Imprimare ecologică care nu costă Pământul

Imprimare mini cărți de vizită din pastă reciclată

Pentru a sărbători Săptămâna Reciclării, arătați-vă sprijinul pentru mediu și faceți o economie masivă prin tipărirea la Solopress....

Logo-ul Săptămânii Reciclării

Este vorba de 10th aniversare a Regatului Unit Săptămâna reciclării campanie națională de sensibilizare în această săptămână (17th la 23rd iunie). Mesajul pentru 2013 este "bine făcut", cu toții reciclăm acum mult mai multe lucruri decât acum 10 ani, dar să încercăm să facem și mai mult!

Știați că o cantitate considerabilă de 67% din hârtia și cartonul utilizat în Marea Britanie este recuperată pentru reciclare? Și în zilele noastre nu mai există "știrile de azi sunt hârtia de mâine pentru pește și cartofi prăjiți", deoarece toată hârtia de ziar fabricată în Regatul Unit este acum fabricată din hârtie reciclată 100%. Ca să fim sinceri, autoritățile de igienă alimentară au avut probabil mai mult de a face cu această schimbare în practicile comerciale decât oricare dintre militanții pentru reciclare.

Cu toate acestea, inițiativele de reciclare sunt esențiale pentru noi toți cei de pe planetă. Hârtia și cartonul care nu sunt reciclate de către oameni ajung pur și simplu la groapa de gunoi, unde în cele din urmă vor putrezi și vor emite gaze cu efect de seră dăunătoare, cum ar fi metanul.

Imprimante ecologice

Toate produsele ecologice de la Solopress enumerate mai jos sunt fabricate din hârtie și carton reciclat 100%, care au fost obținute în mod responsabil. Dar asta nu este tot. Solopress tipărește numai cu cerneluri ecologice pe bază de legume și utilizează cele mai recente tehnologii pentru a reduce amprenta de carbon a companiei noastre în fiecare etapă de producție și livrare.

Acest angajament față de imprimare ecologică se asigură că comanda dvs. de imprimare are un impact minim asupra mediului înconjurător - fără compromisuri în ceea ce privește calitatea - la prețuri mai mici ca niciodată!

19 COMENTARII

 1. Articol interesant. Este un chin să reciclezi, dar foarte satisfăcător. Mi se pare totuși foarte enervant că doar câțiva oameni de pe strada mea se deranjează. Trebuie să se facă mai multe pentru a încuraja oamenii.

 2. cerneala de imprimantă este atât de scumpă de cumpărat, de asemenea, am reîncărcat-o pe a mea de obicei acum

 3. Lucrurile avansează cu adevărat în ceea ce privește articolele reciclate. Nu cu mult timp în urmă, hârtia și cerneala erau de proastă calitate, ca un sacrificiu pentru a avea produse ecologice reciclate. Recent am văzut exemple mult mai bune și consider că aceasta este calea de urmat. Tatăl meu lucrează la o fabrică de hârtie și, în zilele noastre, este foarte greu să observi diferența dintre două hârtii reciclate și cele care nu sunt reciclate.

 4. Este bine de știut că cel puțin o companie este preocupată de salvarea copacilor. Având în vedere cantitatea de corespondență nedorită trimisă în fiecare săptămână în Marea Britanie (probabil foarte puțină pe hârtie reciclată), companiile care folosesc produse reciclate fac multe pentru a ajuta.

 5. Încerc să folosesc hârtie reciclată ori de câte ori este posibil și cer întotdeauna ca acest lucru să fie menționat undeva pe articolul tipărit, pentru a crește gradul de conștientizare. Nu știam despre cernelurile ecologice până când am citit acest articol și cu siguranță le voi verifica data viitoare când îmi voi reînnoi cartușele de imprimantă sau când voi face un nou tiraj.
  !

 6. companiile pot fi cele mai rele! a mea nu face nici o încercare, așa că bine făcut pentru eforturile tale

 7. Un articol foarte interesant. În prezent, eu reciclez acasă toate produsele din hârtie, dar încă nu mi-am convins angajatorul să introducă mai multe practici ecologice.

 8. Cred că reciclarea este o problemă foarte importantă, uneori este dificil să reciclăm, dar dacă facem cu toții un efort, beneficiul pe termen lung este pentru toată lumea.

 9. Wow - a fost foarte informativ. Am marcat această pagină, deoarece fiica mea are de făcut niște teme despre reciclare și acest lucru va fi de mare ajutor 🙂 x

 10. Acest lucru a fost foarte interesant, nu m-am mai gândit niciodată la tipărirea ecologică în acest mod.

 11. Companiile de tipărire ar trebui să ofere reduceri de bani clienților care returnează pliantele nefolosite pe care le-au tipărit (poate în funcție de greutate). Majoritatea oamenilor nu vor reuși să recicleze aceste pliante vechi nefolosite, materiale tipărite, însă un stimulent ar îmbunătăți mult situația.

 12. Îmi amintesc că, în anii '70, când eram copil, ni se spunea că problemele ecologice trebuie să fie adoptate și că nu vor fi adoptate niciodată, deoarece oamenii erau consumiști și nu le păsa. Este bine să vedem că valul începe să se schimbe, dar mai este mult până departe.

 13. Un post informativ grozav - nu m-am gândit niciodată la "ecologia" cernelurilor, ci doar a hârtiei, ceea ce mă face să mă întreb cât de ecologică este cerneala pe care o folosesc la imprimanta de acasă!

 14. Aceasta este exact ceea ce are nevoie industria, același produs de calitate, un impact mai mic asupra mediului în producție, mai puțin material irosit, mai puține deșeuri și prețuri competitive!

 15. Este minunat că acest articol a adus aceste informații în prim-plan. Știam că se reciclează din ce în ce mai multă hârtie, dar nu am știut niciodată cum - mulțumesc!

Comentariile sunt închise.