Povești ale clienților: Solopress Design îi servește lui Chris un câștigător!

Solopress Design

Chris Phillips a folosit Solopress Design pentru a ajuta la depășirea obiectivului său de strângere de fonduri, în timp ce strângea bani pentru organizații caritabile de sănătate mintală.

După ce a îndurat un Meci de tenis de 11 ore, Chris a strâns o sumă incredibilă de 14.000 de lire sterline pentru organizația caritabilă pentru sănătate mintală, MIND.

Cu Wimbledonul în desfășurare, Chris a fost inspirat de istoricul Cel mai lung meci de tenis din istorie, disputat pe iarbă în 2010, între Nicolas Mahut și John Isner. S-a jucat pe parcursul a trei zile, cu scorul final de 6-4,3-6,6-7,7-6,70-68.

Punct de întrerupere

Pentru această provocare, el a dorit o imprimare care să îi propulseze evenimentul și să își recunoască sponsorii.

Cu toate acestea, fără nicio experiență în crearea de ilustrații pentru tipar, Chris a luat legătura cu echipa noastră Solopress Design pentru a obține un câștigător.

Chris a spus: "Nu aveam nici o idee despre designul pentru Banner sau Pliante. Tot ceea ce știam era că aveam nevoie de un banner cu sponsorii noștri pe el.

"I-am explicat pentru ce era imprimarea mea și de ce aveam nevoie, apoi i-am trimis lui Glenn câteva fotografii pentru ca el să facă restul."

Serviciu excelent

Chris a lucrat la lucrarea sa artistică împreună cu talentatul nostru designer intern, Glenn. Procesul a fost simplu.

În primul rând, a intrat online la Solopress Design și a completat formularul online. Apoi, a încărcat toate fișierele relevante pe care le avea pentru a-l ajuta pe Glenn să înceapă proiectarea.

Cu procesul de design în curs de desfășurare, Glenn și Chris și-au dezvoltat ideile prin e-mail. Cu toate acestea, clienții pot solicita să vorbească cu un designer și la telefon, dacă așa preferă.

Chris a spus: "Aveam un logo pentru eveniment și logo-uri de la toți sponsorii mei pe care le-am trecut prin Solopress Design. Termenul de primire a bannerului meu a fost foarte rapid."

Crearea de ilustrații prin intermediul Solopress Design vă oferă acces la echipa noastră internă dedicată. Chris a colaborat îndeaproape cu Glenn pentru a crea ceva care să ridice cu adevărat nivelul de colectare de fonduri.

Glenn a adăugat: "A fost incredibil de ușor să lucrezi cu Chris. I-am pus câteva întrebări pentru a clarifica ceea ce dorea și pentru a mă asigura că suntem pe aceeași lungime de undă.

"Am proiectat bannerul și pliantele lui Chris complet de la zero. L-am întrebat despre obiectivele și viziunea sa asupra produselor finale și am lucrat de acolo.

"A avut încredere totală în serviciul nostru și i-a plăcut atât de mult prima schiță încât a comandat să o tipărească!"

Solopress Design are cinci niveluri de asistență pentru a vă pregăti lucrările de imprimare. Cele cinci niveluri sunt:

  • Amendamente: Aveți proiectul dvs. și aveți nevoie de mici modificări.
  • Dispunere: Știți ce doriți, dar aveți nevoie de ajutor pentru a-l produce.
  • Recreați: Echipa noastră de design va recrea ceea ce ați pierdut.
  • Design: Sfătuiți-ne cu privire la nevoile dumneavoastră de design, iar noi ne ocupăm de restul.
  • Design Plus: Un serviciu de design incluziv, de la concept la imprimare.

Glenn a adăugat: "Solopress Design poate ajuta clienții într-un număr mare de moduri.

"De exemplu, dacă un client alege Design Plus, tot ce avem nevoie de la el este un obiectiv general al produsului final și apoi începem proiectarea de la zero. Această opțiune le permite clienților să ofere o idee de bază despre ceea ce își doresc și la ce folosește, iar noi am porni de acolo."

Lovitură de strălucire

Chris le-a spus sponsorilor săi că brandul lor va beneficia de acoperire TV pe ITV, de acoperire în presă prin Southend Echo și de expunere suplimentară prin intermediul rețelelor sociale.

Acest lucru a însemnat că bannerul trebuia să transmită clar numele sponsorilor, astfel încât aceștia să poată fi văzuți pe tot parcursul zilei mari.

În calitate de reporter la Southend Echo, Chris știa că programarea meciului înainte de Wimbledon și de sezonul de fotbal ar fi fost o sincronizare excelentă.

Chris a reușit să adune nume precum Kevin Maher, Neil Harris și Steve Tilson pentru a intra pe teren în numele sănătății mintale.

Schimbând partenerii la fiecare 30 de minute, Chris s-a bazat pe generozitatea multor voluntari pentru a trece linia de sosire.

Cum a impulsionat Solopress Design strângerea de fonduri a lui Chris?

Pliantele și bannerele vă vor ajuta cu siguranță să faceți din campania de strângere de fonduri un succes, dar printurile lui Chris au ajutat cu adevărat la menținerea în mișcare a mingii.

Cu sezonul de tenis deja în plină desfășurare, Chris a participat la evenimentele surori de la Wimbledon, Queen's și Eastbourne Open, pentru a contribui la creșterea sprijinului.

Chris a adăugat: "Pliantul nostru a fost fantastic, ne-a permis să le oferim oamenilor informații, astfel încât aceștia să vadă ce facem.

"Am primit un premiu fantastic la tombola de pe spatele pliantului meu de la Eastbourne Open. Unul dintre vânzători a oferit ca premiu orice rachetă de pe site-ul său, care era destul de scumpă!"

Inevitabilul, Banner a avut parte de o asemenea primire pe teren, încât va face un bis!

Chris a spus: "Chiar dacă Bannerul meu a fost creat doar pentru acest eveniment unic, a primit atât de multe complimente din partea oamenilor încât va fi din nou pe teren."

În general, amprenta lui Chris s-a dovedit a fi una care a câștigat un meci.

El a adăugat: "Amprenta mea a ajutat foarte mult la strângerea de fonduri. Pliantele pe care le puteam distribui în ziua respectivă și codurile QR pe care le aveam pe ele au permis oamenilor să doneze cu bilete de tombolă dacă nu aveau bani la ei.

"Le-a dat un sentiment de profesionalism real în ziua respectivă, ceea ce i-a mulțumit pe sponsorii noștri."

Punct de campionat

La început, Chris nu era sigur de cât de mult va strânge acest eveniment. Fiind un colector de fonduri experimentat, el credea că maratonul său de tenis ar putea atinge aproximativ 5.000 de lire sterline.

Acum, Chris a depășit acest obiectiv și a strâns un total de 14.000 de lire sterline. Mulțumită sponsorului său principal, Rickard Luckin, evenimentul său a atras și atenția lumii tenisului, Judy Murray, Sue Barker și Ryan Peniston contribuind cu toții la strângerea de fonduri.

Martina Navratilova, multiplă campioană la Wimbledon, și-a împărtășit sprijinul pe rețelele de socializare, în timp ce Sir Andy Murray a donat o minge de tenis semnată la licitația pentru tombolă.

Chris a adăugat: "Banii sunt importanți și a fost extraordinar să strângem atât de mulți bani, dar a fost la fel de important să sensibilizăm atât de mult publicul cu privire la o cauză atât de importantă."

Joc, set, meci

Un design grafic de specialitate este esențial pentru a obține rezultate profesionale din partea imprimării. Dacă nu aveți acces la aceste abilități, serviciul nostru de design este aici pentru a vă ajuta să produceți ceva special.

De la amendamente la creații complete, cele cinci niveluri de asistență vă pot ajuta să treceți de linia de plutire.