Expuneți ca un expert: lucrați cu o agenție de expoziții

Navigarea în peisajul complex al expozițiilor poate fi o sarcină intimidantă pentru orice afacere, mai ales dacă intenționați să faceți o impresie de durată. Aici este locul în care expertiza unei agenții de expoziții se poate dovedi neprețuită.  

O agenție vă poate oferi o strategie personalizată care să transforme prezența dumneavoastră la expoziție dintr-un simplu stand într-o experiență memorabilă pentru clienții și potențialii clienți. De la îngrijirea elementelor vizuale perfecte până la furnizarea de asistență la fața locului, agențiile pot fi o soluție unică pentru amplificarea impactului mărcii dvs. 

Colaborarea cu o agenție pentru prima dată poate fi descurajantă. Am apelat la Dan Edwards, de la Bloody Lovely Branding Co, un expert în colaborarea cu o agenție, în special pentru expoziții. Având experiență în proiectarea de standuri în Marea Britanie, Germania și Austria, Dan poate face lumină în ceea ce privește lucrul cu o agenție. 

Ce poate oferi o agenție în contextul expozițiilor? 

O agenție din lumea expozițiilor servește drept partener extern, dotat cu un set de competențe specializate pentru planificarea, executarea și, uneori, chiar și pentru marketingul expoziției dumneavoastră.  

În timp ce mulți se gândesc la agenții doar ca la niște designeri și furnizori de materiale de prezentare și articole promoționale, o agenție cu servicii complete oferă un pachet complet: de la planificare strategică și mesaje de marcă până la gestionarea evenimentelor la fața locului. 

Capacitatea unei agenții de a se concentra exclusiv pe eforturile dumneavoastră de expunere vă eliberează resursele interne, permițându-vă să vă concentrați pe activitățile de bază ale afacerii dumneavoastră. 

ne-a spus Dan: "Este important să ai o idee clară despre cei cărora le vorbești, să știi cine va fi prezent la eveniment și să înțelegi problema specifică pe care o rezolvi pentru clienții tăi."  

Cum poate o agenție să vă susțină brandul la o expoziție? 

Avem doar două mâini fiecare și 24 de ore într-o zi. Uneori nu putem face totul singuri. În acest caz, a apela la sprijin ar putea fi cel mai bun lucru pentru a vă ajuta să vă atingeți toate obiectivele expoziționale. Dacă ajungeți în acest punct, o agenție ar putea fi cel mai bun loc la care să vă adresați

Planificarea strategică

O agenție vă poate ajuta să formulați o strategie clară care să se alinieze cu obiectivele generale ale mărcii dumneavoastră. Aceasta poate include totul, de la identificarea publicului țintă până la selectarea canalelor adecvate pentru activitățile promoționale.

Dan a spus: "Participați la alte evenimente pentru a vă face o idee despre amploare și despre ce spun oamenii. La fiecare eveniment înveți metode mai bune și mai eficiente de a face lucrurile, așa că încearcă să treci peste greșelile de bază discutând cu expozanții.

Design și imagini

Prin intermediul unui design inovator, o agenție poate ajuta marca dumneavoastră să rezoneze cu publicul țintă. Luați exemplul expoziției Land Rover din 2017 de la Goodwood Festival of Speed. Creată de Imagination, o agenție cu sediul la Londra, expoziția interactivă a transmis cu succes esența mărcii Land Rover miilor de participanți.

ne-a spus Dan: "Fiecare companie va folosi cel puțin logo-ul și culorile sale, poate câteva imagini - dacă vă concentrați pe mesajul pe care doriți să îl transmiteți, puteți ieși în evidență și vă puteți baza mai puțin pe un design aglomerat.

"Fii clar, concis și relaționabil cu tipul de persoană pe care vrei să o atragi la standul tău. Luați în considerare dimensiunea standului și optați pentru ceva care să se potrivească cerințelor dumneavoastră. Dacă bugetul dvs. este limitat, este mai bine să cheltuiți mai puțin pe spațiul de expunere și să investiți mai mult în stand, mai exact în design." 

Logistică și management la fața locului

Una dintre cele mai importante provocări ale expozițiilor este logistica. Agențiile au capacitatea de a se ocupa fără probleme de acestea, asigurându-se că prezența mărcii dumneavoastră este atât proeminentă, cât și profesională.

Dan a adăugat: "Când aveți designul, mesajul și standul complet. Căutați alte oportunități de a răspândi acest mesaj. Explorați oportunitățile de publicitate cu organizatorul, dar fiți și creativi.  

"Ce poți face care să se alinieze cu brandul tău și să invoce o reacție pozitivă din partea clientului tău țintă - gândește-te dincolo de stick-urile de memorie și pixurile pe care le face toată lumea, cum poți face viața clientului tău puțin mai ușoară? Gândiți-vă mai profund la experiența lor de zi cu zi și creați cadouri care îi vor ajuta."

Analiza post-expoziție

Agențiile vă pot oferi informații și analize post-eveniment, ajutându-vă să înțelegeți impactul expoziției asupra mărcii dumneavoastră. Această abordare bazată pe date asigură că investiția dumneavoastră produce rezultate măsurabile.

Avantajele colaborării cu o agenție 

Colaborarea cu o agenție prezintă numeroase avantaje. Iată care sunt principalele avantaje: 

  1. Eficiență: Având toate elementele expoziției consolidate sub un singur acoperiș, procesul este simplificat, economisind atât timp, cât și efort. 
  2. Expertiză: Agențiile aduc cunoștințe specifice industriei care pot ridica semnificativ calitatea expoziției dumneavoastră. 
  3. Personalizare: Având în vedere experiența lor vastă, agențiile pot oferi soluții personalizate, asigurându-se că brandul dvs. iese în evidență în peisajul aglomerat al expozițiilor.  

Dan a spus: "Dacă lucrați cu o agenție care are experiență în designul de expoziții și în designul de tipărire la scară largă, veți economisi bani pe termen lung. Este greu de observat pe ecran, iar reparațiile sunt costisitoare și necesită mult timp." 

Dezavantaje și considerații 

Colaborarea cu o agenție s-ar putea să nu fie cea mai bună soluție pentru toată lumea. Aceste potențiale dezavantaje ar putea contura o imagine mai bună pentru a vedea dacă colaborarea cu o agenție este ceea ce aveți nevoie. 

  1. Cost: Calitatea are un preț. Serviciile complete oferite de agenții pot fi costisitoare, așa că este esențial să se efectueze o analiză cost-beneficiu pentru a asigura rentabilitatea investiției. 
  2. Pierderea controlului: Externalizarea înseamnă să încredințezi unei entități externe reprezentarea mărcii tale. În timp ce o agenție bună va avea întotdeauna la inimă brandingul și interesele dumneavoastră, acest lucru poate duce uneori la abateri de la valorile de bază ale mărcii dumneavoastră dacă nu este gestionat cu atenție. 
  3. Compatibilitate: Nu toate agențiile se potrivesc perfect pentru fiecare marcă. De exemplu, o agenție specializată în expoziții de tehnologie poate să nu fie potrivită pentru a răspunde nevoilor unei francize alimentare. 

Cine este potrivit pentru a lucra cu o agenție? 

Colaborarea cu o agenție este benefică în special pentru întreprinderile cu capacități interne limitate de planificare a evenimentelor sau pentru cele care vizează expoziții de mare amploare și cu impact puternic. Printre acestea se numără întreprinderile mari, lanțurile de magazine și francizele de produse alimentare care doresc să facă o impresie semnificativă pe piețele lor respective. 

Fie că afacerea dumneavoastră se încadrează într-una dintre aceste categorii, fie că sunteți pur și simplu curioși cu privire la beneficiile potențiale, înțelegerea rolului unei agenții vă poate informa în mod semnificativ cu privire la abordarea expozițiilor. 

Așadar, înainte de a vă aruncați în lumea plină de viață a expozițiilor, analizați avantajele și dezavantajele și gândiți-vă dacă un parteneriat cu o agenție ar putea fi soluția pentru o prezență de marcă mai incisivă.

Să facem următorii pași cu o agenție 

Dacă, după ce analizați argumentele pro și contra, considerați că colaborarea cu o agenție este în concordanță cu obiectivele mărcii dumneavoastră, următorul pas este de a alege o listă scurtă de agenții specializate în industria dumneavoastră sau care au o experiență dovedită în organizarea de expoziții de amploarea dumneavoastră.

Programați consultări inițiale pentru a discuta obiectivele, bugetul și așteptările dumneavoastră. Cereți întotdeauna studii de caz sau referințe pentru a evalua eficiența și fiabilitatea agenției în cauză. 

Odată ce ați selectat o agenție, comunicarea regulată devine esențială. Păstrați o linie deschisă pentru actualizări privind planificarea strategică, conceptele de design și aranjamentele logistice. Asigurați-vă că ambele părți sunt aliniate în ceea ce privește valorile și obiectivele mărcii pe parcursul întregului proces pentru a evita orice potențiale neconcordanțe.  

Soluția dvs. unică pentru nevoile de imprimare pentru expoziții: Solopress 

Acum că ați stabilit planificarea și strategia, cum rămâne cu elementele tangibile ale expoziției dumneavoastră? Aici intervine Solopress. Fiind una dintre cele mai importante companii de tipărire online din Marea Britanie, oferim o gamă cuprinzătoare de produse de înaltă calitate. materiale tipărite care pot crește semnificativ impactul expoziției dumneavoastră.