Verhalen van klanten: Solopress Design bezorgt Chris een winnaar!

Solopress Ontwerp

Chris Phillips gebruikte Solopress Ontwerp om zijn inzamelingsdoel te verpletteren en geld in te zamelen voor goede doelen op het gebied van geestelijke gezondheid.

Na het doorstaan van een Tenniswedstrijd van 11 uurChris haalde een ongelofelijke 14.000 pond op voor de liefdadigheidsinstelling voor geestelijke gezondheid, MIND.

Met Wimbledon in aantocht werd Chris geïnspireerd door het historische langste tenniswedstrijd ooit, gespeeld op het grasscourt in 2010, tussen Nicolas Mahut en John Isner. Het werd gespeeld over drie dagen met een eindstand van 6-4,3-6,6-7,7-6,70-68.

Breekpunt

Voor deze uitdaging wilde hij wat drukwerk om zijn evenement kracht bij te zetten en zijn sponsors te erkennen.

Maar zonder enige ervaring in het maken van artwork voor drukwerk, nam Chris contact op met ons Solopress Design-team om hem op een winnaar te zetten.

Chris zei: "Ik had geen idee van het ontwerp voor onze Banner of Folders. Ik wist alleen dat we een spandoek nodig hadden met onze sponsors erop.

"Ik legde uit waar mijn afdruk voor was en wat we nodig hadden, daarna stuurde ik Glenn wat foto's zodat hij de rest kon doen."

Geweldige service

Chris werkte zijn kunstwerk uit met onze getalenteerde interne ontwerper Glenn. Het proces was eenvoudig.

Eerst ging hij online naar Solopress Design en vulde het online formulier in. Daarna uploadde hij alle relevante bestanden die hij had om Glenn te helpen met het ontwerp.

Tijdens het ontwerpproces ontwikkelden Glenn en Chris hun ideeën via e-mail. Klanten kunnen echter ook vragen om telefonisch met een ontwerper te spreken als dat hun voorkeur heeft.

Chris zei: "Ik had een logo voor het evenement en logo's van al mijn sponsors die ik door Solopress Design heb gehaald. De doorlooptijd om mijn banner te ontvangen was zo snel."

Als je een ontwerp maakt via Solopress Design, krijg je toegang tot ons toegewijde interne team. Chris werkte nauw samen met Glenn om iets te creëren dat zijn fondsenwerving echt een boost zou geven.

Glenn voegde eraan toe: "Chris was ongelooflijk gemakkelijk in de omgang. Ik stelde hem een paar vragen om duidelijk te maken wat hij wilde en om ervoor te zorgen dat we op één lijn zaten.

"We hebben de banner en folders van Chris helemaal vanaf nul ontworpen. Ik vroeg naar zijn doelen en visie op de eindproducten en werkte van daaruit.

"Hij vertrouwde volledig op onze service en vond het eerste ontwerp zo goed dat hij het liet drukken!"

Solopress Design heeft vijf ondersteuningsniveaus om je artwork drukklaar te maken. De vijf niveaus zijn:

  • Wijzigingen: Je hebt je ontwerp en hebt kleine wijzigingen nodig.
  • Lay-out: Je weet wat je wilt, maar je hebt hulp nodig om het te produceren.
  • Opnieuw maken: Ons ontwerpteam maakt opnieuw wat je bent kwijtgeraakt.
  • Ontwerp: Adviseer ons over je ontwerpbehoeften en wij doen de rest.
  • Ontwerp Plus: Een complete ontwerpservice van concept tot drukwerk.

Glenn voegde eraan toe: "Solopress Design kan klanten op een groot aantal manieren helpen.

"Als een klant bijvoorbeeld voor Design Plus kiest, hebben we alleen een globaal doel van het eindproduct nodig en dan beginnen we vanaf nul met het ontwerp. Met die optie kunnen klanten een basisidee geven van wat ze willen en waar het voor dient en dan gaan we vanaf daar verder."

Geniale zet

Chris had zijn sponsors verteld dat hun merk tv-aandacht zou krijgen op ITV, persaandacht via de Southend Echo en verdere aandacht via sociale media.

Dit betekende dat de Banner de sponsors duidelijk moest uitzenden, zodat ze de hele grote dag te zien waren.

Als verslaggever voor de Southend Echo wist Chris dat het een geweldige timing zou zijn om de wedstrijd voor Wimbledon en het voetbalseizoen te plannen.

Chris was in staat om namen als Kevin Maher, Neil Harris en Steve Tilson te verzamelen om in naam van de geestelijke gezondheid het veld te betreden.

Chris wisselde elke 30 minuten van partner en was afhankelijk van de gulheid van vele vrijwilligers om over de streep te komen.

Hoe heeft Solopress Design de fondsenwerving van Chris een boost gegeven?

Folders en spandoeken helpen zeker om van je fondsenwervingscampagne een succes te maken, maar het drukwerk van Chris hielp echt om de bal aan het rollen te houden.

Nu het tennisseizoen al in volle gang is, bezocht Chris de zusterevenementen van Wimbledon, Queen's en de Eastbourne Open, om steun te krijgen.

Chris voegde eraan toe: "Onze folder was fantastisch, het stelde ons in staat om mensen informatie in handen te geven zodat ze konden zien wat we deden.

"We hebben een fantastische verlotingsprijs gekregen via de achterkant van mijn folder bij de Eastbourne Open. Een van de verkopers bood een prijs aan van elk racket op zijn website, wat behoorlijk duur was!"

Het niet te missen Banner werd zo goed ontvangen op het veld dat het een toegift zal geven!

Chris zei: "Hoewel mijn Banner puur voor dit eenmalige evenement was gemaakt, kreeg hij zoveel complimenten van mensen dat hij weer op de baan komt."

Over het geheel genomen bleek de print van Chris een matchwinner te zijn.

Hij voegde eraan toe: "Mijn drukwerk heeft de inzamelingsactie zo geholpen. Met de folders die we op de dag zelf konden achterlaten en de QR-codes die erop stonden, konden mensen doneren met loten als ze geen contant geld bij zich hadden.

"Het gaf ze een echt professioneel gevoel op de dag zelf, wat onze sponsors tevreden stelde."

Kampioenschapspunt

In het begin wist Chris niet hoeveel dit evenement zou opbrengen. Als doorgewinterde fondsenwerver geloofde hij dat zijn tennismarathon rond de £5,000 zou kunnen opbrengen.

Chris heeft dat doel nu verpletterd en heeft in totaal £14.000 opgehaald. Dankzij zijn hoofdsponsor, Rickard Luckin, trok zijn evenement ook de aandacht van de tenniswereld, want Judy Murray, Sue Barker en Ryan Peniston hebben allemaal bijgedragen aan de inzamelingsactie.

Tweevoudig Wimbledon-kampioene Martina Navratilova deelde haar steun op sociale media, terwijl Sir Andy Murray een gesigneerde tennisbal doneerde aan de loterijveiling.

Chris voegde eraan toe: "Geld is geweldig en het was geweldig om zoveel geld in te zamelen als we hebben gedaan, maar het was net zo belangrijk om zoveel aandacht te vragen voor zo'n belangrijk doel als we hebben gedaan."

Game, set, wedstrijd

Deskundig grafisch ontwerp is essentieel om professionele resultaten te behalen met je drukwerk. Als je niet over deze vaardigheden beschikt, is onze ontwerpservice er om je te helpen iets speciaals te produceren.

Van amendementen tot complete creaties, onze vijf ondersteuningsniveaus kunnen je ontwerp over de streep trekken.