Plak ze op! 8 manieren voor bedrijven om stickers te gebruiken

Etalagestickers

Stickers kunnen net zo goed deel uitmaken van uw marketingcampagnes als uw flyers, posters en andere gedrukte producten. Hier zijn enkele geweldige manieren waarop je stickers in verschillende vormen, kleuren, ontwerpen en formaten kunt gebruiken om je bedrijf onder de aandacht te brengen - eenvoudig, creatief en kosteneffectief.

1. Benadruk een belangrijk voordeel

Plak een sticker op je product om de aandacht te vestigen op wat het speciaal maakt. Op een dvd-hoesje heeft een 'net uitgebrachte' sticker bewezen de verkoop te versnellen. Of als je romans verkoopt, kan een 'limited edition gesigneerd door de auteur'-sticker leiden tot meer vraag naar de exclusieve versie.

2. Adverteer een verkoop

Klanten verplaatsen artikelen in een winkel altijd, dus met alleen een 'XX% korting'-uitverkoopbanner boven je afgeprijsde artikelen betekent niet altijd dat de afgeprijsde artikelen bij elkaar blijven. Een felgekleurde sticker met vette tekst kan potentiële kopers helpen echt te begrijpen welke producten in aanmerking komen voor korting.

Verkoop Stickers

3. Geef potentiële kopers extra informatie

Goedgekeurd door een beroemdheid', 'Lokaal geproduceerd', 'Tarwevrij', enz.

4. Wijs klanten de weg naar uw website

Plak stickers op je goederen om het adres van je website, blog en social media-pagina's te adverteren. Je zou ook wat must-read info op je site kunnen vermelden, zoals: 'Meld je aan voor onze e-nieuwsbrief en ontvang maandelijkse kortingen'.

5. Creëer een Buzz

Deze marketingaanpak slaagt er nooit in om een golf van interesse te creëren die simpelweg groeit en groeit en mensen aan het praten krijgt. Het is zelfs zo dat sommige stickercampagnes met een onbeantwoorde vraag viraal zijn gegaan en er zelfs over is gesproken op het nieuws op tv en radio. Het hele idee is om interesse op te bouwen en in de loop van de tijd spanning te creëren, totdat de vraag eindelijk wordt beantwoord en het publiek dat je slim hebt opgebouwd daar zit om aan te worden verkocht.

6. Mensen bewust maken en waarschuwen

Natuurlijk zijn niet alle stickercampagnes voor commercieel gebruik. Veel goede doelen en non-profitorganisaties gebruiken stickers om aandacht te vragen voor ernstige lokale, nationale of zelfs mondiale problemen.

In industrieën zoals de bouw, constructie, techniek en catering kunnen stickers worden gebruikt als waarschuwingen (gevaar, gezondheidsgevaar, niet roken, niet aanraken, heet, giftig, brandbaar, draag handschoenen, strikt verboden toegang enz.)

Waarschuwingsstickers

7. Mensen verrassen

Door ronde stickers te plakken op de bodem van de flessen of verpakkingen die je bedrijf produceert en verkoopt. Als de fles naar voren wordt gekanteld, kan de sticker zeggen 'Smile', of 'Wow! You're gorgeous!' of zelfs gewoon een grappige afbeelding zijn die mensen aan het lachen maakt en ervoor zorgt dat ze over je merk praten, anderen erover vertellen (en misschien zelfs het hele assortiment flessen/stickers verzamelen, waardoor je je verkoop stimuleert!)

8. Mensen motiveren

Maak motiverende stickers op maat voor je bedrijf of organisatie voor zowel klanten als personeel. Inspireer mensen, geef ze een beter gevoel over waar ze werken en wat ze doen, creëer een gevoel van betrokkenheid. Op dezelfde manier is het een no-brainer dat kinderen goed reageren op stickers, dus waarom zou je ze niet aanmoedigen om beter te presteren in hun verschillende klassen en lessen door ze een sticker te geven? Gemotiveerde kinderen zullen waarschijnlijk keer op keer willen terugkeren naar je vestiging.