Crearea unui poster de realitate augmentată

Când designerii noștri grafici, Matt și Oscar, au fost provocați să creeze o realitate augmentată. afiș pentru lupta de debut a lui Hamzah Butt, au pornit într-o tabără plină de învățare, creativitate și triumf.

Rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos. Aflați cum Matt și Oscar au trecut de la statutul de novici la crearea unei lucrări de imprimare uimitoare.

butonul de abonareO provocare de knock-out!

Matt și Oscar nu au avut nicio experiență anterioară cu AR înainte de această provocare.

Matt a adăugat: "Înainte de a fi provocat să creăm un poster de realitate augmentată, nu știam absolut nimic. Auzisem de ea înainte, dar nu știam ce este".

Matt a intrat direct pe YouTube pentru a studia tutoriale de design, concentrându-se în special pe Adobe Aero, despre care auzise că este cel mai bun software pentru acest tip de proiect.

Cu cât Matt și Oscar aflau mai multe despre AR, cu atât erau mai entuziasmați.

Matt a adăugat: "Sincer, când am început să înțeleg ce este realitatea augmentată și posibilitățile pe care le oferă, am fost dezamăgit că nu am auzit de ea mai devreme! Am fost atât de entuziasmat să mă implic în procesul de proiectare".

Tabăra de pregătire

Cu o nouă înțelegere a AR, Matt și Oscar au trebuit să se gândească dincolo de desenele 2D tradiționale.

Matt a spus: "Eu și Oscar ne-am așezat să scriem o listă de verificare a lucrurilor pe care am vrut să le includem în design. Mai degrabă decât să proiectăm ceva 2D, a trebuit să ne imaginăm cum ar putea fi adus la viață într-o formă 3D".

Designerii noștri știau că trebuie să creeze două variante ale posterului: o versiune statică pentru imprimare și o versiune în mișcare pentru experiența AR.

Evadarea și trecerea printre provocări

Una dintre provocările majore a fost reprezentată de fundalul afișului.

Matt a spus: "Oscar a trebuit să găsească ceva care să se poată mișca în versiunea de realitate augmentată, dar care să rămână nemișcat în versiunea tipărită, în timp ce în ambele să arate curat. A fost o provocare să ne gândim la designul nemișcat și la cel în mișcare împreună."

Un alt obstacol a fost obișnuirea cu Adobe Aero, care se află încă în faza beta.

Matt a adăugat: "Fiind vorba de versiunea beta, Adobe Aero era încă destul de defectuos. Nu eram sigur dacă făceam greșeli sau dacă era de vină programul și mi-a luat câteva zile să înțeleg!".

Marea dezvăluire

Prezentarea produsului final lui Hamzah și antrenorilor săi în sala de sport a fost un moment memorabil. În acest moment, designerii noștri știau că designul lor arată bine.

Matt a spus: "A fost cireașa de pe tort să ne arătăm designul și să primim reacții atât de bune din partea lui Hamzah și a echipei sale."

După cum puteți vedea în videoclip, zâmbetul uriaș al lui Hamzah în timp ce interacționează cu posterul său de realitate augmentată aduce un omagiu muncii depuse de designerii noștri și face ca tot efortul să merite!

Apărarea titlului

După ce au triumfat în provocarea de a crea un poster de realitate augmentată de la zero, Matt și Oscar sunt nerăbdători să continue să se perfecționeze.

Cu dorința de a continua să lucreze cu această tehnologie, designerii noștri și-au exprimat dorința de a explora mai departe această abilitate nou descoperită și de a adăuga mai multe corzi la arcurile lor.

Matt a spus: "Data viitoare aș căuta să creez ceva mai interactiv pentru utilizator. Mi-ar plăcea să includ niște butoane animate în design! Îmi imaginez ceva asemănător unui joc, în care oamenii pot explora designul, nu doar să se uite și să privească".

Realitatea augmentată are cu adevărat o listă nesfârșită de posibilități. Într-o săptămână în care Apple a lansat Profesioniști de viziune, acest lucru nu a fost niciodată mai evident!

În ceea ce privește următoarea lor creație, Matt a adăugat: "Mi-ar plăcea să mă ocup de ea și să depășesc limitele tehnologiei."

Încheiere

Doriți să vă creați propriul poster de realitate augmentată? Designerii noștri au încă un sfat de top.

Matt a spus: "Îi îndemn pe oameni să folosească și să se joace cu acest software genial. Nu uitați că este încă în faza beta, așa că uneori poate avea probleme!".

Când sunteți gata să începeți să lucrați la propria capodoperă imprimată, vă vom fi la dispoziție pentru a vă ajuta la fiecare pas!