Solopress sluit zich aan bij Onlineprinters Group

Er breken spannende tijden aan bij Solopress nu we onze krachten bundelen met Onlineprinters, een van Europa's topaanbieders van onlinedrukwerk.

Onlineprinters was een van de pioniers op het gebied van onlinedrukwerk en produceerde in 2016 meer dan 2,1 miljard stuks drukwerk. Nadat het klantenbestand in 2016 met 100.000 nieuwe klanten werd uitgebreid, verwelkomde het bedrijf in januari 2017 zijn 600.000e klant en heeft het momenteel meer dan 650 medewerkers.

Dr. Michael Fries, CEO van Onlineprinters, zei over de deal: "We zijn blij dat Solopress, met zijn vooraanstaande positie op de Britse markt, deel gaat uitmaken van de Onlineprinters Group. De ervaring van de oprichters Aron Priest en Andy Smith zal een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en bij de verdere ontwikkeling van Onlineprinters als Europees leider op het gebied van online drukwerk."

Onlineprinters CEO Dr. Michael Fries
Oprichters van Solopress, Andy Smith en Aron Priest

Als lid van de Onlineprinters Group beschikt Solopress over het juiste kader om zijn succesvolle groeiverhaal voort te zetten. Met Solopress is de Onlineprinters Group nu een van de toonaangevende spelers in het Verenigd Koninkrijk.