Reclame in print: Innovatieve posters lanceren nieuwe Britse liefdadigheidsinstelling voor jongeren

Mindfull liefdadigheidsposter voor geestelijke gezondheid


Onze Top 5 van de coole dingen voor web- en printontwerpers van vandaag bevat het nieuwe logo van Glasgow Airport en de reclamecampagne van Saatchi voor de MindFull liefdadigheidsinstelling voor jongeren.

1TP5Liefdadigheid

Reclamebureau M&C Saatchi heeft meer dan 40 kunstenaars en illustratoren de opdracht gegeven om een opvallend poster en gedrukte advertentiecampagne voor nieuwe geestelijke gezondheidszorg liefdadigheid MindFull.

Mindfull liefdadigheidsposter voor geestelijke gezondheid

via Creatieve beoordeling

#bradpitt

Wie had gedacht dat het gezicht van Brad Pitt ideaal zou zijn voor een typo! Hij is de nieuwe coverster van het tijdschrift ESQUIRE in Singapore.

Brad Pitt Esquire tijdschrift cover

via Coverjunkie

#glasgow

Benieuwd wat bezoekers van de Commonwealth Games 2014 van dit nieuwe logo voor de luchthaven van Glasgow zullen vinden? Ontwikkeld door Schots ontwerpbureau Ontwerpline creatiefDe vorm en kleuren van dit typografische logo moeten lijken op de nationale bloem (een distel) en vlag van Schotland.

Is het een belter of mingin?

Glasgow luchthaven logo

via Creatieve Bloq

#mcdonalds

McDonald's is niet het eerste waar je aan denkt bij een zomers muziekfestival, maar dat is precies waar de inspiratie voor hun nieuwste postercampagne vandaan komt. Wat is de hoofdact van Maccy D's optreden? Big Mac, natuurlijk!

McDonalds muziek festival poster

via Creatieve beoordeling

#mindmapping

Op zoek naar inspiratie voor je logo-ontwerp? Logo ontwerp Londen hebben 7 prachtige suggesties voor waar je die kunt krijgen.

Logo ontwerp inspiratie door mind mapping

via Creatieve Bloq

Zeg het maar

Heb je tips voor grafisch ontwerp of inspirerende links die je wilt delen met onze groeiende gemeenschap van web- en printontwerpers? Scroll omlaag op deze pagina naar het vak 'Laat een reactie achter' hieronder en plaats je bericht (je kunt ook reageren via het Facebook-vak)...

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.