Publicitate tipărită: Postere inovatoare lansează o nouă organizație caritabilă pentru tineret din Marea Britanie

Afiș de caritate pentru sănătate mintală Mindfull


Top 5 al celor mai interesante lucruri de astăzi pentru designerii web și print include noul logo al Aeroportului Glasgow și campania publicitară cu afișe a Saatchi pentru organizația caritabilă pentru tineret MindFull.

#charity

Agenția de publicitate M&C Saatchi a comandat peste 40 de artiști și ilustratori pentru a crea o campanie impresionantă de afiș și o campanie publicitară tipărită pentru o nouă campanie de sănătate mintală caritate MindFull.

Afiș de caritate pentru sănătate mintală Mindfull

via Revizuire creativă

#bradpitt

Cine ar fi crezut că fața lui Brad Pitt ar fi ideală pentru niște tipărituri! El este noua vedetă de pe coperta revistei ESQUIRE din Singapore.

Brad Pitt coperta revistei Esquire

via Coverjunkie

#glasgow

Mă întreb ce vor crede vizitatorii Jocurilor Commonwealth 2014 despre acest nou logo al aeroportului din Glasgow? Dezvoltat de agenția de design scoțiană Designline Creative, forma și coloritul acestui logo tipografic este menit să semene cu floarea națională (un ciulin) și cu steagul Scoției.

Este un belter sau un mingin?

Logo-ul Aeroportului Glasgow

via Creative Bloq

#mcdonalds

McDonald's nu este primul lucru care îți vine în minte în legătură cu un festival de muzică de vară, dar exact de acolo a venit inspirația pentru cea mai recentă campanie publicitară cu afișe. Deci, care va fi capul de afiș al concertului Maccy D's? Big Mac, bineînțeles!

Afișul festivalului de muzică McDonalds

via Revizuire creativă

#mindmapping

Cauți să găsești inspirație pentru designul logo-ului tău? Logo Design Londra au 7 sugestii magnifice pentru a afla de unde să o obțineți.

Inspirație pentru designul de logo prin cartografierea minții

via Creative Bloq

Spuneți-vă părerea

Aveți sfaturi de design grafic sau link-uri de inspirație pe care ați dori să le împărtășiți cu comunitatea noastră în creștere de designeri web și de imprimare? Vă rugăm să parcurgeți această pagină până la căsuța "Lasă un răspuns" de mai jos și să postați mesajul dumneavoastră (puteți comenta și prin intermediul căsuței de pe Facebook)...

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.