Udstil som en ekspert: 6 tips til udstillingsmateriale til dit arrangement

Udstillingsmaterialer og reklameartikler plant et frø af dit brand inde i hovedet på potentielle kunder. At have en del af din virksomhed med sig længe efter begivenheden sammen med den oplevelse, du skabte på dagen, giver den perfekte grobund for, at dette frø kan blomstre til en potentielt loyal og engageret fremtidig kunde.

Vi har talt med vores kunder, som er erfarne udstillere, for at videregive deres erfaringer og råd, så dit næste arrangement kan blive en stor succes! Her er seks vigtige tips om udstillingsmateriale, der kan øge din brand awareness på din næste messe.

1 - Udstillingsmaterialer: skab fundamentet

Fundamentet for enhver begivenhed er kvaliteten og autenticiteten af de udstillingsmaterialer, du leverer. Betragt disse elementer som byggesten; de sætter tonen og danner det første indtryk.

Uanset om du går efter elegant struktureret Brochurer, indviklet designet BannereUanset om det drejer sig om et stort eller et overvældende baggrundsdesign, skal hvert element afspejle brandets identitet.

Men mere end bare udseendet kan det taktile aspekt ikke undervurderes. I en digital tidsalder kan berøringen og fornemmelsen af kvalitetspapir eller et innovativt materiale være med til at adskille dit brand. For mange besøgende er det disse håndgribelige elementer, der sætter sig fast i hukommelsen.

Skab udstillingsmateriale, der giver genlyd hos både dit brand og dine kunder. Vandflasker med mærkevare er noget, alle kunder vil bruge, uanset deres branche.

Spørg dig selv, om de reklamegaver, du planlægger at give til dit arrangement, er relevante for dine kunder? Sørg for, at dit indhold er relevant for din kundebase.

reklameartikler

Bring førsteklasses materialer, der fremhæver, hvad der gør dit brand til den løsning, som forbipasserende kunder har brug for. Hvis du er en miljøvenlig virksomhed, er grønne materialer, der er bæredygtige, den perfekte løsning til diskret at kommunikere dit brands engagement i miljøet.

David Gilbert Photography fortalte os det: "Husk, at du kun har meget kort tid til at tiltrække potentielle kunder, så prøv at skille dig ud. Gimmicks som søde sager af god kvalitet, badges, klistermærker og balloner kan også hjælpe."

Sanderling Books tilføjer: "Giveaways er nøglen! Giv dine besøgende noget, som de kan tage med sig, og som indeholder dit navn, dit firmanavn og et stærkt budskab.

"Foldere er gode til at få folk til at blive ved med at tænke på dig efter begivenheden."

2 - Lav et interaktivt standdesign: Engager, ikke bare vis frem

At træde ind i en udstilling kan sammenlignes med at træde ind i et stort bibliotek. Hvordan sikrer du, at din "bog" bliver taget op og læst? Hemmeligheden ligger i interaktivitet.

Tiden med passive messestande med enkle displays er forbi. I denne tid søger de besøgende engagement. Forestil dig en stand, hvor deltagerne kan tilpasse produkter på en berøringsskærm eller fordybe sig i en virtuel rundtur i dit anlæg ved hjælp af VR-headsets.

Interaktive displays er ikke kun begrænset til det digitale. Hvis du skaber en fysisk rejse gennem din stand ved hjælp af en aktuel fortælling, kan du guide de besøgende og efterlade et varigt indtryk. Denne dynamiske oplevelse sikrer ikke kun forbipasserende blikke, men ægte, langvarig interesse.

udstillingsmateriale

Udnyt teknologien; QR-koder der fører til eksklusivt indhold eller specifikke produkter, kan udvide samtalen ud over det fysiske rum.

Brilliant Publications tilføjer: "Vi har fundet ud af, at kunderne er tilbageholdende med at tage tunge kataloger med. Vi anbefaler, at du printer en mindre omfangsrig brochure eller folder og bruger QR-koder, der linker til dit website eller specifikke sider, så de nemt kan få adgang til flere oplysninger om dit produkt."

På samme måde kan man integrere forstærket virkelighed kan give dybde til produktdemonstrationer.

3 - Hvordan kan udstillerne få deres budskab ud til så mange besøgende som muligt?

Den største udfordring for en udstiller er at få sin stemme hørt i et kor af konkurrenter. Dit budskab skal være overbevisende og konsekvent.

Start med at destillere dit brands essens til et kortfattet, klart budskab. Hver eneste Plakat, Brochureog selv det digitale display bør synge denne melodi.

52 Design & Advertising fortalte os: "Dristige, enkle og korte salgsargumenter er så effektive. Koncentrer dig om de vigtigste fordele ved det, du gør - de ting, der vil forbedre din ideelle kundes liv mest!

"Prøv ikke at sige alt, hvad du kan gøre, på én gang. Hold dig til overskriften og de mest virkningsfulde ting. Prøv at skabe en følelsesmæssig forbindelse til publikum, ikke en intellektuel."

Udstillingsstand

Personlige detaljer som gratis prøver eller en-til-en-konsultationer får de besøgende til at føle sig værdsat. Det kan gøre det mere sandsynligt at konvertere dem til kunder eller brandambassadører. Med en harmoniseret strategi sikrer du, at dit budskab giver genlyd vidt og bredt.

4 - Reklameartikler: freebies, brandambassadører og alt derimellem

Mærkevarer er de tavse ambassadører for din virksomhed og fortsætter samtalen længe efter, at udstillingen er slut. Men nøglen er at bevæge sig ud over det generiske og ind i det mindeværdige.

Tænk på ting, der forener nytteværdi med unikhed. Igen skal du sikre dig, at alle elementer relaterer til både dit brand og dine kunder.

Reklameartikler

Producerer Beanies med mærkevarer for kunder, der arbejder udendørs, giver mening, men er de relevante for dem, der har kontorbaserede jobs?

Hver genstand skal være en legemliggørelse af brandets værdier, noget som de besøgende tager med hjem. Det er denne sammenhæng i brandoplevelsen, der sikrer et langvarigt engagement.

Apropos brandambassadører, så sørg for, at alle dine medarbejdere synger med på den samme salme som dit udstillingsmateriale. Et uinteresseret eller uinformeret personale kan være det største turn-off for potentielle kunder.

Telsa Media tilføjer: "Proaktivt, veloplagt og velinformeret personale kan være med til at sikre, at dit budskab når ud til så mange kunder som muligt. Lad være med at bekymre dig så meget om merch, hav en positiv holdning og tal med folk."

5 - Det vigtigstet udstillingsmateriale til at tage med til dit arrangement: kvalitet frem for kvantitet

Valg af merchandise er en kritisk beslutning, da det kan være fristende at overbelaste de besøgende med reklameartikler.

Prioritér kvalitet og relevans. Hver genstand skal ikke bare være en souvenir, men et redskab til fordybelse.

Wild Olive sagde: "Hav masser af brochurer og prislister for at holde kunderne informerede og engagerede. Vi har fundet ud af, at POS-kort er gode til at forbedre din udstilling.

"At have bløde udstillinger som f.eks. planter kan give din stand en attraktiv atmosfære. Sørg for, at dine produkter er nemme at se. Personligt sørger vi for, at vores varer altid er godt oplyste ved siden af et displayboard med klare salgsargumenter, der fortæller folk, hvad der adskiller os fra alle andre."

Noget så simpelt som Krus og kopper kan blive en daglig påmindelse om dit brands etos.

mærkevare-merchandise

At levere varer, der fletter sig ind i dine kunders daglige rutiner, er en subtil måde at sikre, at dit brand forbliver en regelmæssig tanke og ikke bare et flygtigt minde.

Networking Health tilføjede: "En ren og strøget Dug kan være nyttige, hvis du bruger et bord til at udstille ting. Tænk over, om du har brug for yderligere produkter, f.eks. holdere til litteratur.

"Hvis du har budgettet til det, kan gratis ting altid gøre standen mere interessant og farverig. Selv en skål med slik og chokolade falder altid i god jord!"

6 - Konkurrencer: en magnet for engagement

Konkurrencer kan fungere som stærke magneter, der trækker besøgende ind i dit brands favntag. Men hvordan du præsenterer konkurrencen, kan skille dig ud fra mængden.

Ud over løftet om en præmie skal du tænke på de materialer, du bruger til at promovere den. Brug QR-koder på bannere til at forbinde din fysiske udstilling med dine digitale leads, så du får en interaktiv oplevelse.

Hvad skal din konkurrencepræmie være? Populære valg er:

  • Penge
  • Erfaringer
  • Produkter
  • Rabatter

Uanset hvad din præmie er, skal den være relevant og afspejle dit brands værdier. De heldige vindere skal føle sig tæt på din virksomhed. Konkurrencer har et stort potentiale til at styrke dit brand i mængden af udstillere og skabe en konstant summen omkring din stand.

Den spænding, der skabes af en veludført konkurrence, kombineret med upåklageligt udstillingsmateriale, kan forstærke dit brands tilstedeværelse og gøre det til et mindeværdigt højdepunkt på begivenheden.

Brean Leisure Park tilføjer: "Vi skaber altid en konkurrence og giver gratis ting af høj kvalitet. Nyttige produkter bliver liggende på folks skriveborde i længere tid, og det betyder, at dit brand også bliver det!"

Har du brug for at sortere dine udstillingsmaterialer?

At vælge og skabe det perfekte udstillingsmateriale kan blive en opgave. Bare rolig, vi har styr på det. Solopress kan levere alle de reklameartikler, dit brand og din stand har brug for.

Vi har endda en dedikeret Udstillings- og konferencetryk side til dig. Hvad venter du på?