Win een 24″ x 24″ Canvas

We hebben onlangs de 17.000 beoordelingen op Trustpilot bereikt en we zijn onze klanten, die ons door de jaren heen eerlijke feedback hebben gegeven, enorm dankbaar. Als dank aan jullie allemaal geven we vier doeken van 24″ x 24″ weg. Je maakt kans op een van deze doeken door deel te nemen via vier sociale platforms.

Volg gewoon onze accounts, like en deel onze wedstrijdberichten hierover op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. De wedstrijd loopt vanaf vandaag en sluit op 23 oktober om 23.59 uur. Je kunt aan alle vier onze wedstrijden meedoen. Lees zeker de volledige voorwaarden hieronder. Veel succes!

T&C's (gepost op de blog met details van deelname en instructies): Deze wedstrijd staat open voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk die 18 jaar of ouder zijn. Medewerkers van Solopress komen niet in aanmerking voor deelname. De wedstrijd sluit op 23 oktober om 23.59 uur, alle inzendingen daarna worden niet geaccepteerd. Er zijn in totaal 4 prijzen te winnen op 4 platforms (Twitter, Facebook, LinkedIn & Instagram), één prijs per platform. Om mee te doen moet je ons volgen, onze wedstrijdberichten delen en liken. Deze volgers, likes en shares moeten ten minste 1 week na sluiting van de wedstrijd blijven staan ter controle. Als je deze acties ongedaan maakt voor 30 oktober om 23.59 uur, is je deelname ongeldig. Je mag aan alle 4 de platformcompetities meedoen, maar meerdere shares, comments, etc. tellen niet als extra inzendingen. Slechts één inzending per persoon, per platform. De winnaars krijgen bericht via een direct bericht. De winnaar wordt op 6 november op elk platform bekendgemaakt. Winnaars moeten ook foto's maken van hun gewonnen prijs, zodat we die kunnen gebruiken voor de blog van de winnaar en als bewijs van ontvangst. Als we niet in staat zijn om binnen 72 uur contact met je op te nemen om je prijs te regelen, behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te trekken. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld en is niet overdraagbaar.

Deze wedstrijd is nu gesloten, verdere inzendingen na de sluitingsdatum zoals vermeld in de voorwaarden worden niet geaccepteerd.