Kundehistorier: Dahlia Strand

Dahlia Beach header-billede

Da Andrea McDowell, en tidligere tv-instruktør fra London, flyttede til Cotswolds grænser i 2013, var det i jagten på et bedre liv, som hendes lille stengård i Brixton ikke kunne tilbyde. Med en dybt forankret passion for havearbejde søgte hun plads og ro til at vokse. Andie ledede tidligere et succesrigt bryllupsvideofirma og balancerede problemfrit mellem arbejde og familieliv, indtil de uforudsete udfordringer i 2020 ramte. Pandemien førte til et brat stop i hendes forretningsdrift og fik hende til at finde trøst og formål i havearbejdet.

At få Dahlia Beach op at stå

Denne overgang markerede begyndelsen på Dahlia Strand. Den positive forvandling i hendes have, drevet af hendes engagement og et udvalg af nøje udvalgte dahliaer, gav hende ikke kun næring i en tumultarisk periode, men lagde også grunden til hendes nye projekt. I november 2020, midt i nedlukningen, tog Andie et modigt skridt ved at lancere Dahlia Beach og startede med en ordre på 4.000 dahliaknolde. Forretningen blomstrede hurtigt og indikerede et lovende nyt kapitel for Andie og hendes familie.

Med Dahlia Beachs første succes stod Andie over for den vigtige opgave at markedsføre og promovere sit unikke foretagende. Hun forstod styrken i håndgribeligt trykt materiale af høj kvalitet til at fortælle en historie og engagere kunderne, og hun søgte en trykpartner, der kunne opfylde hendes behov med hastighed, kvalitet og pålidelighed. Det var på det tidspunkt, Andie opdagede Solopress, en beslutning, der ville øge Dahlia Beachs brands synlighed og rækkevidde betydeligt. "Jeg bruger Solopress til alt mit trykte materiale!" bekræfter hun.

Et blomstrende forhold

Dahlia Beach-trykFor en virksomhed, der er dybt forankret i havearbejdets skønhed og taktile natur, var valget af trykt materiale afgørende. Det handlede ikke kun om at formidle information; det handlede om at formidle essensen af Dahlia Beach, dens engagement i skønhed, kvalitet og samfundsengagement.

En af de særlige egenskaber ved Solopress, som Andie satte pris på, var den hurtige ekspedition og kvalitetssikring, som var afgørende for hendes eventdrevne marketingstrategi. "Det bedste ved Solopress er, at når jeg ikke har travlt med at arbejde i marken, planlægger jeg events og udstillinger, og jeg har brug for foldere og brochurer af virkelig god kvalitet i sidste øjeblik, som vil repræsentere mit brand og gøre mig stolt, og det er det, jeg får fra Solopress." 

Denne pålidelighed blev en hjørnesten i planlægningen og udførelsen af Dahlia Beachs marketingaktiviteter, så Andie kunne fokusere på sin have og sine kunder uden at bekymre sig om, hvordan trykket ville blive, eller hvornår det ville komme.

Fælles engagement i kvalitet

Dahlia Beach printkvalitet

Solopress' engagement i kundetilfredshed og produktkvalitet blev yderligere dokumenteret af deres levering af gratis prøvepakkerEn detalje, som Andie fandt særlig nyttig. "Den anden ting, jeg virkelig elsker ved Solopress, er, at de sender disse gratis prøvepakker ud, og i dem er der alle de forskellige typer papir og finish, man kan vælge imellem." Denne service forenklede beslutningsprocessen for Andie og sikrede, at hvert stykke trykt materiale var perfekt skræddersyet til at afspejle Dahlia Beachs brand-etos.

Partnerskabet mellem Dahlia Beach og Solopress har haft stor betydning for Andies virksomhed. Brochurer, Brochurerog Udskrivning af begivenheder Ikke alene forbedrede det brandets synlighed, men hjalp også med at skabe en stærkere forbindelse til gartnerisamfundet og potentielle kunder. De trykte materialer af høj kvalitet, der blev produceret i samarbejde med Solopress, spillede en afgørende rolle i at tiltrække besøgende til Dahlia Beachs Pluk-din-egen-blomsterfarm og værkstederhvilket øger engagementet og valgdeltagelsen betydeligt.

At opdyrke en fanskare

Ud over de trykte medier har Andie altid været en fortaler for de sociale medier, når det handler om at dele Dahlia Beachs historie. Hun er et naturtalent, når det gælder om at udtrykke sig via Instagram, Facebook og YouTube.

Løsninger til succes gennem print

Gennem strategisk brug af Solopress' printløsninger oplevede Dahlia Beach imponerende resultater inden for kundeengagement og brand awareness. Synergien mellem Andies passion for sin have og Solopress' ekspertise inden for trykt materiale skabte en stærk markedsføringstilgang, der fortsat driver Dahlia Beach mod yderligere vækst og succes.

Du kan også lade Solopress forbedre din virksomhed med vores enorme udvalg af trykte marketingmaterialer, skræddersyet Reklameartikler og Mærkevaretøj. Hvis du har brug for hjælp med illustrationer, kan Solopress Design service er her for at bruge deres erfaring og ekspertise til din branding.