Expuneți ca un expert: 6 sfaturi pentru materialele expoziționale la evenimentul dumneavoastră

Materiale de expoziție și articole promoționale plantați sămânța mărcii dumneavoastră în mintea potențialilor clienți. Faptul de a avea o parte din afacerea dumneavoastră alături de ei mult timp după eveniment, alături de experiența pe care ați produs-o în ziua respectivă, oferă terenul perfect pentru ca această sămânță să înflorească și să se transforme într-un viitor client potențial loial și implicat.

Am vorbit cu clienții noștri, care sunt expozanți experimentați, pentru a vă transmite experiențele și sfaturile lor, astfel încât următorul dvs. eveniment să fie un mare succes! Iată șase sfaturi esențiale cu privire la materialele de expoziție pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii dvs. la următoarea expoziție comercială.

1 - Materiale de expoziție: crearea fundației

La baza oricărui eveniment stau calitatea și autenticitatea materialelor de expoziție pe care le furnizați. Considerați aceste elemente ca fiind elementele de construcție; ele dau tonul și formează impresia inițială.

Fie că optați pentru o textură elegantă Broșuri, cu un design complicat Bannere, sau designuri de fundal imersiv, fiecare element trebuie să rezoneze cu identitatea mărcii.

Dar mai mult decât aspectul, aspectul tactil nu poate fi subestimat. Într-o eră digitală, atingerea și simțul hârtiei de calitate sau al unui material inovator vă poate distinge marca. Pentru mulți vizitatori, aceste elemente tangibile sunt cele care rămân în memorie.

Creați materiale de expoziție care să rezoneze atât cu imaginea de marcă, cât și cu clienții dumneavoastră. Sticle de apă de marcă sunt ceva ce vor folosi toți clienții, indiferent de industria lor.

Întrebați-vă dacă cadourile promoționale pe care intenționați să le oferiți la evenimentul dumneavoastră sunt relevante pentru clienții dumneavoastră? Asigurați-vă că conținutul dvs. este relevant pentru baza dvs. de clienți.

articole promoționale

Aduceți materiale premium care evidențiază ceea ce face ca brandul dumneavoastră să fie soluția de care au nevoie clienții în trecere. Dacă sunteți o afacere ecologică, materialele ecologice care sunt sustenabile oferă soluția perfectă pentru a comunica subtil angajamentul mărcii dvs. față de mediu.

David Gilbert Photography ne-a spus: "Nu uitați că aveți foarte puțin timp la dispoziție pentru a atrage potențialii clienți, așa că încercați să ieșiți în evidență. Trucuri precum dulciuri de bună calitate, insigne, autocolante și baloane pot fi de asemenea de ajutor."

Sanderling Books a adăugat: "Ofertele sunt esențiale! Oferiți vizitatorilor dumneavoastră ceva ce pot lua cu ei, care să includă numele dumneavoastră, numele firmei și un mesaj puternic.

"Pliantele sunt excelente pentru a-i face pe oameni să se gândească la tine și după eveniment."

2 - Realizarea unui design interactiv al standului: Implică, nu doar expune

Să intri într-o expoziție poate fi comparat cu intrarea într-o bibliotecă imensă. Cum vă asigurați că "cartea" dumneavoastră va fi luată și citită? Secretul constă în interactivitate.

Au apus zilele standurilor pasive cu afișaje simple. În această epocă, vizitatorii caută să se implice. Imaginați-vă un stand în care participanții pot personaliza produsele pe un ecran tactil sau se pot cufunda într-un tur virtual al instalației dvs. cu ajutorul căștilor VR.

Afișajele interactive nu se limitează doar la cele digitale. Crearea unei călătorii fizice prin standul dvs., folosind o narațiune actuală sau oportună, poate ghida vizitatorii și poate lăsa un impact de durată. Această experiență dinamică asigură nu doar priviri trecătoare, ci un interes autentic și prelungit.

materiale de expoziție

Utilizați tehnologia; Coduri QR care conduc la conținut exclusiv sau la produse specifice pot extinde conversația dincolo de spațiul fizic.

Brilliant Publications a adăugat: "Am constatat că clienții sunt reticenți în a lua cataloagele grele. Le recomandăm să tipărească o broșură sau un pliant mai puțin voluminos și să utilizeze coduri QR care să facă legătura cu site-ul dvs. web sau cu pagini specifice, astfel încât să poată accesa mai multe informații despre produsul dvs. cu ușurință."

În mod similar, integrarea realitate augmentată poate oferi profunzime demonstrațiilor de produs.

3 - Cum pot expozanții să transmită mesajul lor către cât mai mulți vizitatori?

Provocarea cheie pentru un expozant este de a se face auzit într-un cor de concurență. Mesajul dumneavoastră trebuie să fie convingător și coerent.

Începeți prin a distila esența brandului dvs. într-un mesaj succint și clar. Fiecare Poster, Broșură, și chiar și afișajul digital ar trebui să cânte această melodie.

52 Design & Advertising ne-a spus: "Declarațiile de vânzare îndrăznețe, simple și scurte sunt atât de eficiente. Concentrează-te pe beneficiile cheie ale ceea ce faci - lucrurile care vor îmbunătăți cel mai bine viața clientului tău ideal!

"Nu încercați să spuneți tot ce puteți face deodată. Limitează-te la titlul principal și la lucrurile cu cel mai mare impact. Încercați să faceți o conexiune emoțională cu publicul, nu una intelectuală."

Stand de expoziție

Atingerile personale, cum ar fi mostrele gratuite sau consultațiile individuale, îi fac pe vizitatori să se simtă apreciați. Acest lucru poate face mai probabilă transformarea lor în clienți sau ambasadori ai mărcii. Cu o strategie armonizată, vă veți asigura că mesajul dvs. rezonează pe scară largă.

4 - Obiecte promoționale: gratuități, ambasadori de marcă și orice altceva între acestea

Obiectele de marcă sunt ambasadorii tăcuți ai afacerii dumneavoastră, continuând conversația mult timp după încheierea expoziției. Cu toate acestea, cheia este de a trece dincolo de generic și de a intra în domeniul memorabilului.

Gândiți-vă la articole care împletesc utilitatea cu unicitatea. Din nou, asigurați-vă că toate obiectele au legătură atât cu marca, cât și cu clienții dumneavoastră.

Articole promoționale

Producerea branded Beanies pentru clienții care lucrează în aer liber are sens, dar sunt ele relevante pentru cei care au un loc de muncă la birou?

Fiecare obiect ar trebui să fie o întruchipare a valorilor mărcii, ceva ce vizitatorii pot lua acasă. Această consecvență a experienței de marcă este cea care asigură o implicare prelungită.

Apropo de ambasadorii mărcii, asigurați-vă că tot personalul care participă la expoziție cântă același imn ca și materialele expoziționale. Un personal dezinteresat sau neinformat poate fi cea mai mare dezamăgire pentru potențialii clienți.

Telsa Media a adăugat: "Un personal proactiv, bine prezentat și informat poate contribui la asigurarea faptului că mesajul dumneavoastră ajunge la cât mai mulți clienți posibil. Nu vă faceți atâtea griji cu privire la marfa, aveți o atitudine pozitivă și vorbiți cu oamenii."

5 - Cel mai importantt materiale de expoziție pe care să le luați la evenimentul dvs.: calitate mai presus de cantitate

Selecția mărfurilor este o decizie critică, deoarece poate fi tentant să supraîncărcați vizitatorii cu articole promoționale.

Acordați prioritate calității și relevanței. Fiecare obiect nu trebuie să fie doar un suvenir, ci un instrument de imersiune.

Wild Olive a spus: "Aveți o mulțime de broșuri și liste de prețuri pentru a menține clienții informați și implicați. Am constatat că cardurile POS sunt excelente pentru a vă îmbunătăți afișajul.

"Prezentarea unor exponate moi, cum ar fi plantele, poate conferi standului dvs. o ambianță atractivă. Asigurați-vă că produsele dvs. sunt ușor de văzut. Personal, ne asigurăm că articolele noastre sunt întotdeauna bine iluminate, alături de un panou de prezentare cu puncte de vânzare clare care să le permită oamenilor să știe ce ne deosebește de ceilalți."

Ceva la fel de simplu ca Căni și căni poate deveni o reamintire zilnică a ethosului mărcii dumneavoastră.

mărfuri de marcă

Furnizarea de articole care se împletesc cu rutina zilnică a clienților dvs. este o modalitate subtilă de a vă asigura că marca dvs. rămâne un gând obișnuit și nu doar o amintire trecătoare.

Rețeaua de sănătate a adăugat: "Un corp curat și călcat Față de masă poate fi utilă dacă utilizați un tabel pentru a afișa elemente. Gândiți-vă la orice produse suplimentare de care ați putea avea nevoie, cum ar fi suporturi pentru orice documentație.

"Dacă aveți bugetul necesar, orice produse gratuite pot adăuga interes și culoare standului. Chiar și un bol de dulciuri și ciocolată se bucură întotdeauna de un tratament!"

6 - Concursurile: un magnet pentru implicare

Concursurile pot servi drept magneți puternici, atrăgând vizitatorii în brațele mărcii dumneavoastră. Dar modul în care prezentați acest concurs vă poate diferenția.

Dincolo de promisiunea unui premiu, gândiți-vă la materialele pe care le folosiți pentru a-l promova. Folosiți coduri QR pe bannere pentru a conecta afișajul fizic cu lead-urile digitale, oferind o experiență interactivă.

Care ar trebui să fie premiul concursului dumneavoastră? Alegerile populare sunt:

  • Bani
  • Experiențe
  • Produse
  • Reduceri

Oricare ar fi premiul, acesta trebuie să fie relevant și să reflecte valorile mărcii dumneavoastră. Câștigătorii norocoși ar trebui să se simtă apropiați de compania dumneavoastră. Concursurile au un potențial uriaș de a vă impulsiona brandul în marea de expozanți și de a crea un buzz consistent în jurul standului dumneavoastră.

Entuziasmul generat de o competiție bine executată, combinat cu materiale expoziționale impecabile, poate amplifica prezența mărcii dumneavoastră, făcând din aceasta un punct culminant memorabil al evenimentului.

Brean Leisure Park a adăugat: "Întotdeauna creăm o competiție și oferim gratuități de înaltă calitate. Produsele utile vor rămâne mai mult timp pe birourile oamenilor, ceea ce înseamnă că și brandul tău va rămâne!".

Trebuie să vă sortați materialele pentru expoziție?

Alegerea și crearea materialelor perfecte pentru expoziții poate deveni o corvoadă. Nu vă faceți griji, noi vă acoperim. Solopress vă poate oferi toate articolele promoționale de care brandul și standul dumneavoastră au nevoie.

Avem chiar și o pagină dedicată imprimare pentru expoziții și conferințe pagina pentru dumneavoastră. Ce mai așteptați?