Solopress strânge 1.951 de lire sterline pentru Wear It Pink

Poartă-l roz Solopress

Ce este Wear It Pink?

Wear It Pink este unul dintre cele mai mari și mai recunoscute evenimente de strângere de fonduri din Marea Britanie. În mijlocul lunii de conștientizare a cancerului de sân, mii de oameni din birouri, școli și comunități participă la acest eveniment pentru a strânge bani pentru cea mai mare organizație caritabilă pentru cancerul de sân din Marea Britanie.

Toate finanțările Poartă-l roz primește merge direct la tratamentele care salvează vieți și la cercetări privind modul în care putem dezvolta în continuare înțelegerea bolii și modalitățile de a o preveni. Așadar, pentru o cauză atât de bună, a fost o alegere perfectă pentru Solopress.

Ziua cea mare

Echipa noastră de recrutare și resurse umane se bucură de festivitățile roz

După săptămâni de planificare, a sosit în sfârșit ziua cea mare, în care am purtat cu toții roz. Am planificat o mulțime de activități pentru a strânge bani, inclusiv o vânzare de prăjituri, jocuri și activități cu tematică roz, purtarea de haine roz și donarea a câte o liră sterlină din fiecare tranzacție pe care am primit-o în ziua respectivă. 

Ziua a fost un mare succes, cu un mare entuziasm în jurul tuturor site-urilor noastre. Cu o mulțime de oameni îmbrăcați în roz, mâncând tort și contribuind la această cauză, a fost minunat să putem lua parte la un astfel de eveniment la nivelul întregii companii. Wear It Pink este o cauză apropiată de inimile unora dintre angajații noștri, așa că a fost un privilegiu pentru noi să putem contribui în vreun fel la această luptă.

Prăjiturile au mers de minune, am reușit să le mâncăm aproape pe toate până la sfârșitul zilei! Am dori să mulțumim tuturor angajaților noștri pentru că au adus prăjituri, au purtat roz și au făcut tot ce au putut pentru a ajuta la strângerea de fonduri.

Rezultatul

Unii dintre membrii echipei noastre minunate de Live Chat care participă la Wear It Pink

După ce am colectat toate cutiile de donații, am calculat numărul de comenzi și am făcut ultimele runde de colectare, suntem incredibil de mândri să spunem că am reușit să strângem 1.951 de lire sterline din ziua noastră de distracție și activități roz.

Suntem foarte mândri de toți angajații noștri pentru că au participat și ne-au ajutat să strângem această sumă pentru caritate. De asemenea, am dori să le mulțumim călduros tuturor clienților noștri minunați. Ne-am angajat pe deplin să donăm câte o liră sterlină din fiecare tranzacție, așa că a fost o plăcere să-i avem pe clienții noștri care ne-au ajutat să atingem marele total.

De asemenea, îl felicităm pe Marc Cole, directorul nostru de vânzări, pentru că a câștigat concursul nostru de coșuri roz. Foarte bine lucrat, Marc! Marc a reușit să ghicească cea mai apropiată sumă de cele 120 de baloane roz din jocul nostru de ghicit.

Marc cu câștigurile sale cu tematică roz