Un ghid pentru dimensiunile și dimensiunile pliantelor

Tipărirea de pliante este una dintre cele mai simple - și mai eficiente - forme de publicitate. Sunt rentabile, simplu de conceput și ușor de distribuit manual. În plus, este simplu să tipăriți pliante pentru a vă promova afacerea, având la dispoziție o colecție extinsă de pliante de diferite dimensiuni și tipuri de hârtie.

Iată toate elementele de bază ale Flyer pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a plasa o comandă.

Dimensiuni flyer

Odată ce ați decis că pliantele sunt alegerea perfectă pentru următoarea dvs. campanie promoțională, cea mai bună practică este să decideți ce dimensiune doriți să aibă pliantele.

Vrei să Imprimă pliante A5, de dimensiuni standard în Marea Britanie și care intră frecvent în cutia poștală pentru a anunța oamenii despre produse, servicii și evenimente? Poate că un A6 Flyer ar fi mai potrivită pentru dvs. dacă sunteți în căutarea a ceva mai mic pentru a fi inclus într-o pungă de cadouri la o expoziție comercială? Sau poate că un flyer mic nu este bun pentru clienții dvs. și, în schimb, un format mare Pliant A3 este ceea ce aveți nevoie pentru a vă transmite mesajul cu impact maxim?

Consultați mai jos cele mai comune dimensiuni de hârtie pentru pliante în ghidul nostru de dimensiuni:

Dimensiunea pliantelor Dimensiunea în cm Dimensiune în mm Dimensiunea în inci
A3 29.7 x 42.0 297 x 420 11.7 x 16.5
A4 21 x 29.7 210 x 297 8.3 x 11.7
A5 14.8 x 21 148 x 210 5.8 x 8.3
A6 10.5 x 14.8 105 x 148 4.1 x 5.8
A7 7.4 x 10.5 74 x 105 2.9 x 4.1
Pătrat 10.5 x 10.5 105 x 105 4.1 x 4.1
DL 9.9 x 21.0 99 x 210 3.9 x 8.3

 

Indiferent de dimensiunile Flyer pe care le alegeți, planificați dimensiunea înainte de orice altceva. În acest fel, veți ști cu ce spațiu de lucru aveți la dispoziție, astfel încât să puteți dezvolta designul flyerului în consecință.

Materiale pentru pliante

Pliantele sunt de toate formele și dimensiunile și sunt, de asemenea, tipărite pe o varietate de tipuri de hârtie diferite. Materialul pe care este tipărit un flyer contează, deoarece vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing. De exemplu, dacă doriți ca Flyerele să crească gradul de conștientizare a unui brand de lux, imprimarea pe hârtie mai groasă va contribui la adăugarea unei senzații de calitate.

Nu uitați că grosimea unei hârtii determină greutatea acesteia, care se măsoară în gsm (grame pe metru pătrat). Cu cât hârtia este mai groasă, cu atât mai mare este gsm-ul.

Iată care sunt tipurile obișnuite de hârtie pe care se tipăresc de obicei fluturașii:

  • Mătase. Fabricată din fibre de mătase, această hârtie este o alegere de lux. Cu o strălucire subtilă, are un aspect ușor strălucitor și este o alegere populară pentru fluturași.
  • Gloss. Cu un strat strălucitor îndrăzneț, hârtia lucioasă oferă un finisaj mai lucios decât mătasea. Este o alegere bună dacă doriți să dați viață imaginilor sau textelor colorate, datorită naturii sale de înaltă calitate.
  • Reciclate. Fabricată din hârtie reciclată 100%, hârtia Pliante ecologice din gama noastră Solopress Green sunt, de asemenea, compensate din punct de vedere al emisiilor de carbon. În mod obișnuit, acest tip de hârtie este utilizat pentru fluturași care sunt preocupați de aspecte legate de ecologie, deoarece producția sa este ecologică.

Pe lângă aceste tipuri de hârtie obișnuite, există o serie de finisaje de hârtie populare între care puteți alege de obicei:

  • Laminat. Adăugați strălucire și protecție designului Flyer cu un finisaj laminat. Acesta nu numai că captează atenția destinatarilor, dar adaugă o calitate care se păstrează.
  • Spot UV. Este ușor să faci un impact cu un finisaj Spot UV, care folosește un strat special pentru a evidenția elementele cheie ale Flyer-ului tău, pentru un efect orbitor.

Acum că știți elementele de bază despre pliante, începeți să le imprimați cu Solopress. Pur și simplu încărcați ilustrația dvs. pe site-ul nostru, iar noi ne ocupăm de restul. Vă recomandăm să utilizați descărcarea gratuit Flyer template-uri gratuite pentru a vă asigura că lucrarea dvs. este configurată corect.

Odată ce Flyer-ul dvs. este tipărit, veți primi și livrare gratuită în Marea Britanie. Scopul nostru este să vă facem experiența de imprimare cât mai ușoară, așa că alegeți din gama noastră de pliante pentru următoarea dvs. campanie promoțională.