5 creatieve bloementatoeëerders waar je dol op zult zijn

Nu de Chelsea Flower Show aan de gang is, worden we omringd door prachtige bloemstukken. Zulke evenementen zijn een bron van inspiratie voor creatieve mensen, zoals tatoeëerders, die geïnspireerd worden om permanente kunstwerken voor zichzelf en anderen te maken. Daarom leek het me leuk om eens te kijken naar een aantal prachtige bloementatoeages en de kunstenaars die ze maken.

Rit Kit

Rit, beter bekend als Rita Zolotukhina, is een Oekraïense kunstenaar wiens unieke stijl van tatoeëren de aandacht trekt van velen. Rita gebruikt echte bladeren en bloemen om de inkt van het sjabloon over te brengen. Dit bevat meer detail en realisme dan een met de hand getekend stencil zou kunnen, waardoor Rita's werk echt uniek is.

Bloemetjestatoeëerder

Instagram @rit.kit.tattoo

Silo

Silo is een Koreaanse kunstenaar die het afgelopen jaar erg populair is geworden. Ze gebruikt geen zwarte contouren of inkt, waardoor het lijkt alsof de ontwerpen direct op het lichaam zijn geschilderd. Ze creëren zachte en elegant ogende stukken die iedereen zou bewonderen.


Instagram @tattooist_silo

Pis Saro

Pis Saro komt oorspronkelijk uit de Krim en heeft echt indruk gemaakt in de tattoo-wereld. De stijl lijkt erg op die van een aquarelschilderij en is werkelijk prachtig. Elke natuurliefhebber zal deze fascinerend vinden.


Instagram @pissaro_tattoo

Lindsay Asselstine

Lindsay, een artieste uit Toronto, tatoeëert nog maar kort, maar heeft al heel boeiend werk afgeleverd. Meestal gebruikt ze alleen lijnwerk en haar ontwerpen lijken op minimalistische potloodschetsen. Delicaat en toch opvallend.

Instagram @lindsayapriltattoo

Mini Lau

Mini Lau is een kunstenares uit Hong Kong met een uitgesproken stijl. Ze gebruikt voornamelijk pastelkleuren en maakt kleine subtiele ontwerpen. Het gebruik van lichte kleuren en enkele contouren is een trend die steeds populairder wordt.


Instagram @hktattoo_mini

Alle bovenstaande artiesten laten een uitmuntende vaardigheid en creativiteit zien. Iets dat van nature mooi en delicaat is, overbrengen op de huid is een echte uitdaging. Maar deze uitmuntende tatoeages spreken voor zich en zijn een echte aanwinst voor de tattoo wereld.

2 REACTIES

  1. Mooie lijst Grace. De details en kleuren zijn geweldig. We hebben het genoegen om een aantal van deze artiesten persoonlijk te kennen. Als je een aquarel tattoo laat zetten, is het belangrijk om te weten dat de artiest waar je naar toe gaat het gebruik van kleur begrijpt, maar ook denkt aan de lange termijn hoe de tattoo zal genezen en hoe het er over een paar jaar uit zal zien. De meeste van deze tatoeages blijven goed, maar je moet voorzichtig zijn met vervagen. Bedankt voor het delen!

    • Dit soort tatoeages zijn zeker fascinerend en mooi! Waardevol advies voor het langdurig behoud van de ingewikkelde ontwerpen - fijn dat je langskomt.
      Bedankt voor het lezen!

Reacties zijn gesloten.