Clubposters - creatieve ontwerpvoorbeelden en tips

Kinky Malinki Mansion Nightclub poster drukken door Solopress

Solopress pakt uit met een aantal van de geweldige clubposters die we hebben gedrukt voor de toonaangevende nachtclub Mansion in Essex...

Clubposters zijn vaak de meest creatieve en fantasierijke posterontwerpen die het grote publiek te zien krijgt. Met zo'n hevige concurrentie tussen de nachtclubs moet dat ook wel. Zelfs in het tijdperk van sociale media is een opvallend posterontwerp, geplaatst op de juiste locaties, nog steeds de beste manier om die feestgangers door de deuren van je club te krijgen, de bars in en de dansvloer op.

Mansion Nightclub, voorheen bekend als Storm, viert dit weekend zijn 1e verjaardag. In de afgelopen 12 maanden heeft deze ultracoole club in Southend onderdak geboden aan een aantal van de beste DJ's ter wereld - waaronder Roger Sanchez, Pete Tong en Mark Knight - samen met rauw, aanstormend talent. Mansion heeft het ook helemaal gemaakt met hun clubposters. Hier zijn een paar voorbeelden van hun creatieve ontwerpwerk... samen met een paar handige postertips van Solopress.

Solopress.com drukte deze 130gsm Gloss A3 posters voor Nachtclub Mansion

Clubposter drukken door Solopress voor Mansion Kinky Malinki april 2012

Kinky Malinki april 2012

Kinky Malinki van Mansion Nightclub (www.kinkymalinki.com) Bank Holiday Weekend Special - met DJ's Grant Nalder, Pete Dorling, Jack Lyons, Thomas Lavery, Danny Jeffs en Kris Laver - vindt plaats van 21.00 tot 04.00 uur op zaterdag 7 april 2012. Voorkeurslijst voor gasten: £5 voor 23.00 uur. Deur: £6 voor 23.00 uur, £8 daarna. Voor meer informatie, VIP-party's en reserveringen voor gastenlijsten bel 01702 333277. Het adres van Mansion Nightclub is 9 Elmer Approach, Southend-on-Sea, Essex SS1 1NE.

Clubposter gedrukt door Solopress voor Mansion Kinky Malinki maart 2012

Kinky Malinki maart 2012

Deze Kinky Malinki A3 posters zijn ontworpen door djnippa voor Mansion Nightclub. Ze brengen meteen een funky house vibe over.

Kinky Malinki Mansion Nightclub poster drukken door Solopress

Kinky Malinki februari 2012

Mansion Nightclub heeft zeker meer dan genoeg online opties voor hun gokkers met de Kinky Malinki poster van vorige maand. Deze clubposter bevat links naar de officiële Kinky Malinki website, Twitterfeed en Facebook fanpagina - samen met Mansion's eigen web- en Twitter sites. Misschien hebben ze wel een paar links te veel opgenomen?

Clubposter drukken door Solopress voor Mansion Mixmag Breezer tech house tour

Mixmag & Breezer Tour

Met de Faithless DJ Set, Sister Bliss en de vaste DJ's van de club die diepe, vieze tech house draaiden, was Mansion Nightclub al een winnaar toen de Mixmag & Breezer Tour in december Southend aandeed. Niet zo goed voor alle Dorian Gray's in clubland, want je moest een geldig identiteitsbewijs meenemen naar dit extravaganza als je jonger dan 25 jaar bleek te zijn!

Clubposter drukken door Solopress voor Mansion Nightclub electro tech house

Levendig sap

Zoals te zien is op deze poster van Mansion Nightclub voor hun Viva La Juice lanceringsfeest, raden we aan om alleen een Facebook-paginanaam en/of website-adres te vermelden, omdat clubbezoekers al snel al je andere coole plekken om te bezoeken online zullen vinden via een van deze twee primaire links. In tegenstelling tot een flyer of folder die mensen thuis bewaren om zichzelf te herinneren aan je aankomende evenement, zullen voorbijgangers de link die op je clubposter staat waarschijnlijk gewoon in hun mobiele telefoon typen om later te bekijken. Over mobieltjes gesproken, je kunt ook een QR-code (Quick Response) aan je poster toevoegen - zoals hier rechtsonder. Deze kleine vierkante streepjescodes kunnen worden gelezen door de camera's en apps op smartphones - en leiden de webbrowser van de telefoon automatisch door naar de website die je wilt dat iemand bezoekt.

Kinky Malinki Mansion Nightclub poster drukken door Solopress

Solopress Club posters

Solopress biedt een breed scala aan hoogwaardige poster afdrukkeninclusief milieuvriendelijke opties met 100% gerecycled papier, allemaal geprint en geleverd binnen 24 uur nadat we je artwork hebben ontvangen. Heb je een briljant idee voor een poster, maar heb je niet de artistieke vaardigheden om het helemaal tot zijn recht te laten komen? Onze eigen ontwerpstudio kan snel een geweldige poster voor je maken. Bel Solopress op 01702 460047 en we helpen je graag met al je drukwerk en ontwerpwensen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.