Solopress kondigt sponsorschap aan met Southend United FC

Solopress Noordelijke Bank SUFC

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Solopress sponsor en printpartner is geworden van Southend United Football Club.

We sponsoren de North Bank in Southend's Roots Hall ground en bezoekers van het veld in het seizoen 21/22 zullen de nieuwe Solopress reclameborden zien op de tribune aan weerszijden van het scorebord.

Daarnaast verschijnen er nu Solopress-banners boven de spelerstunnel, over het persportaal en voor de corporate box van Solopress. Natuurlijk ontwerpen en drukken we de reclameborden zelf. Als officiële printpartner van de club zullen we onze diensten ook aanbieden aan de andere sponsors van de club.

Een geweldige match!

Er is veel logisch aan de samenwerking tussen Solopress en Southend United FC. We zijn allebei dol op de kleur blauw, we zijn allebei gevestigd in Southend en we zijn allebei opgericht in de 20e eeuw - Southend United in 1906 en Solopress slechts 93 jaar later in 1999!

Solopress drukt al meer dan 20 jaar in Southend en ons hoofdkantoor ligt op minder dan anderhalve kilometer van Roots Hall zelf. Er is een grote groep Shrimpers-fans onder ons personeel en ze zijn bijzonder blij dat Solopress achter hun team staat!

Hand in hand

Het is niet de eerste keer dat Solopress betrokken is bij voetbalsponsoring, en bij Southend United Football Club zelf. In 2018 sponsorden we Southend-doelman en Engeland-hopper Harry Seaden en doneerden we £5.000 voor zijn ontwikkeling gedurende 10 maanden.

Onze steun hielp om de kosten van Seaden's uitrusting en voeding te dekken in een vormende fase van zijn carrière. Seaden is nu 20 en staat nog steeds bij Southend in de basis. De afgelopen jaren heeft hij een aantal uitleencontracten gehad bij verschillende clubs. Hij heeft in het hele land ervaring opgedaan die van onschatbare waarde is, maar we zullen ontzettend trots zijn om Harry terug te zien tussen de sticks in Roots Hall, voor de Solopress North Bank.

Perfecte partners

Onze MD Simon Cooper is verheugd over de samenwerking met Southend United Football Club:

"We vinden het geweldig om samen te werken met Southend United en we kijken ernaar uit om betrokken te zijn bij het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van de club.

Het steunen van onze lokale club is een fantastische kans voor Solopress om in contact te komen met onze gemeenschap en relaties op te bouwen met andere bedrijven die betrokken zijn bij de club."

De nieuwe banners rond Roots Hall zien er geweldig uit en we kijken uit naar een lange en lonende relatie met de club. Kijk hier Southend's komende wedstrijden hier en kijk uit naar de Solopress reclameborden tijdens het 21/22 seizoen.