Solopress zamelt £1,951 in voor Wear It Pink

Draag het roze Solopress

Wat is Wear It Pink?

Wear It Pink is een van de grootste en meest erkende inzamelingsacties in het Verenigd Koninkrijk. Midden in de borstkankermaand doen duizenden mensen op kantoren, scholen en in hun omgeving mee om geld in te zamelen voor de grootste liefdadigheidsinstelling voor borstkanker in het Verenigd Koninkrijk.

Alle financiering Draag het roze ontvangt gaat rechtstreeks naar levensreddende behandelingen en onderzoek naar hoe we ons begrip van de ziekte verder kunnen ontwikkelen en manieren om de ziekte te voorkomen. Dus voor zo'n goed doel paste het perfect bij Solopress.

De grote dag

Ons Werving & Selectie & HR-team geniet van de roze festiviteiten

Na weken plannen was de grote dag eindelijk aangebroken waarop we allemaal roze zouden dragen. We hadden veel activiteiten gepland om geld in te zamelen, waaronder een cakeverkoop, roze spelletjes en activiteiten, het dragen van roze kleding en het doneren van £1 van elke transactie die we op die dag binnenkregen. 

De dag was een groot succes met een geweldige sfeer in al onze vestigingen. Met veel mensen die roze droegen, taart aten en bijdroegen aan het goede doel, was het geweldig om deel te kunnen nemen aan zo'n evenement op bedrijfsbrede schaal. Wear It Pink ligt sommige van onze medewerkers na aan het hart, dus het was voor ons een voorrecht om op de een of andere manier te kunnen bijdragen aan de strijd tegen de ziekte.

De taarten vielen in de smaak, we hadden ze bijna allemaal op aan het eind van de dag! We willen graag al onze medewerkers bedanken voor het brengen van taarten, het dragen van roze en alles wat ze konden doen om geld in te zamelen.

Het resultaat

Enkele van onze geweldige Live Chat-teamleden die deelnemen aan Wear It Pink

Na het verzamelen van alle donatiedozen, het berekenen van het aantal bestellingen en het doen van de laatste inzamelrondes, zijn we ongelooflijk trots om te kunnen zeggen dat we £1.951 hebben opgehaald met onze dag vol roze plezier en activiteiten.

We zijn erg trots op al onze medewerkers die hebben meegedaan en ons hebben geholpen om dit bedrag op te halen voor het goede doel. We willen ook graag al onze geweldige klanten bedanken. We waren vastbesloten om £1 van elke transactie te doneren, dus het was een genoegen dat onze klanten ons hielpen om het totaal te bereiken.

Felicitaties zijn ook op hun plaats voor Marc Cole, onze Sales Ledger Executive, met het winnen van onze Pink Hamper-wedstrijd. Heel goed gedaan Marc! Marc raadde het dichtst bij de 120 roze ballonnen in ons raadspel.

Marc met zijn roze winst