Medeoprichter Solopress verkozen tot de keuze van het publiek

Printweek Power 100

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Aron op de eerste plaats is geëindigd bij de stemming van het publiek als onderdeel van de door de industrie erkende onderscheiding, Printweek's 'Power 100'. We willen jullie allemaal hartelijk bedanken dat jullie tijd hebben vrijgemaakt om op Aron te stemmen.

Deze overweldigende steun, die slechts enkele dagen voor Kerstmis bekend werd, rondde het jaar van Aron perfect af. Deze erkenning, die jaren geleden begon met Andy Smith, versterkt de waarden waarop Solopress is gebouwd en waar het vandaag de dag nog steeds voor staat.

Op het moment dat Aron het nieuws hoorde, greep hij de kans om zijn dankbaarheid te delen met jullie allemaal die het zo belangrijk vonden om zijn eerste plaats te verankeren met jullie stem. Bekijk Aron's bedankje hieronder.

Wat is 'Power 100'?

De Power 100 is een jaarlijkse ranglijst van de meest invloedrijke personen in de sector, opgesteld door Printweek. Printweek is een nieuwsblad dat zich uitsluitend richt op de grafische industrie en de mensen, bedrijven en leveranciers die de industrie vormen. De ranglijst bestaat uit twee delen, een deel is de publieke stemming en het andere deel bestaat uit de personen die Printweek persoonlijk erkent. Beide onderscheidingen zijn zeer gewild en zeer prestigieus, vooral in een industrie die zo competitief is als de grafische industrie.

Aron eindigde niet alleen op de eerste plaats voor de keuze van het publiek, maar werd ook 63ste in vergelijking met honderden anderen voor de keuze van Printweek.

2 REACTIES

  1. Ik kende Aron duizend jaar geleden toen hij begon naast RB Print. Volgens mij had hij toen een Solna-drukpers. Net als ik was hij eigenaar en operator van het bedrijf en de machine, in en uit pakken en overalls. Ik heb Arron vroeger werk gegeven, het is geweldig om te zien dat hij doorgaat. Goed gedaan.

Reacties zijn gesloten.