Solopress se alătură grupului Onlineprinters

La Solopress se anunță vremuri interesante, deoarece ne unim forțele cu Onlineprinters, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare online din Europa.

Onlineprinters a fost unul dintre primii care a intrat în forță în domeniul imprimării online, iar în 2016 a produs peste 2,1 miliarde de articole tipărite. După ce și-a extins clientela cu 100.000 de clienți noi în 2016, compania a primit cel de-al 600.000-lea client în ianuarie 2017 și are în prezent peste 650 de angajați.

Dr. Michael Fries, CEO al Onlineprinters, a comentat despre această tranzacție: "Suntem bucuroși că Solopress, cu poziția sa de lider pe piața britanică, va deveni parte a grupului Onlineprinters. Experiența fondatorilor Aron Priest și Andy Smith va fi esențială în dezvoltarea afacerii noastre din Marea Britanie și va contribui la dezvoltarea în continuare a Onlineprinters ca lider european în domeniul imprimării online."

CEO-ul Onlineprinters Dr. Michael Fries
Fondatorii Solopress, Andy Smith și Aron Priest

În calitate de membru al grupului Onlineprinters, Solopress va avea cadrul potrivit pentru a-și continua povestea de creștere de succes. Prin intermediul Solopress, Onlineprinters Group este acum unul dintre principalii jucători din Regatul Unit.