Idei de design de afișare care să atragă atenția

Design de afiș care atrage atenția

Stăpâniți arta afișelor de impact și veți capta imaginația trecătorilor. Cheia pentru un design grozav? O combinație de imagini eficiente, culori intrigante și text rapid. Fie că este simplu sau complex, colorat sau discret, dacă reușiți să obțineți toate variabilele de design potrivite pentru evenimentul sau produsul dvs., puteți concepe un afiș care să facă publicul să se oprească și să ia aminte.

Afișele ar trebui să ia evenimentul sau produsul dumneavoastră, să se concentreze pe aspectele sale importante și să îl promoveze într-un mod atractiv pentru public. Crearea unui astfel de poster se bazează pe respectarea a șapte puncte cheie:

  • Culoare
  • Formă
  • Tipul de hârtie
  • Dimensiune
  • Ilustrații
  • Fotografie
  • Fonturi

Vă vom ghida prin toate cele șapte și vă vom oferi sfaturi pentru a vă oferi idei de design de afiș pentru următorul eveniment sau vânzare importantă.

Idei de postere personalizabile

Culoare

Culorile diferite evocă emoții diferite. Nuanțele luminoase, cum ar fi roșul, portocaliul și galbenul, reprezintă entuziasmul și vibrația, în timp ce culorile monocrome reprezintă calmul și simplitatea. Indiferent de ceea ce faceți publicitate, alegeți culorile în funcție de ceea ce doriți să simtă publicul dumneavoastră. Folosiți-le pentru a atrage atenția asupra afișului dvs. și pentru a evidenția informațiile importante sau ca fundal care atrage atenția.

 

Sfat de design: Dacă faceți reclamă la un produs nou sau la un eveniment viitor, folosiți culori mai vii pentru a atrage atenția și a crea anticipare.

Formă

Forma afișului este de obicei determinată de ceea ce promovați. Dacă anunțați un concert sau un eveniment unic, posterele portret sunt ideale, deoarece este posibil să fie foarte text. În schimb, afișele peisaj se potrivesc în general cu modelele bazate pe fotografii.

Atunci când alegeți o dimensiune, țineți cont de locul în care plasați afișul. Dacă vă faceți reclamă într-o vitrină, un afiș mai mic, în stil portret, este mai potrivit.

 

Sfat de design: Vrei să creezi ceva unic? Site-ul nostru safișe de călătorie sunt în stil portret, dar cu spațiu suplimentar de lucru. Sunt disponibile în format A3, A2 și A1.

Tipul de hârtie

Alegerea hârtiei poate spune multe despre ceea ce promovați. Cheia este să vă potriviți tipul de hârtie nu doar cu bugetul, ci și cu subiectul. Pentru evenimente sau produse de prestigiu, un afiș cu un finisaj lucios poate emana calitate. Dacă faceți reclamă unui eveniment independent, underground, încercați un tip de hârtie din celuloză pentru a da afișului un efect brut.

 

Sfat de design: Încercați Hârtie de afișare Day Glo și adăugați un efect fluorescent la designul dvs. Este perfect pentru a fi amplasat pe străzi sau în interiorul restaurantelor sau barurilor.

Dimensiune

Determinarea dimensiunii afișului depinde de locul în care va fi amplasat. Dacă intenționați să amplasați posterul în interior, cel mai bine este să alegeți o dimensiune mai mică pentru a face față spațiului de care dispuneți pentru el. Posterele mai mari, cum ar fi cele din seria B, au de obicei cel mai mare impact asupra publicului doar datorită dimensiunilor lor. În plus, aveți mai mult spațiu cu care puteți lucra.

 

Sfat de design: Dacă nu reușiți să vă decideți ce dimensiune de poster este perfectă pentru promovarea dvs., avem mai multe șabloane pe care le puteți descărca. În acest fel, puteți verifica dacă lucrarea dvs. se va potrivi unui anumit spațiu de o anumită dimensiune.

Ilustrații

Folosirea unor lucrări originale pe un poster este o modalitate creativă de a face publicitate unui eveniment sau produs. Vă permite să amestecați ilustrațiile cu culori vibrante pentru a capta imaginația publicului.

Ori de câte ori creați ilustrații, fiți atenți la amplasarea acestora și lăsați loc pentru text - merită să cunoașteți în prealabil dimensiunea afișului, astfel încât să știți cât spațiu aveți la dispoziție.

 

Sfat de design: Promovarea unei expoziții? Încercați să reprezentați stilul evenimentului dvs. cu ajutorul unor ilustrații unice, care respectă tema.

Fotografie

Frecvent întâlnită pe posterele de film și de lifestyle, fotografia spune tot ce trebuie să știi despre un eveniment. Utilizarea fotografiei potrivite, însoțită de text și tipărită pe hârtia potrivită, poate capta atenția trecătorilor.

 

Sfat de design: Atunci când folosiți o fotografie ca fundal pentru posterul dumneavoastră, încercați un design minimalist, cu doar textul esențial, pentru a permite fotografiei să fie piesa centrală.

Fonturi

Atunci când decideți ce font se potrivește cel mai bine afișului dvs., trebuie să vă asigurați că acesta este lizibil de la distanță. Pentru a atrage atenția cuiva, optați pentru un font îndrăzneț, de dimensiuni mari, care să includă toate detaliile importante despre evenimentul și produsul dumneavoastră. În acest fel, le vei atrage atenția cu un titlu.

 

Sfat de design: Jucați-vă cu diferite fonturi și vedeți ce funcționează. Un amestec de stiluri, de obicei din aceeași familie de fonturi, adaugă interes și ajută privitorul să rămână mai mult timp cu ochii pe afișul dumneavoastră.

Inspirat de ideile noastre de postere? La Solopress, vă putem transforma designul de vis în realitate. Dispunem de o gamă imensă de tipărirea de afișe dimensiuni, finisaje, tipuri de hârtie și multe altele. Indiferent de ceea ce doriți să anunțați, vă putem ajuta să creați modele care să atragă atenția.

Tipărire de postere