"Nou, jij bent de ontwerper", een podcast over grafisch ontwerp van Solopress

Jij bent de ontwerper. Grafisch ontwerp podcast header

Solopress is verheugd met de lancering van "Well, you're the designer...", een gloednieuwe podcast waarin we ingaan op de dagelijkse uitdagingen en nuances van grafisch ontwerp. Het is een reis van de eerste briefing tot de laatste handtekening, met veel praktische inzichten onderweg die zeker interessant zullen zijn voor klanten van solopress.com. Deze podcast is perfect voor ontwerpers en marketeers en is jouw gids om met gemak en expertise door de ontwerpwereld en de relatie tussen klant en bureau te navigeren.

Drie voor één op podcasts voor grafisch ontwerp!

Als speciale traktatie voor onze lancering hebben we drie nieuwe afleveringen in één keer uitgebracht:

Aflevering 1: Maak het logo groter

Het is een verzoek dat elke ontwerper hoort. Maar is het altijd de juiste zet? Matt en Rich ontleden de esthetische en commerciële implicaties van het vergroten van logo's.

Of luister hier naar Ep 1

Aflevering 2: Laat me een paar versies zien

De maar al te vaak voorkomende klantopdracht: "Laat me een paar versies zien, ik herken het als ik het zie." In deze aflevering wordt onthuld hoe deze aanpak kan leiden tot analyseverlamming en de invloed ervan op de merkidentiteit.

Of luister hier naar Ep 2

Aflevering 3: Verbleekte achtergrondafbeelding met gecentraliseerde tekst

Een hardnekkige ontwerptrend ontleed. Waarom houden klanten van vervaagde achtergronden met gecentraliseerde tekst en wat zijn de valkuilen? De antwoorden volgen in deze aflevering.

Of luister hier naar Ep 3

Abonneer je op je regelmatige dosis design podcasts

Blijf voorop lopen in de designwereld. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om de nieuwste afleveringen en meer inzichtelijke inhoud te bekijken.

abonneer knopJe kunt op de hoogte blijven van de "Afspeellijst "Nou, jij bent de ontwerper waar je elke aflevering kunt zien die wordt uitgebracht.

Als je liever luistert, kun je ons vinden hier bij audioboom waar je rechtstreeks kunt streamen, of kies je favoriete podcastplatform.

Doe met ons mee!

We zijn benieuwd naar jouw mening en ervaringen. Deel je mening over de podcast door te reageren via ons YouTube-kanaal en laat ons weten met welke uitdagingen jij te maken hebt in grafisch ontwerp. Jouw input kan onze toekomstige afleveringen vormgeven!