Site-upgrades zorgen voor een sneller, groter en veiliger Solopress.com

Solopress site upgrades site

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze website te verbeteren, en we zijn verheugd om een aantal upgrades aan te kondigen die Solopress.com sneller, groter en veiliger maken. 

Er is achter de schermen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze klanten de optimale ervaring kunnen bieden. Onze laatste aanpassingen veranderen niets aan de manier waarop je door de site navigeert en ermee omgaat, maar we weten zeker dat je het verschil zult merken als het gaat om de verbeterde browse- en bestelervaring.

Luisteren naar feedback

We worden altijd aangemoedigd door de positieve reacties die we van onze klanten krijgen. Onze ruim 23.000 Trustpilot-beoordelingen met 5 sterren zijn een enorme bron van trots. Maar dat betekent ook dat we een luisterend oor moeten bieden als we horen dat er gebieden zijn die wat aandacht nodig hebben.

Een feedback die we hebben gehoord van vaste klanten was over de tijd die het kostte om te schakelen tussen productopties. Als je verschillende maatopties probeerde, duurde het even voordat de site de prijzen opnieuw berekende, wat je frustrerend vond.

Sneller, groter en veiliger

We hebben naar deze opmerkingen geluisterd en we hebben gereageerd door een reeks upgrades door te voeren die niet alleen de solopress.com-ervaring versnellen, maar deze ook groter, veiliger en gemakkelijker te gebruiken maken, ongeacht op welk apparaat je werkt. Er waren drie gebieden waarop we ons echt moesten concentreren:

1. De behoefte aan snelheid

Het laden van de pagina en het selecteren van opties duurde langer dan we acceptabel vonden. In reactie daarop hebben we het proces versneld, waardoor de winkelervaring sneller en bevredigender is.

2. Breedbeeld website

Onze uitgebreide pagina's presenteren nu een breder scala aan producten voor gebruikers die op grote beeldschermen kijken. Voor gebruikers met kleinere schermen past onze verbeterde dynamische weergave zich efficiënter dan ooit aan. De site presenteert een geoptimaliseerde, gemakkelijk te doorbladeren versie van elke pagina, ongeacht het apparaat van uw keuze.

3. Verbeterde beveiliging

Op geen enkel moment is de veiligheid van Solopress.com in gevaar geweest, maar onze nieuw geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen helpen om de site in de toekomst te beschermen tegen potentiële bedreigingen. Door het meest actuele beveiligingsadvies te volgen en de veiligheid van de site op de voet te volgen, zorgen we ervoor dat je Solopress.com altijd met het volste vertrouwen kunt gebruiken.  

Vernieuwd, niet vervangen

Hoewel de upgrades veelomvattend en grondig zijn, hoef je je niet aan te passen aan een volledig nieuw websiteontwerp. TVoor regelmatige bezoekers zullen de structuur, navigatie en interface, samen met het ontwerp en de branding van de site, allemaal vertrouwd blijven.

Wees gerust, je bestaande account blijft actief. WJe bestelgeschiedenis wordt niet gewist en je hoeft je gegevens niet opnieuw in te voeren.

Klaar wanneer je bent

De bestaande architectuur van Solopress.com is meer dan robuust genoeg om aan de eisen van vandaag te voldoen. Met onze nieuwe upgrades kan het ook voldoen aan de verwachtingen van morgen.

Als je dat nog niet hebt gedaan, kijk dan eens rond op Solopress.com en onze vernieuwde site aan de tand gevoeld.