Solopress lansează o nouă gamă de imprimare ecologică

Solopress Green

Solopress a anunțat o nouă gamă de produse de imprimare ecologice, numită Solopress Green.

Noua gamă oferă o gamă de produse de înaltă calitate, tipărite pe hârtie reciclată. În plus, toate emisiile de carbon sunt compensate prin investiții în proiecte de protecție a climei.

Cu opțiuni care includ cărți de vizită, pliante și fluturași, cărți poștale, felicitări și autocolante, și cu alte produse prevăzute pentru viitor, clienții pot crea o suită impresionantă de produse de papetărie ecologică și de imprimare promoțională.

Solopress Green folosește hârtie reciclată 100%, dar doar pentru că sunt "verzi", nu înseamnă că sunt mai puțin albe! Procesele moderne de dezincrustare și metodele moderne de producție produc stocuri de hârtie reciclată care sunt strălucitoare, albe, opace și netede - adesea mai mult decât hârtia fabricată din fibre virgine.

În plus față de materialele obținute în mod responsabil, procesele de producție și imprimare care intră în componența gamei Solopress Green sunt "neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon". Cu ajutorul consultantului internațional de mediu ClimatePartner, se calculează emisiile de carbon rezultate din producție și imprimare și se face o contribuție echivalentă la proiecte din Europa și din Amazon care reduc poluarea cu carbon.

Prin colaborarea cu ClimatePartner, Solopress se asigură că emisiile sale sunt calculate cu exactitate, că contribuțiile nu sunt niciodată contabilizate de două ori și că întreaga amprentă de carbon este compensată.

Potrivit lui Simon Cooper, directorul general al Solopress:

"Solopress este deja angajată în producția sustenabilă de tipărituri, având o istorie mândră de achiziții responsabile. Stocurile reciclate fac de mult timp parte din oferta noastră, iar Solopress a fost unul dintre primii tipografi din Marea Britanie care a adoptat cerneluri ecologice, pe bază de plante.

"Cu toate acestea, această nouă gamă, cu accentul pus pe compensarea emisiilor de carbon, merge chiar mai departe pentru a minimiza impactul nostru asupra planetei și pentru a permite clienților Solopress să facă același lucru."

Noua gamă poate fi găsită la https://www.solopress.com/green/.