Beschrijving: De nieuwe thuisbasis voor huisartsenpraktijken in Londen en het zuiden.

 

Tentoonstelling Esthetica 2023

Datum: 10-11 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.aestheticsconference.com/
Beschrijving: ACE is het toonaangevende Britse evenement voor niet-chirurgische esthetische professionals, met educatieve programma's van wereldklasse, niet te missen netwerkmogelijkheden en de meest gerespecteerde fabrikanten, leveranciers en merken uit de sector. Het is de enige beurs in het Verenigd Koninkrijk die alle topbedrijven op het gebied van farmaceutica, diensten en oplossingen, hulpmiddelen en huidverzorging samenbrengt. Het is het evenement bij uitstek voor alles wat met injectables te maken heeft, maar ook voor trends, advies en updates die bijdragen aan het succes van uw praktijk en de verbetering van de esthetische specialiteit.

 

Digitale gezondheid opnieuw bedraad 2023

Datum: 14-15 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://digitalhealthrewired.com/
Beschrijving: Digital Health Rewired is bedoeld voor iedereen die een verschil wil maken in de Britse digitale gezondheidszorg, waaronder NHS en sociale zorg, particuliere gezondheidszorg, leveranciers, start-ups, vernieuwers, beleidsmakers en patiënten.

 

Dementie, Verpleeg- en Verzorgingshuizen Expo

Datum: 22-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.ukcareweek.com/
Beschrijving: Een evenement in maart dat de zorggemeenschap samenbrengt, de grootste uitdagingen voor de zorgsector aanpakt, het talent van zorgmedewerkers viert en een collectieve stem voor verandering inhoudt.

 

UK Week van de Zorg

Datum: 22-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.ukcareweek.com/
Beschrijving: Een evenement in maart dat de zorggemeenschap samenbrengt, de grootste uitdagingen voor de zorgsector aanpakt, het talent van zorgmedewerkers viert en een collectieve stem voor verandering inhoudt.

 

Neuro-overeenkomst

Datum: 22-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.neuroconvention.com/
Beschrijving: Neuro Convention toont de nieuwste technologie en innovaties in de neurologische sector met het uiteindelijke doel om de resultaten voor patiënten te verbeteren. De beurs richt zich op vier belangrijke gebieden van de neurologie: Revalidatie, geestelijke gezondheid, diagnostiek en hersen- en rugletsel.

 

Naidex

Datum: 22-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.naidex.co.uk/
Beschrijving: Naidex bestaat dit jaar 50 jaar en wij zijn er om de gehandicaptengemeenschap te vieren! Naidex biedt ondersteuning en hulpmiddelen voor mensen met een handicap, maar ook voor degenen die zorgen voor of leveren aan de gemeenschap. Het evenement omvat alle aspecten van de reis met een handicap, inclusief gezinnen en de overgang naar volwassenheid, onderwijs en werkgelegenheid, levensstijl en vrije tijd, seks en relaties, en nog veel meer.

 

LSX Wereldcongres

Datum: 3-4 mei
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website:  https://www.lsxleaders.com/lsx-world-congress
Beschrijving: Van therapeutica tot tech-bio, van apparaten tot digitale gezondheid, van deep tech tot platformtechnologie en van diagnostiek tot toedieningshulpmiddelen, het vertegenwoordigt de breedte, diepte en convergentie van het baanbrekende onderzoek en de technologie die nu en in de toekomst de vooruitgang in de gezondheidszorg stimuleren.

 

De vruchtbaarheidsshow

Datum: 20-21 mei
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.fertilityshow.co.uk/
Beschrijving: De Fertility Show is het enige live-evenement waar u zoveel topvruchtbaarheidsdeskundigen, -klinieken en -artsen kunt ontmoeten op één plaats, in één keer, in een veilige en discrete omgeving.

 

Med-Tech Innovatie Expo

Datum: 7-8 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://med-techexpo.com/
Beschrijving: In juni 2023 verbinden we leiders, ingenieurs, vernieuwers en fabrikanten met alle technologie en innovatie die ze nodig hebben om het ontwerp en de productie van levensveranderende medische apparatuur te vergemakkelijken.

 

Top 2023 voor gezondheidsoptimalisatie

Datum: 17-18 juni
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://summit.healthoptimisation.com/
Beschrijving:

 • Sluit je aan bij een gelijkgestemde gemeenschap van 2500 nieuwe vrienden die jou gewoon 'snappen'.
 • Ontmoet, kom met elkaar in contact en leer van onze toonaangevende gezondheidssprekers
 • Breng je gezondheidsreis in een stroomversnelling en leer voor jaren geavanceerde geheimen en hacks in één weekend
 • Ervaar de nieuwste technologie en gadgets (denk aan roodlichttherapie, PEMF-apparaten, wearables voor hersentraining & meer)
 • Ontdek de schoonste en gezondste supplementen en voedingsrijk voedsel

 

Vakantie & Toerisme

De Caravan, Camper & Vakantieshow 2023

Datum: 12-15 januari
Locatie: Manchester Centraal
Website: https://www.caravanshows.com/welcome
Beschrijving: De Caravan, Motorhome & Holiday Show heeft een fantastische selectie van de nieuwste modellen van de meest gerenommeerde dealers in het noorden van Engeland.

 

Bestemmingen: De Vakantie- en Reisshow

Datum: 12-15 januari/ 2-5 februari
Locatie: Manchester Centraal/Olympia Londen
Website: https://www.destinationsshow.com/
Beschrijving: De essentiële evenementen voor reisinspiratie zijn terug voor 2023.

 

Schotse Caravan Camper & Vakantiehuis Show

Datum: 2-5 februari
Locatie: SEC
Website: https://www.caravanshowscotland.com/
Beschrijving: De enige plek om je volgende avontuur te beginnen is op de grootste caravan-, camper- en vakantiehuisjesshow van Schotland. Met caravans, campers, campers, vakantiehuizen, lodges, tenten en accessoires allemaal op één bestemming - maak het deel uit van je vakantieplannen.

 

Caravan, camping en camper show

Datum: 21-26 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://ccmshow.co.uk/
Beschrijving: De Show heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende avontuur met meer dan 350 standhouders die hun nieuwste en beste producten laten zien. Je kunt niet alleen binnenstappen en de nieuwe toercaravans voor 2023, campers en kampeerauto's en caravanvakantiewoningen vergelijken, maar je kunt ook tenten in alle soorten en maten bekijken, allemaal onder één dak. Plus alle accessoires en gadgets voor het buitenleven die je maar nodig kunt hebben.

 

Britse toerisme- en reisshow

Datum: 22-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.tourismshow.co.uk/
Beschrijving: De British Tourism & Travel Show brengt alle inspiratie die je nodig hebt samen, zodat je je groepen een unieke en gedenkwaardige ervaring kunt bezorgen. Niets is te vergelijken met de sfeer van de toerisme-industrie die samenkomt. De energie zal je bruisen om je volgende reis te plannen!

 

Wereld van Park & Vrije Tijd 2023

Datum: 9-11 juni
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://www.parkhomeandleisure.co.uk/
Beschrijving: Of u nu op zoek bent naar de nieuwste designideeën, al geniet van deze levensstijl en wilt upgraden of renoveren, wilt verhuizen naar deze levensstijl of ervan wilt profiteren, dit is de show voor u. Of het nu gaat om vrije tijd of wonen, wij hebben het!

 

Huizen, Vastgoed & Bouw

De Meubelshow van januari

Datum: 22-25 januari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://thefurnitureshows.com/
Beschrijving: De January Furniture Show 2023, die al meer dan 32 jaar plaatsvindt, is in het Verenigd Koninkrijk de thuisbasis voor premium interieurs. JFS brengt de meest invloedrijke nationale en internationale kopers in contact met de nieuwste merken en toont hun klassieke en hedendaagse meubels, vloeren, verlichting en accessoires in een exclusieve, eersteklas omgeving.

 

SPATEX

Datum: 31 januari - 2 februari
Locatie: Ricoh Arena
Website: https://www.spatex.co.uk/
Beschrijving: SPATEX 2023 is het startpunt voor zwembaden, hot tubs, spa's, stoombaden, sauna's & zoveel meer.

 

Surface Design Show 2023

Datum: 7-9 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.surfacedesignshow.com/
Beschrijving: Surface Design Show is het toonaangevende evenement in het Verenigd Koninkrijk voor architecten en ontwerpers om de beste innovatie op het gebied van oppervlaktematerialen te ontdekken.

 

Londen PropTech Show

Datum: 15-16 februari
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://proptechshow.com/
Beschrijving: De sterke toename van disruptieve technologieën in de afgelopen jaren heeft geleid tot de transformatie van de vastgoedmarkt. De sector wordt nu gezien als een technologiegedreven sector met significante ontwikkelingen op gebieden als bouw, logistiek, betalingstechnologieën, verhuur, werkruimten enz. en vooral de veranderingen die nodig zijn om te voldoen aan de duurzaamheidsbeloften dragen enorm bij aan de technologische transformatie van de sector.

 

De Midlands Nieuwbouwshow

Datum: 4 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.whathouse.com/new-home-show/
Beschrijving: Stel dat je een huurder bent die op zoek is naar de volgende beste ruimte die een gemeenschap en levensstijl met zich meebrengt en niet alleen een dak boven je hoofd, of je staat aan het begin van je vastgoedreis en vindt het pad een beetje ontmoedigend. In dat geval is The Midlands New Home Show je one-stop shop voor informatie, advies, volgende stappen en meer.

 

FutureScape voorjaar

Datum: 14-15 maart/ 21-22 november
Locatie: NEC Birmingham/ Excel Londen
Website: https://www.futurescapeevent.com/
Beschrijving: Het grootste landschapsexpo & vakevenement in het Verenigd Koninkrijk, met seminars, live debatten en een fantastische verscheidenheid aan exposanten.

 

Bouwen aan morgen 2023

Datum: 16 maart
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.nhbc.co.uk/awards-and-events/building-for-tomorrow
Beschrijving: Nu de deadline van juni 2023 voor de implementatie van de tussentijdse opwaardering van Deel L dichterbij komt en met de Future Homes Standard in het verschiet, moeten woningbouwers en hun aannemers nadenken over hoe ze op een effectieve manier kunnen ontwerpen en voldoen aan de nieuwe vereisten. Bouwen voor morgen 2023 biedt strategieën en oplossingen voor deze uitdaging, samen met de allerlaatste veranderingen in de sector die voortkomen uit de Building Safety Act.

 

Nationale Woningbouw & Renovatie Show

Datum: Maart 23-26/ Mei 20-21/ Juli 1-2/ September 22-24/ November 3-5/18-19
Locatie: NEC Birmingham/ SEC/ Surrey/ Londen/ Harrogate/ Somerset
Website: https://national.homebuildingshow.co.uk/
Beschrijving: De Homebuilding & Renovating Show in NEC Birmingham is dé beurs voor zelfbouwers en verbouwers. In welk stadium je project zich ook bevindt, wij helpen je om het tot leven te brengen!

 

IntraLogisteX 2023

Datum: 28-29 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.intralogistex.co.uk/
Beschrijving: IntraLogisteX is bedoeld voor logistieke professionals die op zoek zijn naar oplossingen voor hun huidige en toekomstige uitdagingen, van de nieuwste materials handling-technologieën tot volledige magazijnautomatisering. Dit evenement is bedoeld voor eindgebruikers en logistieke professionals zoals magazijnmanagers, hoofden van distributie, IT-directeuren en projectmanagers.

 

FENEX DE GEVELBEKLEDING EXPO

Datum: 17-19 april
Locatie: Telford International
Website: https://fenex.co.uk/
Beschrijving: De glas- en beglazingsindustrie was ooit de thuisbasis van Telford voor vakbeurzen en we zijn verheugd dat FENEX nu de terugkeer van de industrie naar Telford mogelijk kan maken.

 

UK Bouwweek

Datum: 2-4 mei 3-5 oktober
Locatie: ExCel Londen/ NEC Birmingham
Website: https://www.ukconstructionweek.com/welcome
Beschrijving: Het grootste evenement voor de gebouwde omgeving in het Verenigd Koninkrijk.

 

Week van het nut Live

Datum: 16-17 mei
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.utilityweeklive.co.uk/
Beschrijving: Utility Week Live is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van professionals uit de nutssector in het Verenigd Koninkrijk, met 2.500 spelers uit de energie- en waterindustrie die samenkomen om samen te werken, te innoveren en nieuwe oplossingen te ontdekken.

 

FIT tentoonstelling 2023

Datum: 23-25 mei
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.fitshow.co.uk/
Beschrijving: Het enige speciale evenement in het Verenigd Koninkrijk voor de raam-, deur-, beslag- en vlakglasindustrie. De tentoonstelling in 2023 viert tien jaar innovatie en tien jaar lang de belangrijkste vakbeurs voor de industrie in het Verenigd Koninkrijk.

 

BBC Tuinmannen Wereld Live

Datum: 15-18 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.bbcgardenersworldlive.com/
Beschrijving: Ga naar huis met een hoofd vol ideeën van de showtuinen. Je vindt er ideeën voor wilde dieren, duurzaamheid, zelf kweken en nog veel meer!

 

SOLEX - Zomer & Buitenleven Tentoonstelling

Datum: 10-12 juli
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.solexexhibition.com/
Beschrijving: SOLEX is het grootste driedaagse evenement op de Outdoor Living Trade kalender. Een essentieel evenement om te zien wat nieuw is en wat de trend is voor het nieuwe seizoen. Dit unieke evenement brengt alle toonaangevende fabrikanten van outdoor living producten samen en biedt een showcase voor alle spannende nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design, milieuvriendelijke productie, duurzaamheid en producten voor zowel de retail- als de contractmarkt.

 

De W tentoonstelling en elementen

Datum: 24-27 september
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.wexhibition.co.uk/
Beschrijving: The W Exhibition is de nationale beurs voor de schrijnwerkerij- en meubelindustrie en toont de nieuwste producten en ontwikkelingen. De W Exhibition is de toonaangevende vakbeurs in het Verenigd Koninkrijk en biedt de mogelijkheid om lopende houtbewerkingsmachines samen met onderdelen en materialen onder één dak te bekijken.

 

Afdrukken, uitgeven en verpakken

Verpakkingsinnovaties

Datum: 15-16 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.packagingbirmingham.com/the-events/packaging-innovations/
Beschrijving: Packaging Innovations is het toonaangevende Britse evenement op het gebied van innovatie en handel in primaire en secundaire verpakkingen.

 

Drukwerk & promotie Live

Datum: 26-28 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://printwearandpromotionlive.co.uk/
Beschrijving: Printwear & Promotion LIVE! is de jaarlijkse ontmoetingsplaats en lanceringsplaats voor nieuwe apparatuur, accessoires en kledinglijnen. Het is hét nationale evenement voor de Britse kledingdecoratie-industrie.

 

Sign & Digital Show

Datum: 21-23 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.signuk.com/
Beschrijving: Ontdek alles wat nodig is om uw bedrijf te laten groeien op Sign & Digital UK - de langstlopende vakbeurs voor de visuele communicatiesector.

 

De Boekenbeurs Londen

Datum: 18-20 april
Locatie: Olympia Londen
Website: https://www.londonbookfair.co.uk/
Beschrijving: De London Book Fair is de wereldwijde marktplaats voor verhalenmakers, het knooppunt van de uitgeverswereld en uw essentiële voorjaarshoofdstuk. Van de uitgevers en dealmakers tot de auteursrechtprofessionals, de commissarissen en de wereldwijde licentiegevers, inclusief degenen die betrokken zijn bij het onderhandelen over rechten, op LBF verenigen we de boekengemeenschap voor drie dagen zakendoen, netwerken en leren.

 

London Stationery Show 2023

Datum: 16-17 mei
Locatie: Centrum voor bedrijfsinrichting
Website: https://www.stationeryshowlondon.co.uk/london-stationery-show
Beschrijving: London Stationery Show is het enige handelsevenement in het Verenigd Koninkrijk dat gewijd is aan kantoorbenodigdheden en toont de grootste selectie schrijf- en papierproducten van over de hele wereld.

 

TCT 3Zestig

Datum: 7-8 juni
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://tct3sixty.com/
Beschrijving: TCT 3Sixty is het belangrijkste en meest invloedrijke evenement voor 3D printen en additive manufacturing in het Verenigd Koninkrijk.

 

De Printshow

Datum: 19-21 september
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.theprintshow.co.uk/
Beschrijving: Eerst en vooral is dit een beurs die gericht is op de Britse grafische industrie. In plaats van zichzelf uit te breiden, ondersteunt het evenement de industrie door een duurzaam en solide jaarlijks marktplatform te bieden waar de beste bedrijven hun producten kunnen laten zien.

 

Veiligheid

Britse APCO Conferentie en Tentoonstelling

Datum: 7-8 maart
Locatie: Ricoh Arena
Website: https://www.bapco.org.uk/
Beschrijving: Het Britse APCO, ook bekend als BAPCO, werd in juni 1993 opgericht als de British Association of Public Safety Communications Officials en wordt nu erkend als de toonaangevende Britse vereniging voor alle professionals die technologie voor openbare veiligheid gebruiken of ontwikkelen.

 

Het brandveiligheidsevenement

Datum: 25-27 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.firesafetyevent.com/
Beschrijving: Neem dit jaar deel aan de grootste bijeenkomst van brandveiligheidsleveranciers in het Verenigd Koninkrijk en presenteer uw merk, producten en oplossingen aan uw doelmarkt. Ondersteuning van brandveiligheidsprofessionals bij het bereiken en handhaven van de allerhoogste normen voor brandveiligheidsbeheer.

 

Het evenement voor gezondheid en veiligheid

Datum: 25-27 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.healthandsafetyevent.com/
Beschrijving: Dit is een niet te missen kans voor gezondheids- en veiligheidsprofessionals om samen te komen, best practices uit te wisselen en de nieuwste innovaties en trends in de sector te verkennen.

 

Het beveiligingsgebeuren

Datum: 25-27 april
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.thesecurityevent.co.uk/
Beschrijving: Het Security Event, ontworpen door de industrie voor de industrie, is het bekroonde nummer 1 commerciële, zakelijke en huishoudelijke beveiligingsevenement in het Verenigd Koninkrijk.

 

Sport en beweging

Nationale hardloopshow

Datum: 21-22 januari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://nationalrunningshow.com/
Beschrijving: De National Running Show is een thuis voor hardlopers, ongeacht hoe ver of snel je gaat. Dit is de grootste ontmoetingsplaats van het jaar en perfect getimed voor hardlopers die trainen voor evenementen in het voorjaar, met inspirerende sprekers, geavanceerde technologieën en de beste voeding, allemaal onder één dak.

 

Britse schietshow

Datum: 17-19 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://shootingshow.co.uk/
Beschrijving: De grootste schietshow voor de handel en detailhandel in het Verenigd Koninkrijk.

 

Bunkeren

Datum: 24-26 februari
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.bunkeredlive.com/events/birmingham/
Beschrijving: Krijg direct toegang tot de beste golfmerken, PGA-pro's en eersteklas lessen aan het begin van het seizoen. Beleef veel plezier met de indoor uitdagingen van bunkered LIVE, begin met het plannen van je volgende golfvakantie en praat met de bunkered redacteuren over de grootste onderwerpen in het spel op dit moment in het gloednieuwe bunkered clubhuis.

 

De Nationale Paardenshow

Datum: 4-5 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://nationalequineshow.com/
Beschrijving: De National Equine Show biedt een ongeëvenaarde premium omgeving voor ruiters om de juiste producten te ontdekken en te kopen. Het is het enige evenement dat ruiters een eersteklas winkelervaring op grote schaal biedt met meer dan 135 merken op één plek.

 

Duiken

Datum: 4-5 maart
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://www.godivingshow.com/
Beschrijving: De Go Diving Show is het enige Britse consumenten- en handelsevenement gewijd aan duiken en duikreizen. GODS werd gelanceerd in 2019 en wil de gevestigde duikmarkt in het Verenigd Koninkrijk bedienen en tegelijkertijd nieuwe studenten en niet-duikers inspireren om onze prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

 

De Nationale Buitendexpo

Datum: 18-19 maart
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://nationaloutdoorexpo.com/
Beschrijving: Een van de grootste community meet-ups van het jaar, met inspirerende sprekers, geavanceerde technologieën en de beste gear, allemaal onder één dak.

 

De fietsbeurs

Datum: 21-23 april
Locatie: Alexandra Palace
Website: https://www.cycleshow.co.uk/
Beschrijving: Drie dagen lang alles wat met fietsen te maken heeft, van de grootste merken en sterren van de sport tot ongelooflijke aangepaste fietsen, retro MTB's en BMX, demoparcoursen, vaardigheidssessies en een aantal topexperts uit de sector.

 

Top opnemen

Datum: 3-4 mei
Locatie: Manchester Centraal
Website: https://includesummit.com/
Beschrijving: De nummer 1 topconferentie over gelijkheid, diversiteit en inclusie voor de sport in het Verenigd Koninkrijk.

 

Bodypower

Datum: 12-14 mei
Locatie: NEC Birmingham
Website: https://www.bodypower.com/
Beschrijving: BodyPower is een lifestyle fitnessmerk dat oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt. We zijn al meer dan 9 jaar actief in India, met vestigingen in het noorden, zuiden, oosten, westen en noordoosten van het land.

 

Verhoog Expo

Datum: 14-15 juni
Locatie: Excel Londen
Website: https://www.elevatearena.com/
Beschrijving: Elevate is de grootste vakbeurs in het Verenigd Koninkrijk gewijd aan fitness, sport en lichaamsbeweging. Duizenden besluitvormers van sportscholen, studio's, sportclubs, universiteiten, personal training, scholen en privépraktijken ontmoeten meer dan 250 toonaangevende leveranciers, die oplossingen en productinnovaties tentoonstellen die speciaal zijn ontworpen om het niveau van lichamelijke activiteit in het Verenigd Koninkrijk te verhogen.

 

SFN Tentoonstelling

Datum: 9-10 september
Locatie: SEC
Website: https://www.sfnexpo.co.uk/
Beschrijving: SFN is het toonaangevende gezondheids- en fitnessevenement van Schotland. Het energieke en actievolle weekend barst van de inspirerende mensen, live evenementen, demo's, gratis fitnesslessen en nog veel meer. Plus shoppen bij de beste merken om je in vorm te houden, van fitnesskleding tot voeding en nog veel meer!

 

GroundsFest

Datum: 20-21 september
Locatie: NAEC Stoneleigh Park
Website: https://groundsfest.com/
Beschrijving: GroundsFest combineert zakelijke en educatieve mogelijkheden binnen met demonstraties buiten. Een praktische, interactieve ervaring die de band tussen exposanten en bezoekers versterkt. Een festival met livemuziek en unieke eetkraampjes, zodat exposanten en bezoekers kunnen ontspannen, plezier maken en blijven netwerken.

 

OM Yogashow

Datum: 13-15 oktober
Locatie: Alexandra Palace
Website: https://london.omyogashow.com/
Beschrijving: In de afgelopen vijftien jaar is de OM Yoga Show steeds populairder geworden en uitgegroeid tot de grootste yogabijeenkomst in Europa en een van de grootste evenementen ter wereld.

 

Internationale paardenshow Londen

Datum: December - TBD
Locatie: Excel Londen
Website: https://londonhorseshow.com/
Beschrijving: De London International Horse Show in ExCeL is de enige show in het Verenigd Koninkrijk waar alle drie de FEI World CupTM kwalificatiewedstrijden dressuur, springen en mennen worden gehouden. Elk optreden omvat een hippische wedstrijd samen met een verscheidenheid aan displays uit de hele wereld.

 

Bruiloften

Nationaal huwelijksfeest

Datum: 18-19 februari
Locatie: Ricoh Arena
Website: https://nationalweddingfayre.co.uk/
Beschrijving: We organiseren al meer dan 5 jaar succesvolle trouwshows. Bereid je voor en kom naar een van de grootste en beste trouwshows in de Midlands.

 

De Schotse Bruiloftshow

Datum: 18-19 februari
Locatie: SEC
Websitehttps://www.thescottishweddingshow.com/
Beschrijving: De Scottish Wedding Show is het perfecte evenement voor bruidsparen in heel Schotland die zich voorbereiden om naar het altaar te lopen. Met meer dan 220 toonaangevende trouwleveranciers uit het Verenigd Koninkrijk die een breed scala aan ideeën en inspiratie bieden om uw trouwdag nog specialer te maken, is The Scottish Wedding Show de perfecte combinatie voor u en uw partner.

 

De Nationale Bruiloftsshow

Datum: 3-5 maart 1-2 april
Locatie: NEC Birmingham/ Excel Londen
Website: https://nationalweddingshow.co.uk/
Beschrijving: Bereid je voor op een dag vol bruiloften! Als je aankomt op de National Wedding Show, zorg er dan voor dat je ontspant en verwend wordt met een glas bubbels in The Champagne Bar, terwijl je de rest van je dag plant. Loop rond met je trouwgezelschap, neem een kijkje bij de verschillende leveranciers, praat met de specialisten en kom naar The Catwalk. Je kunt kijken naar een spectaculaire show, terwijl je onze getalenteerde bruidsontwerpers bekijkt en de nieuwe bruidsmode trends bekijkt. Wat wil je nog meer?