Solopress susține Herd In The City!

Învățarea de a zbura

Herd In The City este un traseu de sculptură de artă care se desfășoară în Southend-On-Sea în această vară și suntem mândri să susținem distracția prin sponsorizarea evenimentului cu propria noastră sculptură Solopress! 

După ce am sponsorizat deja Epic Art Adventure al lui Morph în centrul Londrei, suntem bucuroși să ajutăm cu acest traseu spectaculos care este mai aproape de casă. 

Pentru următoarele două luni, începând cu 14 iulieth și se încheie la 4 septembrieth, vă puteți alătura aventurii în timpul sărbătorilor. 

Ce este Herd In The City? 

Herd In The City (Turmă în oraș) este un traseu artistic spectaculos în aer liber, unde peste 45 de elefanți sculptați au fost amplasați în jurul orașului Southend, membrii turmei putând fi găsiți în Southend, Shoeburyness și Leigh. 

Acest traseu artistic, organizat de Wild In Art, revine în oraș după succesul traseului Hares About Town din 2021.  

Distractiv pentru toată familia, acest traseu artistic este complet gratuit în cele șapte săptămâni în care este deschis și vă oferă șansa de a deveni un turist în propriul oraș. 

Mentalitatea de turmă 

Fiecare elefant este sculptat de un artist local și sponsorizat de întreprinderi locale și naționale. Acești elefanți giganți de pe traseu vor fi susținuți de o turmă de mini-elefanți care au fost creați de școli și grupuri comunitare locale. 

În parteneriat cu Havens Hospices, puteți folosi harta sau aplicația pentru a vă ajuta să localizați orice gigant blând rătăcit prin oraș. 

Elefanții nu sunt cunoscuți pentru a fi evoluat pentru a supraviețui în climatul din Southend, așa că de ce au fost ei tema aleasă? 

Alături de Havens Hospices, personalul și voluntarii au ales elefanții pentru că: 

  • Elefantul din cameră 
  • Elefanții nu uită niciodată 
  • Comunitatea de elefanți 

Elefantul din cameră 

Sprijinirea conversațiilor despre moarte, moarte și doliu. 

Elefanții nu uită niciodată 

Amintirea unei persoane dragi trăiește și după ce aceasta a murit, iar Havens Hospices ajută la crearea acestor amintiri prețioase. 

Comunitatea de elefanți  

Importanța familiei în cadrul turmelor, a lucrului în comun în cadrul comunității lor, precum și natura lor grijulie și grijulie. 

Alergând cu turma 

Toate fondurile strânse vor merge către incredibilul Hospice Havens. Această organizație caritabilă oferă îngrijire și sprijin specializat pentru persoanele de toate vârstele care trăiesc cu boli incurabile și pentru familiile acestora.  

Lucrează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul sănătății și al asistenței sociale pentru a se asigura că oferă cea mai bună îngrijire familiilor, pentru ca acestea să poată profita la maximum de viață și să facă fiecare zi să conteze! 

Îngrijirea lor este complet gratuită, motiv pentru care trasee artistice precum Herd In The City sunt vitale pentru continuarea serviciilor lor. 

La finalul traseului, fiecare elefant este scos la licitație pentru a strânge fonduri suplimentare pentru Havens Hospices și pentru a găsi pentru fiecare membru al turmei o casă pentru totdeauna. 

Învățarea de a zbura 

Solopress este mândră să sponsorizeze o statuie numită "Învățând să zboare", amplasată sub podul de pe strada principală din Southend. 

Creat de artistul Peter Poole, am vorbit cu el pentru a-l întreba despre procesul de design. 

Peter a spus: "Sunt mândru să mă întorc la acest traseu artistic uimitor, după ce anterior am creat una dintre statuile de iepure pentru traseul Hare About Town din 2021. 

"Aceasta este a douăsprezecea sculptură pe care am creat-o pentru trasee artistice similare, așa că sunt încântat să îmi aduc stilul și experiența înapoi în Southend." 

Designul fiecărui elefant a fost dezvăluit încet, dezvăluind secțiuni ale designului în timp, înainte ca traseul să fie lansat în iulie.  

Peter a adăugat: "Learning To Fly a fost inspirat de un avion de vânătoare din Al Doilea Război Mondial, în stilul unui pilot RAF. Am văzut o fotografie în culori din timpul Războiului Mondial și m-am gândit că acest design ar merge bine. Mi-a plăcut în mod deosebit să desenez logo-ul RAF pe trunchiul său. 

"Are chiar și un manual de zbor în spate! Îmi place să scriu o scurtă poveste pe plăcuța care se află lângă desen pentru a oferi explicații suplimentare despre creația mea." 

Rămânând cu turma 

Îți asumi provocarea în această vară? Nu uita să te fotografiezi cu Learning To Fly și să ne etichetezi pe rețelele noastre de socializare, potrivit Pagina cu T și C, pentru a intra în tragerea noastră la sorți!