Solopress slutter sig til Onlineprinters Group

Der er spændende tider på vej hos Solopress, da vi slår os sammen med Onlineprinters, en af Europas største udbydere af onlinetryk.

Onlineprinters var en af First Movers inden for onlineprint og producerede i 2016 over 2,1 milliarder tryksager. Efter at have udvidet kundekredsen med 100.000 nye kunder i 2016 kunne virksomheden byde velkommen til sin kunde nummer 600.000 i januar 2017 og har i øjeblikket mere end 650 ansatte.

Onlineprinters' CEO Dr. Michael Fries siger om aftalen: "Vi er glade for, at Solopress med sin førende position på det britiske marked bliver en del af Onlineprinters Group. Grundlæggerne Aron Priest og Andy Smiths erfaring vil være medvirkende til at udvikle vores britiske forretning og hjælpe med at videreudvikle Onlineprinters som en europæisk leder inden for onlinetryk."

Onlineprinters administrerende direktør Dr. Michael Fries
Solopress' grundlæggere, Andy Smith og Aron Priest

Som medlem af Onlineprinters Group får Solopress de rette rammer til at fortsætte sin succesfulde væksthistorie. Med Solopress er Onlineprinters Group nu en af de førende aktører i Storbritannien.