Solopress ondersteunt Morph's epische kunstavontuur!

Het epische kunstavontuur van Morph neemt over de straten van centraal Londen deze zomer en we trots op zijn ondersteuninging de leuk met prachtig Gevouwen brochure routekaarten en een door Solopress gesponsorde Morph sculptuur!

De komende twee maanden, vanaf 19 junith en eindigend op 20 augustusthkun je meedoen aan het avontuur tijdens de feestdagen.

Als je tijdens deze data in het centrum van Londen bent, deel dan een selfie en tag ons op de juiste sociale media om mee te doen aan onze £500 prijstrekking!

Wat is Morph's epische kunstavontuur?

Jouw uitdaging? Zoek en vind elk beeld binnen de komende twee maanden om een reeks beloningen en leuke weetjes vrij te spelen.

Dit is de eerste stapvrije kunstroute in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk die wordt georganiseerd door Whizz-Kidz, een liefdadigheidsinstelling voor jonge rolstoelgebruikers. De route is gratis toegankelijk voor het publiek en bestaat uit:

  • 56 Morph-sculpturen van zes voet
  • 56 Londense monumenten
  • 56 unieke ontwerpen en verhalen

Alstublieft meneer - Mag ik wat Morph?

Onze gevouwen wandelkaarten of de downloadbare app helpen je te navigeren langs bezienswaardigheden, door de beroemde straten van Londen en over de rivier de Theems om je zoektocht te voltooien.

Er zijn routekaarten beschikbaar op zeven verschillende locaties:

  • Informatiecentrum voor de stad Londen
  • Guildhall receptie
  • Bibliotheek Guildhall
  • Guildhall Kunstgalerie
  • Barbican Bibliotheek
  • Bibliotheek Shoe Lane
  • Artizan schoenenbibliotheek

Wil je een van deze prachtige gevouwen folders bemachtigen? Bekijk dan zeker de openingstijden van deze locaties op hun website!

Astromorf

Gebaseerd op Morph, het geliefde tv-karakter, is elk beeld uniek ontworpen door bekende en opkomende kunstenaars.

Ons standbeeld, Astromorfbevindt zich op Peter's Hill. Gecreëerd door Megan Heather Smith-Evans, heeft onze ruimte-uitgeruste Morph de prachtige achtergrond van St. Paul's Cathedral.

Op zoek naar je fortuin

Om de route te voltooien, moeten ontdekkingsreizigers op zoek gaan naar alle 56 sculpturen. De meeste morphs bevinden zich in de buurt van het centrum van Londen aan de noord- en zuidkant van de Theems en dit kan in één keer of in een rustiger tempo over meerdere dagen.

Elk beeld heeft zijn eigen unieke prijs. Download de app om elke wedstrijd van Morph te volgen en mee te doen, inclusief Solopress' eigen schatkamer!

Voor een geweldig doel

Whizz-Kidz is een ongelooflijk goed doel dat samenwerkt met jonge rolstoelgebruikers en hun families om de beste uitrusting te bieden die specifiek is voor elk individu.

Ze leveren niet alleen rolstoelen voor jonge mensen, maar proberen ook actief maatschappelijke veranderingen te stimuleren om het leven van hun gebruikers toegankelijker en inclusiever te maken.

Dit doel wordt benadrukt in Morph's Epic Art Adventure. Het pad is het eerste stapvrije pad in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk!

In de geest van avontuur

Ga jij deze zomer de uitdaging aan? Zorg ervoor dat je een foto maakt met Astromorph en tag ons in onze socials om mee te doen aan onze trekking!

*Zie onze website voor de algemene voorwaarden van de prijstrekking.