B2B afdrukken - gratis en discrete levering

Londen B2B printing bezorgservice van Solopress


Londen B2B printing bezorgservice van SolopressMet merkloze witte busjes die leveren discreet aan bedrijven en huizen in heel Londen en omgeving De hele dag door is Solopress de perfecte drukwerkpartner voor elke drukwerkinkoper, reseller, ontwerpbureau of marketingbedrijf dat business-to-business (B2B) bestellingen bij ons wil plaatsen.

Solopress levert je drukwerk rechtstreeks en in het grootste vertrouwen aan de klant. We gebruiken alleen ongemerkte verpakkingen, zonder factuur of afzenderadres. Bovendien zullen onze beleefde en behulpzame bezorgers altijd zeggen dat ze voor een koeriersdienst werken.

Eersteklas kwaliteit en keuze

Solopress is opgericht in 1999 en biedt bekroond lithografisch en digitaal drukwerk met een snelle doorlooptijd van 24 uur, betrouwbare levering en concurrerende prijzen. Ons uitgebreide assortiment van topkwaliteit visitekaartjes, folders, brochures, posters en ander promotioneel drukwerk is van wereldklasse. We zijn er ook trots op dat we groene drukkers zijn, volledig geaccrediteerd door alle relevante brancheorganisaties, met een ruime keuze aan milieuvriendelijk, gerecycled papier en kartonopties die indruk zullen maken op zowel jou als je klanten.

Als je bij Solopress niet ziet wat je wilt, vraag ons dan naar onze drukwerkdiensten op maat. We kunnen snel drukwerk produceren dat op maat gemaakt is voor jouw behoeften. Indien nodig kan onze interne ontwerpstudio je bestaande artwork aanpassen of nieuwe en fantasierijke ontwerpen maken. En het beste van alles is dat je bestellingen telefonisch kunnen worden aangenomen. 01702 460047e-mail [email protected] of online op www.solopress.com elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor gratis bezorging in Groot-Brittannië.

Vertrouwen in Solopress

Om te zien wat andere klanten over ons zeggen, ga je naar de onafhankelijke reviewsite Vertrouw op bevat alleen testimonials die 100% echt zijn. Solopress wordt momenteel door meer dan 1994 klantenbeoordelingen op Trustpilot beoordeeld als uitstekend (9,3 uit 10).

Bel ons nu op 01702 460047 voor een snel gesprek over hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien. Vraag een van onze vriendelijke Sales Account Managers om meer te weten te komen over de voorbeeldige oplossingen van Solopress.com. B2B-afdruk- en bezorgservice. Probeer ons, je zult niet teleurgesteld zijn!

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.