6 slimme bedrijfsborden

6 slimme bedrijfsborden - rood ondersteboven bedrijfsbord aan de kant van de weg.

Winkelpui bedrijfsborden zijn bedoeld om op te vallen. Het hele punt is om potentiële klanten aan te trekken! Helaas zijn veel ontwerpen saai en glansloos. Maar deze niet. Ze zijn slim en grappig en trekken de aandacht. 

1. Tony Divine Toyota.

Hoewel het geen bijzonder origineel ontwerp is, is de humoristische bedoeling van dit billboard perfect overgekomen. Het is moeilijk om dit bord niet op te merken.

Een ondersteboven reclamebord in Amerika bedrijfsborden

2. Duwen of trekken?

Sta je wel eens vast bij de deur om een winkel binnen te gaan en ben je degene die trekt terwijl je moet duwen? Het ergste is als deuren "duwen" of "trekken" zeggen, maar in feite beide kanten op kunnen. Hoe verwarrend! Dit bordje is geestig en behulpzaam.

Push of pull uithangbord voor winkelpui

3. Zijn we er al? Ik ben uitgehongerd!

Hoewel deze simplistische reclames van McDonalds niet bijzonder mooi zijn, is het idee erachter wel slim. De reclame van de fastfoodketen staat synoniem voor die onmiddellijke drang om een hamburger te eten, ongeacht of je ooit het gevoel hebt gehad dat je even daarvoor honger had. Daarom is het bord om de drie meter toepasselijk.

Zijn we er al? McDonalds reclames

4. Controleer je gezichtsvermogen.

De reclame buiten het kantoor van deze optometrist bevat misschien niet hun bedrijfsnaam of gegevens, maar het is meteen duidelijk wat ze doen. Als je met je ogen knippert, is het misschien tijd voor een oogmeting.

Slim bedrijfsbord voor oogmetingen

5. Ga door.

Door brutaal te spelen met de uitspraak van de beroemde stad van Thailand, valt Air Asia op met dit minimalistische billboard. Zou het je verleiden om eens met hen te vliegen?

Phucket vakantie reizen zakelijke teken

6. Kinderdagverblijf voor echtgenoten.

Voor alle "wederhelften" die graag een paar biertjes drinken terwijl hun vrouwen winkelen, is de mannencreche briljant. De sleutel tot succes voor een pub die een soortgelijk bord overweegt, is om het zo te verwoorden dat het klinkt als haar idee.

Bedrijfsnaambord voor kinderopvang

Recente studies hebben aangetoond dat ten minste 50% van de consumenten een bedrijf leren kennen via de bewegwijzering op locatie, vergeleken met 33% die binnenkomen op basis van een aanbeveling en slechts 1% die werden aangetrokken door een televisiereclame.

Aangezien de meerderheid van uw klanten binnen 5 mijl van uw bedrijf woont en 33% van hen uw bedrijf leert kennen via bewegwijzering (in tegenstelling tot 10% via andere advertenties), is een slim, opvallend bord essentieel.

Print je eigen grappige bord:

Alleen al het vervangen van de bewegwijzering aan de winkelpui kan de winst met meer dan 7% verhogen! Val op met goed ontworpen poster afdrukken, vinyl banners of a-board en trek dat lokale bedrijf vandaag nog aan.

3 REACTIES

  1. Het is niet duidelijk of het Toyota-bord een "winkelpui" is. Het ziet er Amerikaans uit en als het doelpubliek passerende automobilisten zijn (en geen bloggers of internetfotoposters) dan is de opzettelijke onleesbaarheid misschien niet erg effectief.

    Het bord van de opticien heeft twee regels in het rood, misschien is de ene de naam van het bedrijf en de andere "Optician" (in het Zweeds).

  2. Ik vind het bord van de Husband Day Care Centre geweldig, zo'n briljant idee. Als ik een man had, zou ik hem daar misschien wel afzetten, maar dan moest hij wel frisdrank drinken, haha.

  3. Die van het Husband Day Care Centre is geweldig! Die van Air Asia spreekt me echter niet aan; hoewel ik de geestige woordspeling ervan kan begrijpen, lijkt hij bot en daarom goedkoop, wat me er niet toe aanzet om hen als een kwaliteitsluchtvaartmaatschappij te beschouwen en wie wil er met iets minder dan kwaliteit vliegen?

Reacties zijn gesloten.