Câștigă o pânză de 24″ x 24″

Am ajuns recent la 17.000 de recenzii pe Trustpilot și nu am putea fi mai recunoscători clienților noștri care, de-a lungul anilor, ne-au oferit un feedback sincer. Pentru a vă mulțumi tuturor, oferim patru pânze de 24″ x 24″. Aveți șansa de a câștiga oricare dintre acestea, participând prin intermediul a patru platforme sociale.

Nu trebuie decât să ne urmăriți conturile, apoi să dați like și să distribuiți pe Twitter, Facebook, Instagram și LinkedIn oricare dintre postările noastre despre acest concurs. Concursul se va desfășura începând de astăzi și se va încheia pe 23 octombrie, la ora 23:59. Puteți participa la toate cele patru concursuri separate ale noastre. Asigurați-vă că ați citit termenii și condițiile complete de mai jos. Mult succes!

T&Cs (postat pe blog cu detalii despre participare și instrucțiuni): Acest concurs este deschis rezidenților din Regatul Unit cu vârsta de 18 ani sau mai mult. Angajații Solopress nu sunt eligibili pentru a participa. Concursul se încheie pe 23 octombrie la ora 23:59, toate înscrierile după această dată nu vor fi acceptate. Vor fi 4 premii în total pe 4 platforme (Twitter, Facebook, LinkedIn & Instagram), câte un premiu pe fiecare platformă. Pentru a participa, trebuie să ne urmăriți, să distribuiți și să dați like la postările concursului nostru. Aceste follow-uri, like-uri și share-uri trebuie să rămână până la cel puțin 1 săptămână după închiderea concursului, în scopul verificării. Anularea acestor acțiuni înainte de 30 octombrie, ora 23:59, va invalida participarea dumneavoastră. Vă puteți înscrie la toate cele 4 concursuri de pe platforme diferite, dar distribuirile multiple, comentariile, etc. nu vor conta ca intrări suplimentare. Doar o singură înscriere pe persoană, pe platformă. Câștigătorii vor fi notificați prin mesaje directe. Câștigătorul va fi anunțat pe fiecare platformă pe 6 noiembrie. De asemenea, câștigătorii vor trebui să facă fotografii ale câștigului odată ce l-au primit, astfel încât să le putem folosi pentru blogul câștigătorului și ca dovadă de primire. În cazul în care nu reușim să luăm legătura cu dvs. pentru a aranja premiul în termen de 72 de ore, ne rezervăm dreptul de a extrage un câștigător alternativ. Premiul nu poate fi schimbat cu bani și nu este transferabil.

Acest concurs este acum închis, orice alte înscrieri după data limită menționată în Termeni și condiții nu vor fi acceptate.