Verhalen van klanten: Te veel pyjama's

Hoek van mijn kinderkamer tentoonstelling

Onze langdurige klant Te veel pyjama's heeft een inspirerende bedrijfsfilosofie: biologische, duurzame materialen kopen en deze omzetten in producten die comfort en charme brengen in de huizen van jonge gezinnen.

"Als we kinderen krijgen, hebben we meteen veel meer spullen nodig. Ik vind dat we voor de spullen van onze kinderen dezelfde hoge kwaliteits- en designstandaard moeten aanhouden als voor onze eigen spullen. Ze komen tenslotte bij ons in huis! Ik ontwerp alleen producten die ik in mijn eigen huis zou gebruiken en voor mijn eigen kinderen zou kopen." Erin Plant

Het Too Many PJs assortiment beddengoed, speelmatten, speelgoed en decoratieve artikelen zijn prachtig handgemaakt met liefde. Elk item heeft een gezellige, verzorgende esthetiek - en in veel gevallen helpt het ook bij de zintuiglijke ontwikkeling van kinderen. Dit alles wordt bereikt met een verantwoordelijke houding ten opzichte van de wereld waarin de jongste klanten van Too Many PJs zullen opgroeien!

Laten zien en vertellen

Toen de eigenaresse van het bedrijf, Erin Plant, besloot om deel te nemen aan het London Design Festival eerder dit jaar, was Solopress verheugd om hierbij betrokken te zijn. We werkten samen met Too Many PJs om stickers en brochures voor het evenement te produceren.

 

 

Erin's tentoonstelling heette Hoek van mijn kinderkameren bevatte een samenwerking tussen Too Many PJs en een kleine verzameling zorgvuldig geselecteerde merken die Erins visie voor leuke en stijlvolle kinderinterieurs delen.

"De show was een groot succes met bezoekers van heinde en verre. Het was ook superleuk om te organiseren. Ik denk dat we in het voorjaar wel een tweede ronde kunnen verwachten met nog meer geweldige kinderdecoratie!" Erin Plant

Solopress was er trots op de drukkerstaken op zich te kunnen nemen en een brochure te produceren die Erins unieke ontwerpvaardigheden combineerde met een uitgebreide catalogus van alle stukken die te zien waren in Hoek van mijn kinderkamer. We maakten ook stickers die Erin gebruikte om de goody bags voor haar gelukkige bezoekers te versieren.

"Solopress heeft geweldig werk geleverd door mijn brochure en sticker ideeën werkelijkheid worden. En ik vind het geweldig dat de materialen die ze gebruiken ook duurzaam zijn." Erin Plant

Gedeelde waarden

Milieubewustzijn is iets dat Too Many PJs gemeen heeft met Solopress. Voor onze Bond, Pulp, Kraft en offset producten gebruiken we 100% gerecycled papier. We zorgen er ook voor dat we printen met milieuvriendelijke inkten, die duurzame plantaardige olie bevatten in plaats van minerale olie.

Als je met ons wilt praten over hoe we kunnen helpen om je merk te promoten, je evenement te ondersteunen of je bewuster te maken van hoe je drukwerk het milieu beïnvloedt, aarzel dan niet om ons team te bellen op 01702 460047.