Solopress-medewerkers snorren voor het goede doel Movember voor de gezondheid van mannen

Solopress medewerkers snorren het op

Southend-on-Sea, Essex - 1 november 2012 - Solopress, de toonaangevende online drukkerij in het Verenigd Koninkrijk, gaat weer helemaal los in Movember en doneert onze lippen om deze maand snorren te laten groeien en zo bij te dragen aan de bewustwording en fondsenwerving voor gezondheidsproblemen bij mannen, in het bijzonder prostaat- en teelbalkanker.

De medeoprichters van Solopress, Andy Smith en Aron Priest, nemen het voortouw in deze vage maand die voorheen november heette. Bij hen zijn Adam Wilson-Bowen (operationeel directeur), Albert Gjonaj (IT), Ash Smith (verzending), Ben Mills (ontwerp), Bobby East (verkoop), Dan Webber (verzending), Daniel Smith (drukker), Gary Toomey (verkoop), Jack Clifford (verkoop), James Caten (afwerking), Kevin Seaden (verkoop), Mark Walker (ontwerp), Nick Slesser (chauffeur), Rob Lagden (prepress), Shaun Slater (technoloog), Simon Penny (ontwerp), Steve Davey (afwerking) en Trevor Priest (prepress).

Al deze machomannen van Solopress voelen zich mans genoeg om een Movember snor te laten groeien voor het goede doel, terwijl ze toch de hele 30 dagen in het openbaar te zien zijn. Tegen de tijd dat het 30 november is, lijkt onze fabriek waarschijnlijk meer op de set van een spaghettiwestern uit de jaren 1960 dan op een high-tech commerciële drukkerij!

Sinds het bescheiden begin in Australië wordt de jaarlijkse liefdadigheidscampagne Movember wereldwijd gesteund door meer dan 1,9 miljoen deelnemers. Vorig jaar haalden meer dan 854.000 Mo Bros en Sistas £79,3 miljoen op voor dit goede doel.

"Snorren beginnen hun leven als jeukende gezwellen op de bovenlip. Maar geef het de tijd, verzorg het en voor je het weet heb je een sexy, mannelijk haarbalkon als aanvulling op je gezichtsgat," zegt Adam Wilson-Bowen, de Movember team captain van Solopress. "Briljant! Wat is een beter excuus om je gezicht te versieren met haarzakjes dan Movember?!"

16 REACTIES

  1. Zelf Movember proberen....got om van de Wiggo bakkebaarden af te komen - er gaat niets boven mensen bang maken met een goede stuur mo 😉

  2. Movember, een geweldige manier om te bewijzen dat zelfspot soms de moeite waard is voor een goed doel

  3. Dat van movember is geweldig, goede poging. Ik vind dat iemand een negatieve snor in elkaar moet zetten... een volle baard met de vorm van je gewenste snor erin geschoren.

    Win

  4. Het is gek hoe movember van een vreselijk Australisch nep-ironisch ding is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het is net als de mode mullet helemaal opnieuw, zucht. Goed dat ik weg ben gegaan.

  5. Goed van je dat je meedoet! Mijn vriend gaat er dit jaar voor het eerst voor, maar hij is een beetje bang dat het grijs wordt!

  6. Ik vind het niet erg dat mijn man een wimper laat groeien. Het laat hem er eens ouder uitzien, want zonder ziet hij er erg jong uit.

  7. Wat een fantastisch doel om aandacht voor te vragen. Verfrissend om te zien dat een bedrijf dit doel steunt en zijn personeel niet laat merken dat het dit doel steunt. Goed gedaan!

  8. Petje af voor jullie allemaal! Ik zou het niet kunnen verdragen om hubby met een tash te zien ben ik bang, goed gedaan x

Reacties zijn gesloten.