Compensarea emisiilor de carbon cu Solopress

Solopress este mândră să anunțe că clienții au acum opțiunea de a compensa achiziția și livrarea tipăriturilor atunci când comandă anumite produse la noi. 

Datorită popularității uriașe a gamei Solopress Green, am introdus această opțiune, astfel încât clienții pot comanda acum imprimare și livrare neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon pentru anumite produse din gama noastră. 

Această opțiune este disponibilă în prezent pentru unele dintre cele mai bine vândute produse ale noastre, urmând ca în viitor să fie accesibilă pentru majoritatea produselor din gama noastră. 

Clienții pot acum să compenseze emisiile de dioxid de carbon din comenzile lor pentru: 

Ce este compensarea emisiilor de carbon? 

Compensarea emisiilor de dioxid de carbon este o modalitate de a contribui la echilibrarea cantității de dioxid de carbon pe care o introducem în atmosferă. 

Există o mulțime de termeni complicați care sunt folosiți atunci când se vorbește despre acest subiect. Haideți să îi despărțim. 

Gazele cu efect de seră și emisiile de carbon

În primul rând, este important să înțelegem că multe dintre activitățile noastre zilnice, cum ar fi conducerea unei mașini, utilizarea energiei electrice sau fabricarea de produse, generează gaze cu efect de seră. Gazele sunt apoi eliberate în atmosferă. Această eliberare de gaze cu efect de seră este adesea denumită emisii de carbon. 

Amprenta de carbon

Cantitatea totală de gaze cu efect de seră produsă de o persoană, o organizație, un eveniment sau un produs este cunoscută sub numele de "amprenta de carbon" a acestora. 

Compensarea emisiilor de carbon

Compensarea emisiilor de dioxid de carbon este o încercare de a echilibra aceste emisii. Ideea este că, dacă nu puteți evita crearea unor emisii de carbon, le puteți "compensa" investind în proiecte sau inițiative care reduc sau elimină gazele cu efect de seră în altă parte. 

Neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon

Pentru ca ceva să fie considerat neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon: 

 • Acesta trebuie să fie produs fără carbon  
 • Sau toate emisiile de carbon produse trebuie să fie compensate pe durata de viață.
   

Cum funcționează 

Când ești în Coșul tău din cadrul procesului de comandă, va exista o casetă lângă fiecare produs unic pe care o puteți bifa cu mențiunea Faceți această comandă neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. 

Dacă doriți să vă compensați comanda, trebuie să selectați această căsuță. Puteți selecta oricât de multe sau de puține produse pentru a compensa, după cum doriți. 

Această opțiune nu mai este limitată la produsele Solopress Green, ci este acum disponibilă pentru următoarele produse: 

 • Broșuri și pliante
 • Pliante și pliante pliate  
 • Cărți de vizită 
 • Broșuri & Broșuri
 • Cărți 

În partea de jos a paginii, aveți apoi opțiunea de a selecta proiectul de compensare pe care doriți să îl sprijiniți cu contribuția dumneavoastră. 

Puteți alege între: 

 • Protecția pădurilor și plantarea de arbori în MAREA BRITANIE 
 • Apă potabilă curată în Eritreea 
 • Curățarea plasticului din oceane în întreaga lume 

După ce ați selectat proiectul și ați plasat comanda, aceasta va fi înregistrată în contul dumneavoastră. După ce ați cumpărat, faceți clic pe Contul meu și puteți vedea cantitatea totală de carbon pe care ați compensat-o prin intermediul nostru. 

Proiecte pe care le puteți susține 

Suntem mândri să vă oferim o gamă largă de proiecte pe care să le susțineți și să le conștientizați prin intermediul imprimării Solopress. 

Plantarea de copaci în Marea Britanie  

Prima dvs. opțiune contribuie la combaterea schimbărilor climatice mai aproape de casă și sprijină Păduri din Marea Britanie. Situat în două locații din Lake District și Cumbria, acesta este un proiect certificat pentru climă care sprijină eforturile de reîmpădurire din Lake District și Cumbria.  

Pentru fiecare tonă de CO2 compensată prin proiectul nostru climatic, Climate Partner o compensează cu o altă tonă, eradicată prin crearea de noi păduri în conformitate cu Codul de carbon al pădurilor din Marea Britanie (Woodland Carbon Code - WCC). 

Pădurile, în calitate de rezervoare critice de carbon și puncte fierbinți ale biodiversității, sunt, de asemenea, un colac de salvare pentru omenire. Sprijinirea acestui proiect contribuie la promovarea unor păduri mixte mai puternice și rezistente la schimbările climatice. 

Eritreea apă potabilă curată  

Eritreea este unul dintre cele mai dure medii de supraviețuire din lume. Confruntându-se cu secete, inundații și eroziunea terenurilor, Eritreea se numără printre regiunile cele mai expuse riscului din Africa. 

Pentru mulți locuitori din mediul rural, găsirea apei potabile este o activitate zilnică și obositoare, care revine adesea femeilor și copiilor. Cu toate acestea, apa este frecvent încărcată cu bacterii mortale, ceea ce impune fierberea ei pentru a fi sigură. 

Alegând să susțineți acest proiect va ajuta la repararea forajelor sparte și îi va învăța pe localnici să repare și să întrețină ei înșiși această tehnologie. Aceste foraje le asigură eritreenilor o aprovizionare cu apă curată în mod regulat, astfel încât ajutorul dumneavoastră va contribui la conservarea apei. 

Proiecte de curățare a oceanelor  

Deșeurile de plastic au devenit o problemă uriașă la nivel mondial din cauza cantității și a duratei lungi de viață. 

A fost găsit plasticul: 

 • În fiecare centimetru al oceanelor 
 • În particule de zăpadă arctică 
 • În cadavrele peștilor morți 
 • În celulele umane 

Aceasta este în mod clar o problemă mondială care necesită o soluție mondială. Alegerea de a sprijini această problemă va ajuta la o numărul de proiecte din întreaga lume pentru a ne curăța oceanele și pentru a contribui la eliminarea materialelor plastice din oceane. 

Aceste proiecte includ locații din: 

 • Brazilia
 • Egipt 
 • Filipine 
 • Indonezia 

Obiectivele ecologice ale Solopress 

Sprijinul dumneavoastră pentru Solopress Green ne-a permis să compensăm până în prezent un număr impresionant de 150.000 de kilograme de dioxid de carbon. 

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, acest număr uriaș este echivalentul Statuii Libertății sau al unei balene albastre medii. 

Anterior limitată la gama Green, deschiderea acestei opțiuni pentru produsele noastre mai largi, cu sprijinul dumneavoastră de neegalat, va duce la creșterea rapidă a numărului de produse.