Solopress støtter Morphs episke kunsteventyr!

Morphs episke kunsteventyr tager over gaderne i central London denne sommer og vi er stolt over at være støtteing den sjov med fantastisk Foldet folder kort over stier og en Solopress-sponsoreret Morph-skulptur!

I de næste to måneder, fra den 19. junith og slutter den 20. augustthkan du deltage i eventyret i løbet af ferien.

Hvis du er i det centrale London på disse datoer, kan du dele en selfie og tagge os på de relevante sociale medier for at deltage i vores lodtrækning om 500 pund!

Hvad er Morphs episke kunsteventyr?

Din udfordring? At finde og placere hver skulptur inden for de næste to måneder for at låse op for en række belønninger og sjove fakta.

Dette er Storbritanniens første trinløse kunststi af sin slags, som arrangeres af velgørenhedsorganisationen Whizz-Kidz, en organisation for unge kørestolsbrugere. Sporet er gratis for offentligheden at deltage i og består af:

  • 56 to meter høje Morph-skulpturer
  • 56 vartegn i London
  • 56 unikke designs og historier

Må jeg ikke nok få noget Morph?

Vores foldede kort eller appen, der kan downloades, hjælper dig med at navigere mellem vartegn, gennem Londons berømte gader og over Themsen for at fuldføre din søgen.

Der findes kort over stier på syv forskellige steder:

  • City of Londons informationscenter
  • Gildehallens reception
  • Guildhalls bibliotek
  • Guildhall kunstgalleri
  • Barbican-biblioteket
  • Shoe Lane Bibliotek
  • Artizan skobibliotek

Vil du have fat i en af disse fantastiske foldede foldere? Sørg for at tjekke åbningstider af disse steder på deres hjemmeside!

Astromorf

Hver skulptur er baseret på Morph, den elskede tv-figur, og er unikt designet af kendte og nye kunstnere.

Vores statue, AstromorfMorph er placeret på Peter's Hill. Vores rumklædte Morph er skabt af Megan Heather Smith-Evans og har St. Paul's Cathedral som fantastisk baggrund.

At søge lykken

For at fuldføre sporet skal man gå på opdagelse og finde alle 56 skulpturer. Da de fleste morphs er placeret tæt på det centrale London på den nordlige og sydlige side af Themsen, kan det enten gøres på én gang eller i et mere roligt tempo over flere dage.

Hver skulptur har sin egen unikke præmie. Download appen for at spore og deltage i hver Morphs konkurrence, herunder Solopress' helt egen skattekiste!

For en fantastisk sag

Whizz-Kidz er en fantastisk velgørenhedsorganisation, der arbejder med unge kørestolsbrugere og deres familier for at skaffe det bedste udstyr til hver enkelt person.

De leverer ikke kun kørestole til unge mennesker, men forsøger også aktivt at opmuntre til samfundsmæssige ændringer for at hjælpe med at mobilisere deres brugeres liv, så de kan få et mere tilgængeligt og inkluderende liv.

Dette mål fremhæves i Morph's Epic Art Adventure, hvor sporet er det første trinløse spor af sin slags i Storbritannien!

I eventyrets ånd

Tager du udfordringen op denne sommer? Husk at tage dit billede med Astromorph og tagge os på vores sociale medier for at deltage i vores lodtrækning!

*Se vores hjemmeside for vilkår og betingelser for lodtrækningen.