Verhalen van klanten: Dahlia Beach

Dahlia Beach headerafbeelding

Toen Andrea McDowell, een voormalige tv-regisseur uit Londen, in 2013 naar de Cotswold grens verhuisde, was dat op zoek naar een beter leven, een leven dat haar kleine stenen binnenplaats in Brixton niet kon bieden. Met een diepgewortelde passie voor tuinieren zocht ze ruimte en rust om te groeien. Andie leidde eerder een succesvol videobedrijf voor bruiloften en combineerde werk en gezinsleven naadloos tot de onvoorziene uitdagingen van 2020 toesloegen. De pandemie leidde tot een abrupte stopzetting van haar bedrijfsactiviteiten, waardoor ze haar troost en doel vond in tuinieren.

Dahlia Beach van de grond krijgen

Deze overgang markeerde het begin van Dahlia-strand. De positieve transformatie in haar tuin, gedreven door haar toewijding en een selectie van zorgvuldig gekozen dahlia's, voedde haar niet alleen tijdens een tumultueuze periode, maar legde ook de basis voor haar nieuwe onderneming. In november 2020, te midden van de lockdown, zette Andie een gedurfde stap door Dahlia Beach te lanceren, te beginnen met een bestelling van 4.000 dahliaknollen. Het bedrijf bloeide snel, wat duidt op een veelbelovend nieuw hoofdstuk voor Andie en haar gezin.

Na het eerste succes van Dahlia Beach stond Andie voor de belangrijke taak om haar unieke onderneming te vermarkten en te promoten. Ze begreep de kracht van tastbaar drukwerk van hoge kwaliteit om een verhaal te vertellen en klanten aan zich te binden en zocht een drukkerijpartner die aan haar behoeften kon voldoen met snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Toen ontdekte Andie Solopress, een beslissing die de zichtbaarheid en het bereik van het merk Dahlia Beach aanzienlijk zou vergroten. "Ik gebruik Solopress voor al mijn drukwerk!" bevestigt ze.

Een bloeiende relatie

Afdrukken op Dahlia BeachVoor een bedrijf dat diep geworteld is in de schoonheid en tastbaarheid van tuinieren, was de keuze van het drukwerk cruciaal. Het ging niet alleen om het verspreiden van informatie, maar ook om het overbrengen van de essentie van Dahlia Beach, haar toewijding aan schoonheid, kwaliteit en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Een van de opvallende kenmerken van Solopress die Andie waardeerde was de snelle doorlooptijd en kwaliteitsgarantie, cruciaal voor haar evenement-gedreven marketingstrategie. "Het beste aan Solopress is dat ik, als ik niet in het veld aan het werk ben, evenementen en shows aan het plannen ben en ik echt last-minute folders en brochures van goede kwaliteit nodig heb die mijn merk vertegenwoordigen en me trots maken, en dat is wat ik van Solopress krijg." 

Deze betrouwbaarheid werd een hoeksteen in de planning en uitvoering van de marketingactiviteiten van Dahlia Beach, waardoor Andie zich kon richten op haar tuin en klanten zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe het drukwerk zou worden of wanneer het zou arriveren.

Een streven naar kwaliteit delen

Dahlia Beach afdrukkwaliteit

Solopress' toewijding aan klanttevredenheid en productkwaliteit bleek verder uit hun levering van gratis proefverpakkingeneen detail dat Andie bijzonder nuttig vond. "Wat ik ook geweldig vind aan Solopress is dat ze gratis proefpakketten versturen met daarin alle verschillende papiersoorten en afwerkingen om uit te kiezen." Deze service vereenvoudigde het besluitvormingsproces voor Andie en zorgde ervoor dat elk drukwerk perfect was afgestemd op de merkethos van Dahlia Beach.

De impact van de samenwerking tussen Dahlia Beach en Solopress op Andie's bedrijf was diepgaand. Folders, Brochuresen Evenementen afdrukken verbeterde niet alleen de zichtbaarheid van het merk, maar hielp ook om een sterkere band te smeden met de tuinbouwgemeenschap en potentiële klanten. Het hoogwaardige drukwerk dat in samenwerking met Solopress werd geproduceerd, speelde een cruciale rol bij het aantrekken van bezoekers naar Dahlia Beach's Pluk je eigen bloemenboerderij en workshopswaardoor de betrokkenheid en opkomst aanzienlijk toenemen.

Een aanhang kweken

Naast drukwerk is Andie altijd een voorstander geweest van sociale media als het gaat om het delen van het verhaal van Dahlia Beach. Ze is een natuurtalent als het gaat om zichzelf te uiten via Instagram, Facebook en YouTube.

Oplossingen voor succes via afdrukken

Door de printoplossingen van Solopress strategisch in te zetten, zag Dahlia Beach indrukwekkende resultaten op het gebied van klantenbinding en merkbekendheid. De synergie tussen Andie's passie voor haar tuin en Solopress' expertise in drukwerk creëerde een krachtige marketingaanpak die Dahlia Beach blijft voortstuwen naar verdere groei en succes.

Ook u kunt Solopress uw bedrijf laten verbeteren met ons enorme aanbod van gedrukt marketingmateriaal, op maat Promotionele artikelen en Merkkleding. Als je hulp nodig hebt bij het maken van je kunstwerk, kun je terecht bij de Solopress Ontwerp service is er om hun ervaring en expertise toe te passen op jouw branding.