"Ei bine, tu ești designerul", un podcast de design grafic de la Solopress

Ei bine, tu ești designerul. Design grafic antet podcast

Solopress este încântată să lanseze "Ei bine, tu ești designerul...", un podcast nou-nouț în care ne adâncim în provocările și nuanțele zilnice ale designului grafic. Este o călătorie de la briefurile inițiale până la aprobările finale, cu o mulțime de informații practice de-a lungul drumului, care cu siguranță vor interesa clienții de la solopress.com. Perfect pentru designeri și specialiști în marketing, acest podcast este ghidul tău pentru a naviga în lumea designului - și în relația client/agenție - cu ușurință și expertiză.

Trei pentru unul pe podcast-uri de design grafic!

Ca un tratament special pentru lansarea noastră, am lansat trei episoade noi deodată:

Episodul 1: Faceți logo-ul mai mare

Este o cerere pe care o aude orice designer. Dar este oare întotdeauna cea mai bună mișcare? Alăturați-vă lui Matt și Rich în timp ce analizează implicațiile estetice și comerciale ale supradimensionării logo-urilor.

Sau ascultați Ep 1 aici

Episodul 2: Arată-mi câteva versiuni

Brief-ul prea comun al clientului: "Arătați-mi câteva versiuni, voi ști când le voi vedea." Acest episod dezvăluie modul în care această abordare poate duce la paralizia analizei și impactul acesteia asupra identității mărcii.

Sau ascultați Ep 2 aici

Episodul 3: Imagine de fundal decolorată cu text centralizat

O tendință persistentă de design disecată. De ce iubesc clienții fundalurile estompate cu text centralizat și care sunt capcanele? Răspunsurile sunt dezvăluite în acest episod.

Sau ascultați Ep 3 aici

Abonează-te pentru o doză regulată de podcasturi de design

Rămâneți în fruntea jocului de design. Abonați-vă la canalul nostru YouTube pentru a viziona cele mai recente episoade și pentru a urmări mai multe conținuturi interesante.

butonul de abonarePuteți rămâne la curent cu Lista de redare "Ei bine, tu ești designerul" care prezintă fiecare episod pe măsură ce este lansat.

Dacă preferați să ascultați, ne puteți găsi aici la audioboom de unde puteți asculta direct, sau alegeți platforma de podcasturi preferată.

Implică-te alături de noi!

Suntem nerăbdători să vă ascultăm opiniile și experiențele. Împărtășiți-vă părerile despre podcast comentând prin intermediul canalului nostru YouTube și spuneți-ne cu ce provocări vă confruntați în domeniul designului grafic. Contribuția dvs. ar putea modela episoadele noastre viitoare!