Farnham Chiropractic Wellness: o campanie de scădere a ușilor Pt 2

Farnham Chiropractic Door-to-door Leaflets antet

În partea 1 a seriei noastre despre această campanie de tip door dropÎn acest articol, am prezentat Farnham Chiropractic Wellness și Serviciu MOT la mijlocul vieții. Am aflat cum Grant Pretorius, chiropractician și proprietar de afacere, a identificat că o campanie de tip door drop l-ar putea ajuta să ajungă la un public nou. De asemenea, am analizat în detaliu modul în care am ajuns la un design de fluturași care a fost optimizat în mod special pentru distribuirea prin poștă directă.

După ce am încărcat materialul grafic gata de imprimare, a venit momentul să analizăm următorii pași necesari pentru a crea o campanie de succes de direct mail sau DM. Utilizând serviciul Solopress de distribuție de pliante din ușă în ușă, acest lucru a însemnat familiarizarea cu Campaign Builder. Acest instrument este accesibil în timpul procesului de comandă și vă permite să vă alegeți audiența în funcție de zona geografică, vârstă, tip de gospodărie și categorie de venit.

Constructor de campanii

Atunci când a țintit adresele potrivite pentru trimiterea corespondenței, Grant a trebuit să se concentreze pe publicul potrivit, folosind factori precum zona geografică, vârsta, tipul de gospodărie și venitul. Eficiența este esențială pentru a menține costurile la un nivel scăzut, iar pliantele sunt irosite dacă sunt lăsate la o adresă unde locuitorii sunt prea departe, au vârsta nepotrivită pentru a profita de MOT la jumătatea vieții sau nu au resursele necesare pentru a plăti pentru acest serviciu.

Geografic

După cum sugerează și numele, Farnham Chiropractic Wellness are sediul în orașul Farnham din Surrey. Acest prosper oraș cu piață georgiană are o populație de 28.000 de locuitori și servește drept centru social și comercial pentru o serie de sate din jur.

Grant dorea să își dezvolte baza de clienți locali, așa că a decis să se concentreze asupra gospodăriilor din apropiere. În consecință, a ales o rază de 16 km de la adresa clinicii. Această zonă a inclus codurile poștale GU9 7**, GU9 8**, GU9 9**, GU9 0**, GU10 1**, GU10 2**, GU10 3**, GU10 4** și GU10 5**.

Campaign Builder vă permite să selectați mai multe zone, chiar dacă aceste coduri poștale nu sunt contigue, adică sunt dispersate în loc să formeze o singură zonă mare. De exemplu, dacă audiența dvs. este reprezentată de centrele orașelor, puteți selecta coduri poștale din Glasgow, Birmingham și Manchester, toate ca parte a aceleiași campanii.

Extinderea

Unul dintre aspectele versatile ale utilizării Door-To-Door-Door serviciu de distribuție de pliante este că amploarea și scopul campaniei dumneavoastră se află în totalitate sub controlul dumneavoastră. Atâta timp cât numărul de adrese este mai mare decât minimul de 7 500 și mai mic decât maximul de 1 000 000, puteți să vă adaptați campania pentru a cuprinde cât de multe gospodării doriți prin intermediul Campaign Builder. 

Pentru campanii cu audiențe mai mari de 1.000.000, ne puteți contacta la [email protected] sau la 01702 460047 și vă vom putea acorda atenția specială pe care o merită o campanie de o asemenea amploare.

Pentru campania Farnham Chiropractic Wellness, Grant a ales un total de 24.000 de gospodării, ceea ce a permis o acoperire rezonabilă, dar care s-a încadrat în bugetul său.

Scopul de a mulțumi

Unul dintre elementele cheie ale direcționării pentru orice campanie de marketing este demografia - concentrarea asupra tipurilor de persoane care au cele mai mari șanse de a deveni clienții dumneavoastră. 

Campaign Builder permite targetarea în funcție de aceste filtre cheie:

Familii

Dacă bifați această căsuță, comercianții pot ajunge la toate familiile din zona specificată. Puteți detalia și mai mult pentru a specifica: Părinți de hotel, Părinți de școală primară, Părinți de școală secundară sau Părinți de grădiniță.

Viața timpurie

Prin selectarea acestui grup se ajunge la tinerii din zona țintă. Vă puteți concentra în continuare pe Fledglings, Nest Builders și Flown The Nest.

Mijlocul vieții

Calea către acea piață profitabilă a persoanelor de vârstă mijlocie. Subgrupurile pe care le puteți viza includ familiile non-standard, cuplurile fără constrângeri și independenții de la mijlocul vieții.

Viața ulterioară

Atunci când se concentrează pe segmentul senior al pieței, comercianții pot alege între Empty Nesters sau Senior Sole Decision Makers.

Categoria de venit

Campaign Builder vă permite să vizați gospodării cu venituri mari, medii sau mici.

Perspectiva perfectă

În cazul MOT de la mijlocul vieții, publicul potențial este destul de mult scris în titlu - oricine se află în intervalul de vârstă 40-60 de ani. Vârsta mijlocie este una dintre categoriile de vârstă utilizate în Campaign Builder, permițând lui Grant să se adreseze acestui public specific, excluzând toate celelalte.

Un alt factor important în calificarea clienților potențiali pentru acest serviciu special a fost venitul. Caracterul aprofundat al evaluării înseamnă că aceasta are un preț mai mare decât alte controale de sănătate și tratamente oferite de clinică. Costurile de laborator pentru analizele de sânge, de exemplu, reprezintă un factor determinant pentru stabilirea prețurilor. Cu toate acestea, achiziționarea acestor teste prin intermediul sectorului privat aduce mari avantaje în ceea ce privește rapiditatea și serviciile.

Grant își imaginează că personajul său țintă pentru MOT de la mijlocul vieții este un profesionist care a făcut anumite sacrificii în materie de sănătate în schimbul urmăririi bogăției și a unei cariere. MOT la jumătatea vieții le permite acestor persoane să folosească o parte din această bogăție pentru a investi din nou în sănătatea lor. Ținând cont de acest lucru, Grant a putut utiliza Campaign Builder pentru a detalia gospodăriile cu venituri medii și mari.

Respectarea bugetului

O altă caracteristică utilă a Campaign Builder este posibilitatea de a modifica zonele de cod poștal, cantitățile și datele demografice înainte de a vă angaja în comandă. Acest lucru înseamnă că puteți să vă stabiliți bugetul și să ajustați domeniul de aplicare în funcție de acesta, sau să vă planificați campania de vis și să calculați costurile.

Indiferent de modul în care îl folosiți, Distribuție de pliante din ușă în ușă de la Solopress este o modalitate convenabilă de a planifica, achiziționa, tipări și posta materialele de marketing direct dintr-o singură lovitură de la un singur furnizor de încredere.