Solopress vinder Årets virksomhed ved The Printweek Awards 2024!

Solopress vinder prisen som årets virksomhed

Det er os en stor glæde at kunne meddele, at Solopress er blevet udnævnt til Årets virksomhed ved den prestigefyldte Printweek Awards 2024.

Prisuddelingen, som fandt sted på The Brewery i London onsdag den 6. marts, blev afholdt af det berømte fagblad Printweek, som hylder de bedste resultater i den grafiske branche. Denne ceremoni er højdepunktet i den grafiske industris kalender og fejrer fremragende præstationer og innovation inden for sektoren.

Ud af 16 konkurrenceprægede kategorier er "Årets virksomhed" den mest prestigefyldte pris, som hædrer en virksomhed, der udviser eksemplarisk succes på forskellige kritiske områder, herunder økonomisk vækst, teknologisk udvikling, investering i menneskelige ressourcer og bidrag til branchen som helhed.

Printweek beskriver denne pris som "Den ultimative anerkendelse i trykkeribranchen"Det er et bevis på modtagerens lederskab og omfattende ekspertise på tværs af alle aspekter af driften.

Billeder Copyright www.tellingphotography.com

Solopress blev udvalgt til titlen efter en grundig evalueringsproces, der anerkendte virksomhedens økonomiske resultater, strategiske investeringer i banebrydende teknologi og dedikation til at pleje en dygtig og motiveret arbejdsstyrke. 

Prisen Company of the Year bedømmes af et panel af brancheeksperter og er en anerkendelse af den bedste allround-præstation fra et trykkeri. Panelet roste vores førsteklasses engagement i sunde finanser, fremragende service, teknologisk innovation og teamudvikling.

Prisen kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, hvor Solopress fejrer i øjeblikket sin 25 års jubilæumsår. Siden 1999 har Southend-printeren været der leverer enestående printløsninger til virksomheder og printforhandlere i hele Storbritannien. Fra Flyvere, Brochurerog Papirvarer til virksomheder til bredformatprint og mærkevarer Salgsfremmende produkterSolopress har konsekvent leveret kvalitet, effektivitet og pålidelighed. 

Solopress takker sit dedikerede team, sine loyale kunder og branchepartnere for deres fortsatte støtte og bidrag til virksomhedens succes. Når vi reflekterer over denne vigtige præstation, er vi opmuntrede til at tage hul på det næste kapitel af vores rejse, drevet af ambitionen om at forbedre vores tjenester og tilbud yderligere. 

Vi er dedikerede til at opnå topkvalitet i alle aspekter af vores virksomhed, og det føles godt at få anerkendt vores indsats med denne pris. Denne præstation blev ikke kun muliggjort af vores dedikerede team, men også af vores kunder; vi takker jer oprigtigt for jeres støtte! 

Hvordan vandt vi Årets virksomhed?

2024 Printweek Awards

I sidste ende vandt vi på grund af et fantastisk bud, der omfattede tre bilag:

 • Human Resources-ordninger og virksomhedskultur
 • Investering i vores anlæg
 • Velgørenhed, samfund og miljø

Printweek tilføjede: "Solopress har skabt nogle søde lyde på det seneste at dømme efter deres seneste økonomiske resultater. Siden 2021 har virksomheden øget salget og overskuddet betydeligt, og sidste år fik den mere end 55.000 nye kunder."

En dommer ved prisuddelingen tilføjede: "Når man opnår sådanne resultater i en så konkurrencepræget sektor, kan man ikke undgå at blive imponeret. Dette er et seriøst veldrevet skib!

Human Resources-ordninger og virksomhedskultur

Omfattende personalegoder og dynamiske HR-initiativer har skabt en kultur, hvor kollegerne føler sig værdsat. Ved at prioritere vores medarbejderes velbefindende har vi skabt en robust holdånd, der har været medvirkende til at navigere i udfordrende markedsforhold og konsekvent overgå kundernes forventninger.

Disse ordninger omfattede:

 • Sommerfest: I sommeren 2023 inviterede vi vores kollegers kære med for at fejre den udvidede Solopress-familie!
 • Julefest: Vores årstidsfester omfatter en luksuskurv til alle kolleger og et brag af en fest med fuld forplejning!
 • Overraskelse og glæde: 'Surprise & Delight'-dagene er finansieret af det budget på 35.000 pund, som vi satte af til at fejre kolleger, og som omfattede Valentinsdag, cupcakes i maj, påske, halloween, pizzaer og meget mere!
 • Internt nyhedsbrev: I år introducerede vi SoloExpress, et månedligt nyhedsbrev med en besked fra Simon, meddelelser om månedens kollega, en konkurrence med værdifulde præmier til de vindende kolleger og forskellige virksomhedsopdateringer eller projekter.
 • Medarbejderordninger: Cyclescheme, Sage Benefits, pensioner: I oktober 2022 indførte vi en ordning med lønfradrag for at hjælpe kolleger med at øge pensionsindbetalingerne og lønnen, sammen med eksisterende frynsegoder som vores cykelordning og Sage-fordele.

Investering i vores anlæg

For at understøtte vores vækst, øge kapaciteten og betjene en tilstrømning af højvolumenkunder har vi gennemført et ambitiøst investeringsprogram. Det har stået på siden Simon Coopers ankomst, og i den periode har vi købt HP Pagewide T250, HP Indigo 100K B2, to Agfa Anapurna H2500i LED Hybrid-presser, to HP Indigo 10000 digitalpresser og et Kongsberg C Edge skærebord.

I løbet af perioden har vi foretaget følgende investeringer:

 • Heidelberg Speedmaster XL106 10P og nyt produktionssted: Med købet af en Heidelberg Speedmaster XL106 10P-maskine i oktober 2022 har vi fået kapacitet til at printe på B1-ark. Vores nylige investering på 5 mio. pund og udvidelsen på 10.000 kvadratmeter betyder, at vi nu kan printe på B1-ark. Hvad er resultatet? Større hastighed, mindre spild, upåklagelig printkvalitet og øget samlet produktionskapacitet.
 • Magnus 800 pladebelægningsapparater: Vi har tre nye Magnus 800-pladebelichtere fra Kodak, som kan fremstille op til 62 plader i timen. Selve Speedmasteren har Autoplate XL 3, der kan skifte hele pladesættet på under et minut.
 • Yderligere efterbehandlingsmaskiner til B1: De nye maskiner, vi har tilføjet til vores anlægsliste for at understøtte B1-print, omfatter en StitchLiner MkIII, en HT300 trimmer med tre knive, to Polar 137 guillotiner, to Horizon iCE foldere og to Pitstop high-speed creasers.
 • Agfa Oberon RTR3300: I juni 2023 annoncerede vi tilføjelsen af Agfa Oberon RTR3300, en dedikeret rulle-til-rulle, digital inkjetprinter. Oberons dobbeltrullefunktion betyder, at den kan printe på enten en 3,3 m bred rulle eller to 1,6 m brede ruller i dual mode. Denne alsidige funktionalitet giver os mulighed for at være mere lydhøre over for efterspørgslen ved at øge tilpasningsevnen og produktiviteten i vores storformatafdeling.
 • Fotoba XLD 320HS: Som supplement til Oberon købte vi også en anden Fotoba XLD 320HS, en XY-skærer til storformat, som kan skære de superbrede ruller, som Oberon bruger. 

Velgørenhed, samfund og miljø

I perioden fra oktober 2022 til september 2023 har vi udviklet vores indsats for socialt ansvar med en række spændende nye projekter.

Vi har haft æren af at arbejde sammen med en imponerende række lokale og nationale velgørenhedsorganisationer, som har doneret, sponsoreret eller produceret gratis ordrer for i alt over 40.000 pund i den betragtede periode.

Vores velgørenhedspartnere i løbet af det sidste år:

 • Prost8
 • Endometriose-fonden
 • Southend RNLI
 • HARP - Southends velgørenhedsorganisation for hjemløse
 • Southend Fødevarebank
 • Lady McAdden brystkræftfond
 • Flokken i byen
 • Morphs episke eventyr
 • Den velgørende trykkerivirksomhed

Sponsorater i lokale sportsgrene

Vores engagement i lokal sport har nået nye højder i år, da vi blev officiel frontsponsor for Southend United Football Club oven i vores eksisterende sponsorat af deres nordtribune. Det er ud over vores fortsatte samarbejde med Chelmsford Chieftains Ice Hockey og vores støtte til den lovende lokale bokser Hamzah Butt.

Miljøet

I år har vi lanceret en funktion, der giver kunderne mulighed for at bidrage til CO2-kompensationsjobs på vores bedst sælgende produkter. Vi har også introduceret en tracker til CO2-kompensation, så kunderne kan følge med i, hvor meget CO2 de har kompenseret for gennem deres bidrag. Vi opnår dette gennem vores samarbejde med Climatepartner, som administrerer CO2-fangstprojekter over hele verden. Siden vi lancerede dette, har vi udlignet 186.746 kg kuldioxid.