Cele mai mari târguri comerciale din lume au fost dezvăluite

Expoziție comercială

CES în Las Vegas. Salonul Internațional de Automobile de la Geneva. Saloanele comerciale moderne sunt o afacere mare - evenimente uriașe cu bugete de milioane de lire sterline și standuri de mărimea unor terenuri de fotbal - susținute, fără îndoială, de un plan solid de marketing pentru expoziții.

Am adus împreună 7 dintre cele mai mari expoziții comerciale din lume pentru a sărbători acest nou rock and roll și pentru a vă inspira să vă pregătiți pentru următoarea (sau chiar prima) expoziție comercială.

CES (Consumer Electronics Show)

Ce este? Cea mai mare conferință de tehnologie din lume.

În peisajul deșertic din Las Vegas, CES este locul în care debutează cele mai importante tehnologii ale anului. Așteptați-vă să vedeți Samsung, Sony și LG, care își dispută spațiul cu televizoare care oferă o calitate a imaginii uimitoare.

CES este deținută și produsă de Consumer Technology Association, asociația comercială care reprezintă industria americană de tehnologie de consum în valoare de $398 miliarde de dolari.

CES a fost lansat în urmă cu aproximativ 50 de ani. Multe s-au schimbat însă de atunci.

Unde? Centrul de Convenții Las Vegas, Las Vegas, SUA

Când? Are loc anual în ianuarie

Cât de mare? Peste 180.000 de participanți, peste 4.400 de expozanți, 1.000 de vorbitori

Aflați mai multe

CONEXPO-CON/AGG

Ce este? Cel mai mare târg de construcții din SUA.

Cizme pline de noroi, jachete de înaltă vizibilitate și unelte și excavatoare ridicol de puternice sunt în centrul atenției la una dintre cele mai mari expoziții de construcții din lume.

CONEXPO-CON/AGG reprezintă asfalt, agregate, beton, terasamente și multe altele pentru a conecta profesioniștii din fiecare sector important al construcțiilor.

Unde? Centrul de Convenții Las Vegas, Las Vegas, SUA

Când? La fiecare trei ani

Cât de mare? 2.800 de expozanți, 150 de sesiuni educaționale

Aflați mai multe

MWC Barcelona

Ce este? Cel mai mare eveniment mobil din lume.

Mult mai bine cunoscut sub numele său original de Mobile World Congress, MWC Barcelona este evenimentul de referință în calendarul smartphone-urilor.

Alături de CES, această expoziție de tehnologie este atât de importantă încât o veți vedea pe aceasta și cele mai recente telefoane ale sale la știrile de seară.

Unde? Fira Gran Via, Barcelona, Spania

Când? Are loc anual în februarie

Cât de mare? Peste 2.400 de companii, peste 100.000 de participanți din peste 200 de țări

Aflați mai multe

Salonul Internațional Auto de la Geneva

Ce este? Unde își fac debutul cele mai mari mașini din lume.

Cea mai importantă pentru pasionații de benzină. Organizat pentru prima dată în 1905, Salonul Internațional Auto de la Geneva este o premieră cinematografică pentru cele mai mari mașini noi din lume.

Originalul Range Rover și Jaguar E-Type sunt două modele emblematice ale automobilismului care și-au făcut debutul la Geneva de-a lungul anilor.

În prezent, salonul continuă să atragă cei mai mari producători ca fiind cea mai bună modalitate de a obține titluri pentru noile lor mașini.

Unde? Palexpo, Geneva, Elveția

Când? Are loc anual în luna martie

Cât de mare? Mai mult de 600.000 de vizitatori

Aflați mai multe

PACK EXPO

Ce este? Cel mai mare târg de prelucrare și ambalare.

Institutul Producătorilor de Mașini de Ambalare este o organizație comercială care găzduiește în fiecare an numeroase expoziții, cunoscute sub numele de PACK EXPO.

Healthcare Packaging EXPO este un eveniment farmaceutic care se desfășoară anual și coincide cu PACK EXPO Las Vegas și PACK EXPO International.

Unde? Varietate de locații

Când? Mai multe spectacole pe an

Cât de mare? PACK EXPO International - 45.000 de participanți, 2.500 de expozanți

Aflați mai multe

Târgul de carte din Kolkata

Ce este? Cel mai mare târg public de carte din lume.

Kolkata, India, a fost o destinație importantă pentru cărți și tipărituri încă de pe vremea Imperiului Britanic. Orașul este plin de librării vibrante și bine aprovizionate, așa că nu este de mirare că Târgul de carte din Kolkata, lansat pentru prima dată în 1976, a devenit cel mai mare din lume pentru publicul larg.

În 2017, au participat aproximativ 1,9 milioane de persoane, dar numărul acestora a crescut la 2,2 milioane în 2018.

Unde? Central Park Mela Ground, SaltLake, Kolkata, India (2019)

Când? Are loc anual în ianuarie

Cât de mare? 600 de standuri și 200 de reviste mici, 2,2 milioane de oameni prezenți în 2018

Aflați mai multe

Pure London

Ce este? Cea mai importantă expoziție de modă din Marea Britanie.

Londra este una dintre principalele capitale mondiale ale modei, unde au loc spectacole cu buget mare și designeri emblematici. Pure London este unul dintre marile evenimente din calendar.

Punctul său unic de vânzare este acela de a găzdui întregul lanț de aprovizionare sub un singur acoperiș. Este singurul loc în care puteți merge de la verificarea mostrelor de țesături de la furnizorii globali până la prezentarea colecțiilor de prêt-à-porter.

Unde? Olympia Londra, Anglia

Când? Se desfășoară bianual, în februarie și iulie.

Cât de mare? 17.000 de vizitatori, 1.300 de colecții și 160 de furnizori de îmbrăcăminte și țesături din 13 țări

Aflați mai multe

NY NOW

Ce este? Eveniment de "piață" pentru produse pentru casă și stil de viață.

NY NOW este o piață exclusivistă pentru casă, stil de viață și produse handmade. Mărci de top și companii emergente interesante își prezintă creațiile de retail în tendințe în 400 de categorii. Evenimentul, care are loc de două ori pe an, atrage participanți din SUA și din peste 80 de țări.

Unde? Centrul de convenții Jacob K Javits, New York, SUA

Când? Se desfășoară bianual

Cât de mare? 2.500 de expozanți din categoriile Home, Lifestyle și Handmade, 25.000 de cumpărători reprezentând 17.000 de companii

Aflați mai multe

Organizați-vă pentru următoarea expoziție comercială cu pliante și fluturași, bannere și standuri de expoziție de la Solopress.