De Britse Northern Soul vastgelegd in druk door Solopress

Britain's Northern Soul A2 poster print

Sommige ervaringen zijn zo essentieel dat ze altijd deel uitmaken van wie je bent. Dat is wat kunstenaar Neil Thompson inspireert bij het maken van zijn schilderijen, potloodschetsen en gelimiteerde prints van de blijvende Northern Soul muziekscene. Voor ons laatste klantverhaal, Northern Soul Art.com's Peter Doyle onthult waarom Solopress altijd op het juiste spoor zit als het gaat om het afdrukken van Neil's soulvolle werk...

"Wij zijn gespecialiseerd in originele schilderijen en prints uit de Noordelijke ziel scene, de eerste en waarschijnlijk de grootste ondergrondse muziekscene in dit land. Deze begon in de jaren 1960 en is vandaag de dag nog steeds actief. Britain's Northern Soul is een van onze populairste afbeeldingen. We hebben verschillende verzoeken gehad voor dit beeld op A2-formaat - en dit is waar Solopress om de hoek kwam kijken!

We hadden verschillende A2 postersmaar had ook een kleine wijziging nodig in de PDF-afbeelding, die ik naar Solopress stuurde. Ik heb de prijs voor de afdrukken vergeleken met andere bedrijven en Solopress was erg concurrerend.

Ik e-mailde het bedrijf met mijn eisen. Solopress belde me binnen een paar minuten terug om te bevestigen hoe het PDF-bestand gewijzigd moest worden. Solopress beschouwde de wijziging als 'klein' en bracht me geen kosten in rekening voor de wijziging.

Binnen 10 minuten was alles geregeld en binnen 48 uur had ik mijn afdrukken, die geweldig zijn! Onnodig te zeggen dat we Solopress weer zullen gebruiken!"

Groot-Brittannië's Noordelijke Soul A2 posterprint

Northern Soul Kunst Te Huur

Neil Thompson is beschikbaar om een speciale opdracht voor je te tekenen of te schilderen - al vanaf £60 voor een potloodschets! Het enige wat hij nodig heeft zijn jouw instructies en wat foto's om mee te werken. Bezoek de website van Northern Soul Art of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

1 REACTIE

  1. Ik hou van dit soort ontwerpen met woorden. Ik vind vooral die met de steden op de kaart van het Verenigd Koninkrijk mooi, maar mijn oudere zus zou dit geweldig vinden omdat ze vroeger naar het Wigan Casino ging!

Reacties zijn gesloten.