Tutorial Photoshop - cum să creați o tipografie florală frumoasă

Primăvara este în toi, ceea ce înseamnă că Chelsea Flower Show este chiar după colț! Aici, la Solopress HQ, ne-am inspirat din acest eveniment special și am creat pentru tine un tutorial Photoshop de tipografie florală uimitoare. Această tehnică populară de design iese cu adevărat în evidență și poate fi folosită în campaniile tale viitoare de primăvară/vară. Haideți să începem!

Acest design poate fi utilizat în mod eficient pentru fluturași, cărți poștale și afișe! La Solopress, oferim toate aceste produse și multe altele la prețuri uimitoare, cu livrare gratuită în Marea Britanie!

Tutorial Active

Crearea unui nou document

Pasul 1

Creați o pânză nouă în Photoshop. Aici, am folosit un 3000 x 3000 px document la 300 dpi. Așezați imaginea dorită deasupra Fond strat - pentru claritate am redenumit acest strat "Flori".

Pasul 2

Duplică fișierul Flori layer și adăugați o mască de strat. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe strat și selectați duplicate, apoi faceți clic pe butonul Adăugați o mască de strat din partea de jos a paginii Straturi panou.

Asigurați-vă că miniatura măștii de strat este selectată și umpleți-o cu Negru (Alternativ, puteți inversa masca de strat folosind Command/Ctrl + i).

Creați textul

Pasul 1

Creați textul folosind orice font și culoare la alegere - aici am optat pentru un text alb, folosind fontul Cocogoose. Personal, cred că, cu cât textul este mai mare și mai îndrăzneț, cu atât mai bine, dar totul depinde de rezultatul pe care îl căutați.

Pasul 2
Grupați straturile de text pe care le aveți și numiți grupul Text. Apoi, plasați grupul respectiv între cele două Flori straturi.

Pasul 3

Coborâți Opacitate a Text astfel încât să puteți vedea clar atât textul, cât și detaliile imaginii de fundal.

Vopsirea părților florale frontale

Pasul 1

Asigurați-vă că culoarea de prim-plan este setată pe alb și culoarea de fundal pe negru. Pentru a ajusta aceste culori, faceți clic pe casetele respective și selectați culoarea dorită.

Alegeți Instrumentul Brush (B), setați Culoare de prim-plan la Alb și alegeți un vârf de pensulă rotund și tare. De obicei, am setat duritatea la aproximativ 80% - 95%.

Faceți clic pe butonul Copie flori pentru a selecta masca de strat, apoi începeți să pictați părțile pe care doriți să le aveți în fața textului.

Pasul 2

Dacă ați făcut o greșeală din greșeală, puteți pur și simplu să de-vopsiți zona dorită, trebuie doar să setați Culoare de prim-plan la negru și de vopsit acele zone.

Utilizați butonul X pentru a comuta între Prim-plan și Fond culori.

Pasul 3

După ce ați terminat, setați Text grupului Opacitate la 100% din nou și verificați cum arată totul pentru a vedea dacă vă place. În cazul în care ați omis anumite părți, repetați pur și simplu procesul de mai sus.

Creați umbra

Pasul 1

Comandă-clic pe la Copie flori miniatura măștii de strat pentru a crea o selecție.

Pasul 2

Creați un nou strat deasupra stratului Text și îl numim Umbra.

Alegeți Instrument cu găleată de vopsea, debifați caseta Contiguous din caseta Opțiuni și umpleți selecția cu negru.

Faceți clic dreapta pe la Umbra și alegeți Conversia în obiect inteligent.

Pasul 3

Mergeți la Filtru > Blur > Gaussian Blur, și setați Radius la 7.

Pasul 4

Utilizați butonul Instrumentul de mutare pentru a împinge ușor umbrele în jos.

Veți observa că umbra apare aleatoriu în unele dintre părțile șterse. Pentru a remedia acest lucru, trebuie să pictați acele părți (să le ștergeți).

Deci, alegeți Instrumentul Pensulă, selectați Copie flori mască de strat, setați Culoare de prim-plan la alb și pictați peste părțile pe care le doriți, pentru a acoperi umbra.

Pasul 6

După ce ați terminat, schimbați Umbra stratul Mod de amestecare la Înmulțiți și a sa Opacitate la 50%. Experimentați cu diferite opacitate aici pentru a obține cel mai bun rezultat pentru imaginea dvs.

Îndepărtați fundalul alb

Pasul 1

Alegeți Instrumentul Baghetă magică, debifați caseta Contiguous din caseta Opțiuni și apoi faceți clic pe zona albă pentru a o selecta.

Pasul 2

Mergeți la Selectați > Inverse, și adăugați o mască de strat pentru a ascunde fundalul alb.

Pasul 3

Selectați din nou zona albă (partea goală de acum de pe Flori imagine), apoi faceți clic pe butonul Copie flori și umpleți selecția cu negru.

Mergeți la Selectare > Deselectare.

Adăugați umplutura de fundal gradată

Pasul 1

Duplică fișierul Fond strat.

Pasul 2

Faceți dublu clic pe la Copie de fundal pentru a aplica un strat Suprapunere gradient efect cu aceste setări:

  • Verificați Dither cutie
  • Opacitate: 30%
  • Stil: Radial
  • Scară: 150%

Folosiți orice fel de umplutură de gradient pe care o doriți.

Adăugați textura și un strat de ajustare finală

Pasul 1

Așezați Textura granulelor de hârtie imaginea deasupra tuturor straturilor și redimensionați-o după cum doriți. Apoi, modificați layer-ul său Mod de amestecare la Înmulțiți și a sa Opacitate la 50%.

Felicitări! Ați terminat.