Solopress susține Aventura artistică epică a lui Morph!

Aventura artistică epică a lui Morph pune stăpânire pe el străzile din central Londra în această vară și suntem mândru să să fie suportING la distracție cu uimitor Pliant pliant hărți de traseu și un eveniment sponsorizat de Solopress Sculptura Morph!

În următoarele două luni, începând cu 19 iunieth și se încheie la 20 augustth, vă puteți alătura aventurii în timpul sărbătorilor.

Dacă vă aflați în centrul Londrei în timpul acestor date, împărtășiți un selfie și etichetați-ne pe platformele de socializare corespunzătoare pentru a participa la tragerea noastră la sorți de 500 de lire sterline!

Ce este Aventura artistică epică a lui Morph?

Provocarea ta? Să găsești și să localizezi fiecare sculptură în următoarele două luni pentru a debloca o serie de recompense și informații amuzante.

Acesta este primul traseu de artă fără trepte din Marea Britanie, găzduit de organizația caritabilă Whizz-Kidz, o organizație caritabilă pentru tinerii în scaun cu rotile. Traseul, la care publicul poate lua parte gratuit, cuprinde:

  • 56 de sculpturi Morph de doi metri și jumătate
  • 56 de repere din Londra
  • 56 de modele și povești unice

Vă rog, domnule, îmi dați puțin Morph?

Hărțile noastre de traseu cu pliante sau aplicația descărcabilă vă vor ajuta să navigați printre repere, pe străzile faimoase ale Londrei și peste râul Tamisa pentru a vă finaliza căutarea.

Există hărți ale traseelor în șapte locații diferite:

  • Centrul de informare al orașului Londra
  • Recepția Guildhall
  • Biblioteca Guildhall
  • Galeria de artă Guildhall
  • Biblioteca Barbican
  • Biblioteca Shoe Lane
  • Artizan Shoe Library

Doriți să puneți mâna pe unul dintre aceste uimitoare pliante pliate? Nu uitați să verificați pagina orele de deschidere acestor locații pe site-ul lor.!

Astromorph

Bazată pe Morph, îndrăgitul personaj de televiziune, fiecare sculptură a fost proiectată în mod unic de artiști cunoscuți și artiști emergenți.

Statuia noastră, Astromorph, se află la Peter's Hill. Creat de Megan Heather Smith-Evans, Morph, îmbrăcat în costum spațial, are ca fundal uimitor Catedrala St. Paul's.

În căutarea norocului tău

Pentru a finaliza traseul, exploratorii trebuie să pornească în căutarea tuturor celor 56 de sculpturi. Având în vedere că cele mai multe dintre morfe sunt situate în imediata apropiere a centrului Londrei, pe malurile nordică și sudică ale Tamisei, acest lucru poate fi încercat fie dintr-o singură lovitură, fie într-un ritm mai relaxat, pe parcursul a mai multor zile.

Fiecare sculptură vine cu propriul premiu unic. Descărcați aplicația pentru a urmări și a participa la fiecare concurs Morph, inclusiv Comoara proprie a Solopress!

Pentru o cauză extraordinară

Whizz-Kidz este o organizație caritabilă incredibilă care lucrează cu tinerii utilizatori de scaune cu rotile și cu familiile acestora pentru a le oferi cel mai bun echipament specific pentru fiecare persoană în parte.

Nu numai că furnizează scaune cu rotile pentru tineri, dar încearcă, de asemenea, să încurajeze în mod activ schimbările sociale pentru a ajuta la mobilizarea vieții utilizatorilor lor, astfel încât aceștia să aibă o viață mai accesibilă și mai incluzivă.

Acest obiectiv este evidențiat în Aventura artistică epică a lui Morph, traseul fiind primul traseu fără pași de acest fel din Marea Britanie!

În spiritul aventurii

Îți asumi provocarea în această vară? Nu uita să te fotografiezi cu Astromorph și să ne etichetezi pe rețelele noastre de socializare pentru a intra în tragerea la sorți!*.

*Vezi pe site-ul nostru de internet Termenii și condițiile pentru extragerea premiilor.