Idei inspirate de invitație pentru petrecerea de Halloween

Halloween invita idei

De la sculptatul dovlecilor la vizionarea de filme înfricoșătoare, Halloween este o perioadă mistică a anului, iar organizarea unei petreceri este o modalitate excelentă de a sărbători această ocazie înfricoșătoare. Dar înainte de a începe să vă decorați casa bântuită sau să pregătiți costumele terifiante ale tuturor, creați invitațiile perfecte pentru petrecerea de Halloween pentru a stabili tema evenimentului.

Dacă aveți nevoie de inspirație, am adunat câteva idei de invitații pentru petrecerea de Halloween pentru a vă ajuta să vă stârniți imaginația.

Halloween invita idei de design de design

Alegeți un design clasic


Fie că este vorba de o adunare intimă sau de o petrecere monstruoasă, dacă optați pentru o invitație tradițională de Halloween, invitații dvs. vor ști exact la ce să se aștepte.

Alegeți dintr-o gamă de culori tradiționale, cum ar fi portocaliu, verde și negru. Asortați cu imagini sinonime cu sărbătoarea, cum ar fi dovleci, lilieci și vrăjitoare malefice, apoi adăugați detaliile evenimentului dvs. pentru o invitație clară și simplă pe care toată lumea o va îndrăgi. Finalizați cu hârtie laminată mată pentru un aspect elegant și proeminent.

Creați o invitație monocromă:


Invitațiile monocrome sunt perfecte pentru un finisaj îndrăzneț, care va avea un mare impact în acest Halloween. Folosiți un fundal negru și prezentați siluete albe, cum ar fi fantome și pânze de păianjen, pentru un efect înfricoșător. Alăturați un text mare și îndrăzneț, cum ar fi "Halloween" sau "Haunted House" și imprimați pe hârtie laminată mată UV la fața locului pentru a adăuga un contrast de texturi.

Concepe o petrecere cu tematică zombie:


Organizarea unui eveniment pe tema zombi este o modalitate excelentă de a fi creativ de Halloween. Prin conceperea invitațiilor perfecte, invitații dvs. vor fi încurajați să joace acest rol.

Invitațiile ar trebui să reflecte tema, folosind culori precum maro pământiu, verde infecțios sau roșu periculos. Asortați-vă imaginile cu formulările perfecte - cum ar fi un simbol de risc biologic cu mențiunea "infectat" sau o piatră funerară cu mențiunea "atenție la strigoi". Imprimați pe hârtie Kraft pentru un finisaj durabil și rezistent, care va rezista în timpul apocalipsei.

Planificați petrecerea perfectă pentru copii:


Atunci când planificați o petrecere de Halloween pentru cei mici, invitațiile ar trebui să fie mai degrabă amuzante și jucăușe decât întunecate și înfricoșătoare. Optați pentru culori strălucitoare, cum ar fi portocaliu, verde și mov și includeți personajele lor preferate înfricoșătoare sub formă de desene animate.

Invitația ar trebui să precizeze și tipul de petrecere și evenimentele pe care le planificați, de la colindat la concursuri de costume. Includeți câteva fraze ușoare inspirate de Halloween, cum ar fi "chemăm toți micii monștri" sau "intrați pe propriul risc", pentru a-i entuziasma pe cei mici pentru petrecere.

Organizați un eveniment de Ziua Morților:


Organizarea unei petreceri de "Ziua Morților" este o modalitate excelentă de a adăuga puțină culoare la Halloween, iar invitațiile tale trebuie să arate acest lucru. Alegeți nuanțe îndrăznețe și strălucitoare pe un fundal alb sau negru pentru a adăuga un contrast izbitor și includeți un craniu de zahăr pentru a evidenția tradiția mexicană.

Limbajul ar trebui să reflecte, de asemenea, acest binecunoscut festival - menționați în mod clar "petrecere de Ziua Morților" și alți termeni asociați, cum ar fi "chemarea tuturor sufletelor". Tipăriți invitația pe hârtie lucioasă pentru un finisaj strălucitor, care ajută la accentuarea culorilor vii.

Creați o capodoperă pop art:


Pregătiți-vă invitații pentru o noapte de spaimă și delicii, optând pentru un design pop art. Cu culori îndrăznețe, contrastante și formulări pline de acțiune, cum ar fi "boo" și "bang", invitații dvs. vor fi încântați să primească o invitație care să iasă în evidență.

Folosiți bule de vorbire și personaje de desene animate pe un fundal punctat pentru a crea un aspect de poveste pentru petrecerea dumneavoastră. Apoi imprimați pe hârtie laminată mată UV la fața locului pentru a crea un finisaj texturat.

Optați pentru un design minimalist:


Pentru ceva puțin diferit, încercați un design simplu. Invitațiile minimaliste sunt ușor de proiectat și sunt ideale pentru o atmosferă subtilă cu un efect mare. Încercați să vă limitați la două sau trei nuanțe moi și la o singură imagine principală pentru a obține efectul deplin al unui design minimalist. Imprimați pe hârtie de celuloză pentru un finisaj moale.

Adăugați o notă contemporană:


Alegeți o invitație contemporană și adăugați o notă modernă sărbătorii de Halloween. Optați pentru imprimeuri abstracte și culori pastelate în locul dovlecilor portocalii și pisicilor negre. Imprimați pe hârtie de mătase pentru a evidenția diferitele detalii din cadrul invitației.

Fie că plănuiți un concurs de costume pentru micii voștri monștri sau o serată cu crimă misterioasă, invitațiile potrivite vă pot începe festivitățile de Halloween cu o explozie. Creați-vă modelele înfricoșătoare vizitând site-ul nostru pagina de invitație la petrecere.