Expune ca un expert: scheme de coajă și spații mici

Cei care expun pentru prima dată, comercianții individuali și întreprinderile mici ar putea constata că trebuie să profite la maximum de un buget și de o amprentă redusă. În timp ce mărcile mai mari, mai mature, construiesc adesea expoziții uriașe, standuri personalizate pentru a uimi mulțimile, expozanții mai mici pot obține un impact mare la târgul comercial cu resurse și spații limitate.

Atunci când vă înscrieți pentru un teren mic sau pentru un stand de tip "shell scheme", poate fi o provocare să îl faceți să iasă în evidență. Veți fi înconjurat de zeci de standuri cu o amprentă identică, toate concurând pentru a atrage atenția și a atrage atenția. Dave Roberts de la Ancoats Guitars expus de mai multe ori în primul său an de activitate. Curba sa de învățare abruptă îl plasează într-o poziție fantastică pentru a-și împărtăși experiența și a-i ajuta pe alții să își maximizeze prezența.

Ce se oferă?

Atunci când vă interesați să participați la o expoziție comercială, veți avea posibilitatea de a vă selecta un pitch. În funcție de eveniment și de locul de desfășurare, este posibil să aveți posibilitatea de a alege dimensiunea și poziția terenului de expunere. 

Când Ancoats Guitars a expus la The Guitar Show din Birmingham, spațiul era foarte mare, iar locurile de expunere erau greu de obținut. Ca urmare, Dave s-a aflat puțin în afara drumului bătătorit:

Eram un pic ascunsă într-un colț, așa că, dacă nimeni nu făcea un efort specific să se aventureze în direcția mea, nu ar fi avut parte de impactul frontal al afișajului meu.

În cazul în care este posibil, asigurați-vă că luați în considerare poziția standului pe care îl rezervați și că vă asigurați din timp un loc bun. De obicei, este disponibilă o hartă a locației, așa că uitați-vă la poziția intrărilor, a ieșirilor, a facilităților și a standurilor de mâncare pentru a identifica un loc cu o bună frecventabilitate. De asemenea, este posibil să aveți opțiunea de a alege un teren care oferă doar spațiu sau o schemă de tip "shell".

Ce este o schemă de tip Shell?

Deși numele sună de parcă ar trebui să fie un tip de fraudă, o schemă de tip shell poate fi o investiție inteligentă! "Shell scheme" este termenul din industria expozițională pentru un pachet de prezentare de tip "off-the-peg". În mod obișnuit, acesta va fi un stand prefabricat, cu câteva dotări de bază, cum ar fi pereți, pardoseală, iluminat, curent electric și, poate, mobilier simplu, cum ar fi scaune și mese.

Spectacolul comercial al schemei Shell

În timp ce șablonul pe care îl oferă aceste scheme poate crea un fundal convenabil pentru afișajul dvs., există și unele dezavantaje care trebuie luate în considerare. S-ar putea să considerați că un stand cu schemă de coajă vă poate limita creativitatea atunci când vine vorba de designul standului, așa că este important să vă personalizați standul astfel încât să vă puteți evidenția față de alte standuri similare. 

Elementele incluse în "schema de coajă" vor varia de la un eveniment la altul, dar ar trebui să fie prezentate în pachetul de informații furnizat de organizator. Când Dave a expus la The Guitar Show, a avut la dispoziție o schemă de 4 m² pentru a se juca cu ea.

După cum puteți vedea, terenul lui Dave era închis pe două laturi, deoarece era cabina de capăt. Semnalizarea generică din față, sursa de alimentare, covorul, masa și scaunele au fost furnizate ca parte a pachetului.

Personalizarea carcasei dvs.

Avantajul unei "scheme de tip coajă" este că elementele de bază sunt luate în considerare pentru dumneavoastră. În funcție de eveniment, este posibil ca acestea să vă ofere o pânză albă pe care să o puteți înfrumuseța cu propriile dvs. materiale de expoziție. Iată ce a reușit Dave să obțină cu pitch-ul său:

 

 

O "schemă de coajă" care include pereți de protecție sau partiții din țesătură vă va oferi, de asemenea, un anumit grad de intimitate. Vă veți simți mai în măsură să aveți o întâlnire privată cu potențiali clienți și parteneri, iar vizitatorii vor fi mai puțin predispuși să o ia pe scurtătură prin spațiul dumneavoastră. De asemenea, puteți ascunde orice spațiu de depozitare sau tehnologie neatractivă în spate, în spatele standurilor și bannerelor, fără teama de a fig cronometrat din spate. Dave a constatat că există atât dezavantaje, cât și beneficii ale sistemului de coajă:

Caracterul protejat al sistemului de cochilii a avut avantajele și dezavantajele sale. În ceea ce privește partea negativă, m-am simțit mai puțin vizibil în cameră. Partea pozitivă este că pereții despărțitori au făcut ca spațiul să semene mai mult cu o cameră. A făcut ca standul să fie mai propice întâlnirii cu potențialii cumpărători de chitare și consultării cu aceștia cu privire la cerințele lor personalizate.

Doar spațiul?

Alternativa la o "schemă de coajă" este probabil să fie o parcelă "doar pentru spațiu". După cum vă așteptați, vi se va aloca o anumită suprafață, dar nimic altceva. Într-adevăr, atunci când luăm în considerare terenurile doar pentru spațiu, avem tendința de a ne uita la două utilizări foarte diferite ale spațiului.

În primul rând, la nivelul de intrare, "doar spațiu" poate însemna un spațiu într-un rând de mese pe șevalet unde vă puteți expune și expune produsele. Dacă aveți noroc, ar putea fi o zonă mai mare în care să vă puteți distanța elementele și să primiți vizitatori.

În al doilea rând, la un nivel mai avansat, ar putea însemna un spațiu mai mare, care este lăsat liber de programări, astfel încât să puteți veni și să vă montați propriul stand personalizat. Dacă acesta este stadiul în care vă aflați, există câteva informații fantastice în articolul nostru cu privire la sfaturi de la expertul în domeniu Andy Hickinbotham.

Cu toate acestea, eae concentrăm pe acele terenuri mai mici, unde trebuie să profiți la maximum de fiecare centimetru pătrat. Pentru multe evenimente, în special pentru cele la scară mai mică, "doar spațiu" ar putea fi singura opțiune. În acest caz, depinde de dvs. să vă definiți spațiul, să creșteți gradul de profesionalism și să vă puneți amprenta asupra evenimentului.

Valorificarea la maximum a spațiului dvs.

Atunci când Ancoats Guitars a expus la North East Guitar Show și la London International Guitar Show, Dave a avut un spațiu doar la ambele ocazii. Ca parte a unui rând de standuris, fiecare dintre ele folosind o masă de șevalet, Ancoats Guitars a ieșit în evidență datorită unor materiale de afișare tipărite de la Solopress.

Tricourile și șepcile mă fac să par mai mult un brand "real". Cu autocolantele, ajungi să dai câteva copiilor plictisiți, dar poate că mesajul va ajunge la părinții care ar putea deveni clienți!

Pentru înălțime și pentru a crea un fundal, Bannere cu role au fost un element fantastic al expoziției. Designul a inclus logo-ul chiar în partea de sus, astfel încât să fie vizibil la înălțimea capului și deasupra chitarelor, ceea ce a făcut ca vizitatorii să știe foarte clar care este standul pe care îl admiră.

The față de masă imprimată mărește acoperirea mărcii, ascunde masa de șevalet neîngrijită și creează un spațiu ascuns dedesubt pentru depozitare. Fiind un element mai puțin utilizat, introduce, de asemenea, un punct de diferență real în contrast cu standurile din jur.

Autocolante, Tricouri, Capace și Broșuri creează motive suplimentare pentru a se apropia de tarabă, precum și pentru a spori profesionalismul și a aduce un plus de branding, 

Pentru mine, este esențial să am ceva de luat de la vizitatori, deoarece clienții mei trebuie să petreacă ceva timp analizând specificațiile unui instrument personalizat. Un pliant sau o broșură le permite să facă acest lucru pe îndelete.

Fiți pregătiți pentru orice ar fi acolo

În realitate, atât standurile cu schemă de cochilii, cât și cele cu spațiu au aspecte pe care va trebui să le luați în considerare din timp. Alegerea corectă între cele două va depinde de nevoile și obiectivele dvs., dar pentru multe târguri comerciale mai mici, este posibil să nu aveți această alegere. Kitul de materiale de prezentare al lui Dave de la Ancoats Guitars este suficient de versatil pentru a crea un stand foarte arătos, indiferent ce găsește când ajunge la eveniment.

Cu o proiectare și o execuție atentă, puteți crea și dumneavoastră un exponat distinctiv cu materiale adaptabile, care vă va fi de folos la numeroase expoziții.