Inspirerende idéer til invitationer til Halloween-fester

ideer til halloween-invitationer

Halloween er en mystisk tid på året, hvor man skærer græskar og ser uhyggelige film, og en fest er en god måde at fejre denne uhyggelige begivenhed på. Men før du begynder at pynte op i dit hjem eller forberede alles skræmmende kostumer, skal du lave de perfekte invitationer til halloweenfesten for at sætte temaet for din begivenhed.

Hvis du har brug for inspiration, har vi samlet nogle idéer til invitationer til halloweenfester, som kan sætte gang i din fantasi.

Idéer til design af Halloween-invitationer

Vælg et klassisk design


Uanset om det er en intim sammenkomst eller en monstrøs fest, kan du vælge en traditionel Halloween-invitation, så dine gæster ved præcis, hvad de kan forvente.

Vælg mellem en række traditionelle farver som orange, grøn og sort. Match med billeder, der er synonyme med højtiden, f.eks. græskar, flagermus og onde hekse, og tilføj så dine begivenhedsoplysninger for at få en klar og enkel invitation, som alle vil elske. Afslut med mat lamineringspapir for et stilfuldt og fremtrædende udseende.

Lav en monokrom invitation:


Monokrome invitationer er perfekte til en dristig finish, som vil have en stor effekt denne Halloween. Brug en sort baggrund med hvide silhuetter af f.eks. spøgelser og spindelvæv for at få en uhyggelig effekt. Kombinér med stor, fed tekst som "Halloween" eller "Haunted House", og print på UV-matlamineret papir for at skabe en kontrast i teksturerne.

Design en fest med zombietema:


At holde et arrangement med zombietema er en god måde at være kreativ på denne Halloween. Ved at designe de perfekte invitationer vil dine gæster blive opfordret til at spille rollen.

Dine invitationer skal afspejle dit tema og bruge farver som jordbrune, smitsomme grønne eller farlige røde. Match dine billeder med den perfekte tekst - f.eks. et biohazard-symbol med teksten "inficeret" eller en gravsten med teksten "pas på de udøde". Tryk på kraftpapir for at få en holdbar og stærk finish, som holder gennem apokalypsen.

Planlæg den perfekte børnefest:


Når du skal planlægge en halloweenfest for dine små, skal invitationerne være sjove og legende i stedet for mørke og uhyggelige. Vælg lyse farver som orange, grøn og lilla, og inkluder deres foretrukne uhyggelige figurer som tegneserier.

Invitationen bør også indeholde oplysninger om den type fest og de arrangementer, du planlægger, lige fra trick-or-treat til kostumekonkurrencer. Inkluder nogle muntre Halloween-inspirerede sætninger som "kald alle små monstre" eller "kom ind på egen risiko" for at få de unge til at glæde sig til festen.

Hold et Day of the Dead-arrangement:


At holde en "De dødes dag"-fest er en god måde at sætte kulør på halloween, og det skal dine invitationer helt sikkert vise. Vælg dristige og lyse farver på en sort eller hvid baggrund for at skabe en markant kontrast, og inkluder et sukkerkranie for at fremhæve den mexicanske tradition.

Sproget skal også afspejle denne velkendte festival - skriv tydeligt "Day of the Dead party" og andre tilknyttede udtryk som "calling all souls". Print din invitation på glittet papir for at få en skinnende finish, som hjælper med at få de levende farver til at træde frem.

Skab et pop art-mesterværk:


Forbered dine gæster på en aften med gys og glæde ved at vælge et pop art-design. Med dristige kontrastfarver og actionfyldte ord som 'boo' og 'bang' vil dine gæster elske at modtage en invitation, der popper.

Brug talebobler og tegneseriefigurer mod en prikket baggrund for at skabe et historieagtigt look til din fest. Print derefter på spot UV-matlamineret papir for at skabe en struktureret finish.

Gå efter et minimalistisk design:


Hvis du vil have noget lidt anderledes, så prøv et enkelt design. Minimalistiske invitationer er nemme at designe og er ideelle til en subtil følelse med en stor effekt. Prøv at holde dig til to eller tre bløde nuancer og et hovedbillede for at få den fulde effekt af et minimalistisk design. Print på pulp-papir for at få en blød finish.

Tilføj et moderne twist:


Vælg en moderne invitation, og sæt et moderne præg på din Halloween-fest. Vælg abstrakte print og pastelfarver frem for orange græskar og sorte katte. Print på silkepapir for at fremhæve de forskellige detaljer i invitationen.

Uanset om du planlægger en udklædningskonkurrence for dine små monstre eller en mordmystisk aften, kan de rigtige invitationer starte dine halloweenfester med et brag. Skab dine uhyggelige designs ved at besøge vores side med festinvitationer.