Modernizările site-ului fac ca Solopress.com să fie mai rapid, mai mare și mai sigur

Solopress site-ul actualizează site-ul

Căutăm mereu modalități de a ne îmbunătăți site-ul web și suntem încântați să anunțăm un set de actualizări care fac Solopress.com mai rapid, mai mare și mai sigur. 

În spatele scenei s-a lucrat din greu pentru a ne asigura că oferim clienților noștri o experiență optimă. Ultimele noastre modificări nu vor schimba modul în care navigați și interacționați cu site-ul, dar suntem siguri că veți remarca diferența în ceea ce privește experiența îmbunătățită de navigare și de comandă.

Ascultarea feedback-ului

Suntem întotdeauna încurajați de răspunsurile pozitive pe care le primim de la clienții noștri. Cele peste 23.000 de recenzii de 5 stele pe Trustpilot sunt o mare sursă de mândrie. Dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că avem datoria de a asculta atunci când auzim despre domenii care necesită puțină atenție.

Un feedback pe care l-am auzit de la clienții obișnuiți a fost legat de timpul necesar pentru a trece de la o opțiune de produs la alta. Atunci când încercam diferite opțiuni de mărime, site-ul avea nevoie de câteva momente pentru a recalcula prețurile, ceea ce era frustrant.

Mai rapid, mai mare și mai sigur

Am ascultat aceste comentarii și am răspuns prin implementarea unei serii de îmbunătățiri care nu numai că accelerează experiența solopress.com, dar o fac mai mare, mai sigură și mai ușor de utilizat, indiferent de dispozitivul pe care vă aflați. Au fost trei domenii pe care am simțit că trebuie să ne concentrăm:

1. Nevoia de viteză

Încărcarea paginii și selectarea opțiunilor dura mai mult decât am considerat că este acceptabil. Ca răspuns, am accelerat procesul, ceea ce face ca experiența de cumpărare să fie mai rapidă și mai satisfăcătoare.

2. Site web cu ecran lat

Paginile noastre extinse prezintă acum o gamă mai largă de produse pentru utilizatorii care le vizualizează pe monitoare mari. Pentru cei cu ecrane mai mici, afișajul nostru dinamic îmbunătățit se adaptează mai eficient ca niciodată. Site-ul prezintă o versiune optimizată și ușor de navigat a fiecărei pagini, indiferent de dispozitivul ales.

3. Securitate sporită

În nici un moment siguranța Solopress.com nu a fost compromisă, dar măsurile de securitate recent implementate ne ajută să protejăm site-ul împotriva amenințărilor potențiale. Urmând cele mai recente sfaturi de securitate și menținându-ne la curent cu siguranța site-ului, ne asigurăm că veți putea folosi întotdeauna Solopress.com cu încredere absolută.  

Reînnoit, nu înlocuit

Deși actualizările au fost ample și complete, nu va trebui să vă adaptați la un design complet nou al site-ului web. TPentru vizitatorii obișnuiți, structura, navigarea și interfața, precum și designul și brandingul site-ului, vor rămâne familiarizate în mod liniștitor.

Stați liniștit, contul dvs. existent rămâne activ. WNu vă vom șterge istoricul comenzilor și nici nu vă vom cere să reintroduceți detaliile - totul va fi normal.

Gata când ești gata

Arhitectura existentă a Solopress.com este mai mult decât robustă pentru a ține pasul cu cerințele actuale. Cu noile noastre actualizări, va ține pasul cu așteptările de mâine.

Dacă nu ați făcut-o deja, aruncați o privire la Solopress.com și să punem la încercare site-ul nostru reînnoit.