Vind et 24″ x 24″ lærred

Vi har for nylig nået 17.000 anmeldelser på Trustpilot, og vi kunne ikke være mere taknemmelige over for vores kunder, som i årenes løb har givet os ærlig feedback. Som tak til jer alle udlodder vi fire lærreder på 24″ x 24″. Du har mulighed for at vinde et af dem ved at deltage via fire sociale platforme.

Du skal bare følge vores konti og derefter like og dele alle vores konkurrenceopslag om dette på Twitter, Facebook, Instagram og LinkedIn. Konkurrencen løber fra i dag og slutter den 23. oktober kl. 23.59. Du kan deltage i alle vores fire separate konkurrencer. Husk at læse de fulde vilkår og betingelser nedenfor. Vi ønsker dig held og lykke!

Vilkår og betingelser (offentliggøres på bloggen med oplysninger om deltagelse og instruktioner): Denne konkurrence er åben for indbyggere i Storbritannien på 18 år eller derover. Ansatte hos Solopress er ikke berettiget til at deltage. Konkurrencen slutter den 23. oktober kl. 23.59. Alle bidrag efter dette tidspunkt vil ikke blive accepteret. Der vil være 4 præmier i alt på tværs af 4 platforme (Twitter, Facebook, LinkedIn & Instagram), en præmie pr. platform. For at deltage skal du følge os, dele og synes godt om vores konkurrenceopslag. Disse følger, likes og delinger skal forblive indtil mindst 1 uge efter konkurrencens afslutning af verifikationshensyn. Hvis du fortryder disse handlinger inden den 30. oktober kl. 23.59, bliver din deltagelse ugyldig. Du kan deltage i alle 4 forskellige platformskonkurrencer, men flere delinger, kommentarer osv. tæller ikke som yderligere bidrag. Kun én deltagelse pr. person pr. platform. Vinderne får besked via direct messaging. Vinderen offentliggøres på hver platform den 6. november. Vinderne skal også tage billeder af deres gevinst, når de har modtaget den, så vi kan bruge den til vinderens blog og som bevis på modtagelsen. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig for at arrangere din præmie inden for 72 timer, forbeholder vi os retten til at trække en alternativ vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og kan ikke overdrages.

Denne konkurrence er nu afsluttet, og yderligere bidrag efter skæringsdatoen, der er angivet i vilkårene, vil ikke blive accepteret.