Fundația Endometrioza la The Fertility Show

Fundația Endometrioza a participat recent la prima sa expoziție, Fertility Show, la London Olympia.  

După ce i-a sprijinit cu expoziție print și sfaturi pentru emisiune, am stat de vorbă cu Carla Cressy, fondatoarea Fundației Endometrioza, pentru a afla cum s-au descurcat și ce au învățat din această experiență.

Construirea 

Era prima dată când Carla expunea la un astfel de eveniment, așa că i-am împărtășit câteva idei pe care le-am învățat din propriile noastre experiențe. De asemenea, am reușit să transmitem cunoștințele pe care le-am învățat din discuțiile cu clienții care sunt expozanți experimentați. 

Aceste informații i-au permis Carlei să ia în considerare importuri, subiecte și întrebări înainte de eveniment și să evite surprizele în ziua evenimentului. 

Întrebările cheie pe care le-am discutat în perioada premergătoare expoziției Fertility Show au fost: 

  • Cum putem ieși cel mai bine în evidență? 
  • Cât de mult spațiu avem și cum putem utiliza cel mai bine spațiul? 
  • Cum se poate adapta cel mai bine informația pentru a se potrivi cu evenimentul? 
  • Care este cel mai bun mod de a ne răspândi mesajul? 

Fiind mereu ocupată cu alte evenimente înainte de expoziție, Carla a avut numeroase ocazii de a exersa montarea standului înainte de ziua cea mare. 

Carla a spus: "Am făcut două antrenamente pentru a ne pregăti standul înainte de a merge, așa că ne-am simțit cu siguranță pregătiți.  

"Am avut câteva teste pentru a exersa, cum ar fi atunci când am vizitat echipa feminină West Ham. Acest lucru a însemnat că, în ziua respectivă, nu am avut absolut nicio problemă sau stres în ceea ce privește configurarea!" 

Expoziția 

Spectacolul Fertility Show a venit într-o clipită pentru Carla și echipa ei. 

În calitate de experți în Endometrioză, aceștia au venit cu o bogată experiență în domeniu. Cu toate acestea, fiind pentru prima dată expozanți, nici Carla și nici echipa ei nu știau la ce să se aștepte de la expoziție.  

Carla a spus: "Așteptările mele legate de expoziție înainte de a avea loc erau că va fi o zi liniștită în care vom vorbi cu câteva persoane despre noi înșine." 

În realitate, expoziția s-a dovedit a fi un eveniment plin de viață, cu o mulțime de vizitatori dornici să afle despre activitatea fundației.  

O mână de ajutor 

Pentru a se descurca cu publicul uriaș care participa la The Fertility Show, Carla a adus cu ea o echipă care să o sprijine. Cu patru voluntari care au ajutat în cele două zile, Fundația Endometrioza a fost pregătită să se instaleze și să participe la prima sa expoziție. 

Carla a spus: "Terenul nostru era un spațiu liber pe care l-am umplut cu ușurință. Poziția standului nostru și amenajarea acestuia au dat un aer primitor, ceea ce am sperat că va încuraja cât mai mulți oameni să vină să vorbească cu noi." 

Din fericire, pregătirea lor a dat roade. Carla a explicat că au ajuns cu 30 de minute înainte ca mulțimea să fie lăsată să intre. Practicile lor amănunțite au însemnat că au avut nevoie de doar 15 minute pentru a se pregăti! 

 

Continuăm spectacolul!

După cum s-a dovedit, Fundația Endometrioza a fost singura organizație caritabilă care a expus la expoziție. 

Carla a adăugat: "Toată lumea era o clinică, așa că mulți oameni au venit la noi, pentru că eram o voce diferită în sală. Fiind singura organizație caritabilă de acolo, oamenii veneau la noi pentru a lua o pauză și pentru un pic de răgaz". 

În așteptarea expoziției, Carla și echipa sa au fost îngrijorate de cât de popular va fi standul lor. 

Cu toate acestea, pe parcursul celor două zile, au fost impresionați de sprijinul și popularitatea de care a beneficiat standul lor. 

Carla a spus: "Niciunul dintre noi nu se aștepta ca atât de mulți oameni să interacționeze cu standul nostru.  

"Mai ales că nu ne așteptam să vină la noi atât de multe persoane care fie au avut endometrioză, fie cunoșteau un prieten sau o rudă care a suferit de această boală." 

De fapt, standul lor a fost atât de popular încât au avut dificultăți în a face față cererii. Stocul lor gratuit de pungi și pliante s-a epuizat atât de repede, încât au fost nevoiți să își creeze propriul stoc! 

Carla a spus: "Am împărțit toate pungile cadou înainte de încheierea spectacolului. Ne-am gândit că vom avea o mulțime de resturi!  

"Inițial, ne-am imaginat că vom împărți cel mult 100 pe zi, dar am ajuns să împărțim peste 200 în fiecare zi! Am ajuns să ne facem propriile pungi cu bunătăți, deoarece acestea erau încă la mare căutare." 

Ieșind în evidență

Dar ce a făcut standul lor atât de popular și ce i-a făcut să iasă în evidență într-un Olympia din Londra plin? 

Carla a subliniat cât de importante sunt bunurile tipărite: "Toată lumea iubește un freebie!" 

Ea a adăugat: "Aproape toate celelalte standuri erau albe și albastre. Standul nostru era plin de imprimeuri galbene și roz, care erau înconjurate de bannerul nostru larg și de bannerele cu role care îl însoțeau. 

"Standul nostru a fost de neratat!" 

Nu numai că a participat la prima ei expoziție, dar Carla a fost și ambasador al expoziției Fertility Show.  

Acest lucru a însemnat o zi de multitasking între roluri. Între standul ei și discuțiile de actualitate de pe scena principală, a fost o zi plină! 

Carla a adăugat: "Fiind ambasador al emisiunii, a trebuit să alerg până în cealaltă parte a London Olympia pentru a mă conecta la microfon pentru discuțiile din cadrul panelului nostru. A fost un pic cam agitat, deoarece scena se afla în celălalt capăt al standului nostru!". 

Proiectarea standului de expoziție

Învățăminte pentru data viitoare 

Primele spectacole nu merg mai bine decât Fundațiile de Endometrioză. Cu toate acestea, există întotdeauna lecții de învățat pe care să le luăm în considerare pentru data viitoare. 

La urma urmei, nimic nu se schimbă dacă nimic nu se schimbă! Acestea sunt câteva dintre cunoștințele pe care Carla le va folosi la evenimentele viitoare: 

Fiți pregătiți pentru generozitatea oamenilor! 

Data viitoare, Carla dorește să includă o modalitate ușoară pentru ca cei prezenți să doneze pentru Fundația Endometrioza. Fiind singura organizație caritabilă prezentă la expoziție, mulți oameni au dorit să doneze bani, însă Carla nu a anticipat acest lucru. 

Ea a adăugat: "Aveam nevoie de o modalitate de a colecta bani de la oameni în timp ce eram acolo. Mulți oameni au venit la noi și au vrut să doneze, dar nu puteam să le trimitem decât pe site-ul nostru.  

"Aveam nevoie de o modalitate ușoară pentru ca oamenii să doneze. Fie un cititor de carduri, fie un cod QR scanabil."

Alege un rol și rămâi cu el

Unul dintre principalele lucruri pe care Carla le-ar schimba este faptul că trebuie să facă mai multe lucruri în același timp: să fie prezentă la standul ei și să fie ambasador al expoziției. 

Ea a spus: "A fost o activitate multitasking agitată, deoarece standul nostru și scena nu puteau fi mai departe unul de celălalt! Data viitoare cred că ar trebui să aleg între roluri și să fac doar unul dintre ele."

Asigurați-vă că materialele promoționale sunt abundente și cuprinzătoare

După ce au împărțit toate gențile înainte de încheierea spectacolului, Carla vrea să ia mai multe genți, precum și alte produse data viitoare. 

În timp ce pliantele lor erau pline de subiecte și informații esențiale, ea dorește să acopere probleme mai largi pentru publicul ei. 

Carla a adăugat: "Eram pregătiți să vorbim despre fertilitate, dar nu și despre alte subiecte. 

"Data viitoare vreau să oferim mai multe informații și subiecte variate în pliantele noastre, care să acopere subiecte mai largi, cum ar fi nutriția și gestionarea durerii." 

Spectacolul trebuie să continue! 

Învățând din prima experiență de expunere a Carlei, principalul lucru pe care îl puteți lua dacă doriți să expuneți la prima expoziție este că este mai bine să luați prea mult decât să rămâneți fără. 

Este mai bine să ai prea multă marfă decât prea puțină! 

Un bun punct de plecare pentru a vă face o idee despre tipul de eveniment la care ați putea expune, pentru a vă face o idee despre publicul dumneavoastră și despre mărimea acestuia, ar fi să luați legătura cu organizatorii expoziției pentru a înțelege mai bine orice întrebare pe care o aveți! 

Dacă ai nevoie de orice tip de materiale tipărite pe care să le iei cu tine, vom fi aici pentru a te ajuta la fiecare pas! 

La urma urmei, așa cum a spus Carla, cine nu iubește un freebie?